"משני שירים יוצא אחד.."

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gif"משני שירים יוצא אחד.."../images/Emo41.gif

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"
איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי
איזה שיר אתם יותר אוהבים

inbarIL

New member
קשה../images/Emo7.gif

לתחילת שבוע "יש לך כוח"
יותר אופטימי בכל אופן "האור יעלה"
אם מסתכלים על הבתים ביש לך כוח חח ומה אני יותר אוהבת?
לא יודעת..אני חושבת שבגלל שהאור יעלה הפך לסוג של מיתוס והוא פחות מוכר ומושמע ויותר נדיר..במיוחד בהופעות, אז יש לי סנטימנטים מאוד גדולים אליו, אבל יש לך כוח זה שיר מצוין
ואני מתה עליו ומדי פעם כשכן שומעים שירים שחוקים הוא עושה כ"כ טוב על הנשמה. אז אין לי ממש תשובה לזה

Miss Nat

New member
"ישנם רגעים מעצמם הם קורים יכול להיות פה שמח"

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"- בשביל השבוע הנוכחי הזה יש לך כוח,השיר הזה באמת נותן כוח וזה בדיוק מה שאני צריכה כרגע.. :) איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי אי אפשר להגיד ששניהם? כנראה שאני צריכה לחשוב על זה יותר לעומק... נראה לי שהאור יעלה כי יש לך כוח הוא מן שיר מחאה כזה.. איזה שיר אתם יותר אוהבים אני אוהבת את שניהם באותה מידה, כל אחד מהשירים מתחב בצורה אחרת ונוגע במקום אחר..

שלי פאר

New member
שלי - שלילע - שרלי .... לה .

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה" : יש לך כוח . איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי : יש לך כוח . איזה שיר אתם יותר אוהבים : יש לך כוח .

../images/Emo214.gifעוד פעם אחת../images/Emo99.gif

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"? האור יעלה, יש לך כוח יותר מתאים לקראת יום רביעי-חמישי כשאני רוצה לשמור את השבוע הזה כזכרון ולירות בכל מני דברים
איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי? האור יעלה
איזה שיר אתם יותר אוהבים? כרגע "האור יעלה", אבל זה בהחלט יכול להשתנות...

"עוד פעם אחת, האור יעלה.."

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"? האור יעלה
איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי? האור יעלה!
איזה שיר אתם יותר אוהבים? האור יעלה
חח איזה גיוון, אבל אני באמת מתה על השיר הזה

אל תשכחי ותביני,שזאת לא הייתה אשמתך.

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"? דפנטלי האור יעלה. איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי? אממ האור יעלה. איזה שיר אתם יותר אוהבים? האור יעלה
למרות שיש לך כוח גרם לי להכיר את כפיר,האטור יעלה היה קליק מיידי.

"להיות בודד לגמרי!" "וווווווווהההההו@$@%" ../images/Emo6.gif

איזה שיר אתם חושבים מתאים לתחילת השבוע- "יש לך כוח", או "האור יעלה"? נראה לי ש"יש לך כוח"
איזה שיר לדעתכם יותר אופטימי? "האור יעלה"|בוכה|
איזה שיר אתם יותר אוהבים? בגלל שאת "יש לך כוח" אני לא כל כך מחבבת, ו"האור יעלה" נהפך לשיר גנוז ונדיר, אני חולה לו על החיים

למעלה