סיכום שבועייי

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועייי../images/Emo41.gif

שיר השבוע בכללי-
שיר השבוע של מאיה-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
המלצת השבוע-
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?
סופשבוע מלא בניצוצות

nitzangro2

New member
עונה:)

שיר השבוע בכללי-Beyonce ft Shakira - Beautiful Liar שיר השבוע של מאיה-לא זכור לי משו ספציפי המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פטה ברווז..חחחחחחחח בילוי השבוע שלי-בית קפה בת"א תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-טקס פרסי עמ"י דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-החופשש[= דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-שחזרנו מהחופשש\= תכנונים לשבוע הקרוב-מממממממ..מסיבה בשישי הבא.. המלצת השבוע-לשלוח לליטלוש פקס לפולין.. מי שרוצה את המספר.. שישלח לי בקשה בפרטי[; שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?מספר מזל..2 שבת שלום לכוווווווווווולםםםםםם אוהבתותכם מיליוןןןןןן ותודה מיוחדת לאורי..אהוביי...שמעודד אותי:)

עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע בכללי- כול חיי - זהבה בן ועופר לוי שיר השבוע של מאיה- ימים של אהבה
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- נאמ - קליק פצפצ חחח בילוי השבוע שלי-בייייייית :\ תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- אממ מללא נולד לרקוד , מרחק נגיעה , הישראלים , רוקדים אם כווכבים .. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- כלום :\ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מבחן באנגלית תכנונים לשבוע הקרוב- ללמוד ולהיות אם החברות
המלצת השבוע- אממ דיסק של darin שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? יאפ שרשרת מזל שבורכה בשבילי אם האות ה' שבת שלום 3>

../images/Emo214.gifעונה|

שיר השבוע בכללי- הדיסק של איריס, האזנתי לו מלא השבוע
. שיר השבוע של מאיה-אני חושבת שימים של אהבה, אבל לא בטוחה
. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- תותיםםםםםם!!![זה גם המאכל הכי יפה, אגב:p] בילוי השבוע שלי- ביום שני הייתי עם אמא עד הצהריים ובערב בים
). תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-מרחק נגיעה [התכנית הכי מהממת שיש] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-הפתעת השבוע :) איריס!!!!!!1111 [אני מאושרת]וגם 93 שקיבלתי בבגרות באנגלית, אבל זה כל כך שולי ליד איריס
))). דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אני לא זוכרת מה היה כל כך רע השבוע, אבל בטוח שהיה משהו..טוב, באמת שעדיף להתרכז באושר
תכנונים לשבוע הקרוב-הלוואי, הלוואי, הלוואי שאצליח לעשות לפחות חלק מהעבודת בגרות בסוציולוגיה, השבוע יש יומולדת לאנשים הכי חשובים ויקרים לי בעולם: ביום שני לאחי וביום רביעי לאמא שלי, אני מקווה ששניהם יהיו מאושרים
וביום רביעי אמור להיות לי מבחן במתמטיקה שאני בטוח אכשל בו[?!] ואני מתה מפחד. המלצת השבוע-תשמעו איריס פרחי, תאהבו איריס פרחי, תעריצו איריס פרחי!!!! שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?האמת שאני מאמינה יותר מדי במזל וגורל
פעם היה לי מספר מזל -5-, לאחרונה יש לי אבן שאני הולכת איתה כמעט לכל מקום ואני מאמינה שהיא עוזרת לי באמת כפי שאמרו לי שתעזור [אומרים שהיא עוזרת לקשרים טובים עם אנשים ולחשיבה אופטימית] וכמובןןןןן, הכי חשוב-יש לי מפרט שאיריס נתנה לי מתנה ליומולדת!
תהנו מהסופ"ש :] -חבל שהסופ"ש הזה כבר מאחור =/

למעלה