סיכום שבועי

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
תכנונים לשבוע הקרוב-
המלצת השבוע-
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?
סופשבוע מלא בניצוצות

m2love

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע- שיר אחד בספרדית לאדעת תשם שלו..שיר הנושא של היורשת המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פאלפאל בילוי השבוע שלי-בנתיים לא היה..יהיה היום ומחר
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטיה..ועוד כל מני דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-אתמול אבא שלי כפרה עליו עשה לי הפתעה..הביא לי 700 שקלללללל
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על הפאדיחה שהייתה לי היום בהפסקה עם המים חח
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד למבחנים.. המלצת השבוע-איןן לי שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?יש לי שרשרת מזל אני אף פעם לא מורידה אותה
שיהיה לכלנו שבוע טוב בעזרת השם
המון המון בהצלחה בלימודים ובהכל
ושבת שלום ומבורך

ludashit

New member
../images/Emo130.gif 700 שקל??!!!

אני גם רוצה אבא כזה!! חחחחחח איזה מצחיק זה אני בגילך אפילו את זה לא קיבלתי! תמיד הייתי מחכה ליומהולדת שלי ושל אח שלי (הפרש של יומיים) , אז היו מביאים לנו 100 ש"ח חחחחחחחח 50 אני ו-50 אח שלי.......

../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif

גמלי אפעם לא הביאו סכום כזה! תמיד היו מביאים לי מתנות, והאמת שאני לא כל כך מקטרת

white angels

New member
אחלה של אבא יש לך../images/Emo140.gif

חח אולי תביאי לי חצי?
בצחוק
וגם אני מצטרפת-גמלי לא הביאו סכום כזה אלא יותר!
חח ועכשיו ברצינות..סחתיין
מקווה שתנצלי את הסכום הזה בצורה הכי טובה שאפשר[שופינג שופינג ושופינג
]

m2love

New member
חחחחחחח../images/Emo3.gif

חח כן תודה תודה אני יודעת אחלה אבא יש לי
ואני אנצל את הכסף הזה לטוב.. אני אקנה ג'ינס וכמהמ חולצות
חחחח הביאו לי סכום יותר גדול,כאילו למומולדת וזה אבל ככה סתם אף פעם לא חח
[כנראה בגלל שאתמול היהי יום האישה חח]

ludashit

New member
עונה!

שיר השבוע -
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- מרק עוף שה
שלי הכין!
בילוי השבוע שלי - חחחח חולה במיטה ובגלל זה לא הלכתי למסיבת פורים מהעבודה עם הופעה אורח של צביקה פיק.
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי , בקושי ראיתי טלוויזיה , רק סידורים כל היום!
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא היה , שבוע נאחס....
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- היום הזה שהייתי חולה.
תכנונים לשבוע הקרוב- סידורים , עבודה , לימודים , סידורים , לימודים , בעעעעעעעעע
המלצת השבוע - אין.
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? צמיד זהב שחבר שלי קנה לי ליום הולדת מאז אני לא מורידה אותו.

ludashit

New member
פספסתי את שיר השבוע...

הראל סקעת - ואת , לא מפסיקים לחרוש עליו!!

m2love

New member
ואת../images/Emo99.gif

איזה שיר יפה, הוא חרוש אבל מדהים

m2love

New member
אל תדאגי,

אני בטוחה שיהיו לך שבועות הרבה יותר טובים

white angels

New member
שבת שלום לכולם!

שיר השבוע-היו הרבה שירים חח אבל אני ממליצה על hi fi-po sledom . המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-טוסט עם גבינה
בילוי השבוע שלי-יום ראשון,עם אימא והאחים,ראינו סרט ואכלנו במסעדה סינית
היה ממש כיף..:] תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי,הזר,למענך,7 נשים[טלנובלות בעיקר
] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-חופש פורים
זה בא לי טוב.בעיקר יום ראשון..והשביתה כמובן
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-על יום שלישי שהיה הזוי למדי
תכנונים לשבוע הקרוב-ללמוד לפסיכולוגיה
ולא יודעת מה עוד.. המלצת השבוע-לעולם לא לדחות דברים לרגע האחרון,ואת זה אני ממליצה כל שבוע
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? ממ לא ממש..אבל יש לי שרשראות שאני לא נוהגת להוריד אותם. סופשבוע רגוע ומהנה לכולם

עונהההה

שיר השבוע- גלעד שגב-האהבה נשארת
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-קינוח גלידה עם עוגה בבת מצווה של חברה
בילוי השבוע שלי-הלכתי לסרט אם כל הכיתה
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי המכוערת,ארץ נהדרת,רוקדים עם כוכבים,נולד לרקוד,תעופה בחקירה
,ומלאא תוכניות בערוץ 8.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
בחרתי שמלה ואולם ותפריט לבת מצווה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- ביצפרר...!!
(כרגיל) תכנונים לשבוע הקרוב- לבלות את הזמן מול המחשב עושה שיעורים
.... ולהשתדל למצוא זמן לחברה הכי טובה שלי למרות כל הטונות של השיעורים!!!
המלצת השבוע- איןן לביינתים.. שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל? שרשרת מזל ווו.....גרבי מזל

panci thet i

New member
../images/Emo203.gifעונהעונהעונה

שיר השבוע- London Beckond Songs About Money Written By Machines 2 של פאניק כמובן...כרגיל
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-חטיפים...במסיבה היום(פרטים למעטה)
בילוי השבוע שלי-בת מצווה לחברה שלי,היום,היה כיף,חזרתי עכשיו...
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-לא צפיתי בטלויזיה השבוע כן.... יש לי מלא חוגים ובזמן הפנוי אני בסיפרייה או במחשב..
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לראות א ברנדון יורי...כל יום מחדש:))) בשבילי זה הדבר הכי טוב בעולם
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-הבנים מהכיתה שלי....והעצבונים בגללם
תכנונים לשבוע הקרוב-ישששש לליייייי בתתתת מצוווה ביוםםםםם שלישייייייייי!!!!
המלצת השבוע-אמ... אין
שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?כן יש לי רק מספר מזל והוא 4 (כבוד!!!)

../images/Emo214.gifעונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע- הדיסק של איריס, האזנתי לו מלא השבוע
. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- תותיםםםםםם!!![זה גם המאכל הכי יפה, אגב:p] בילוי השבוע שלי- ביום שני הייתי עם אמא עד הצהריים ובערב בים
). תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-מרחק נגיעה [התכנית הכי מהממת שיש] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-הפתעת השבוע :) איריס!!!!!!1111 [אני מאושרת]וגם 93 שקיבלתי בבגרות באנגלית, אבל זה כל כך שולי ליד איריס
))). דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אני לא זוכרת מה היה כל כך רע השבוע, אבל בטוח שהיה משהו..טוב, באמת שעדיף להתרכז באושר
תכנונים לשבוע הקרוב-הלוואי, הלוואי, הלוואי שאצליח לעשות לפחות חלק מהעבודת בגרות בסוציולוגיה, השבוע יש יומולדת לאנשים הכי חשובים ויקרים לי בעולם: ביום שני לאחי וביום רביעי לאמא שלי, אני מקווה ששניהם יהיו מאושרים
וביום רביעי אמור להיות לי מבחן במתמטיקה שאני בטוח אכשל בו[?!] ואני מתה מפחד. המלצת השבוע-תשמעו איריס פרחי, תאהבו איריס פרחי, תעריצו איריס פרחי!!!! שאלת בונוס-יש לכם כוכב/מספר/אבן/צמיד/שרשרת מזל?האמת שאני מאמינה יותר מדי במזל וגורל
פעם היה לי מספר מזל -5-, לאחרונה יש לי אבן שאני הולכת איתה כמעט לכל מקום ואני מאמינה שהיא עוזרת לי באמת כפי שאמרו לי שתעזור [אומרים שהיא עוזרת לקשרים טובים עם אנשים ולחשיבה אופטימית] וכמובןןןןן, הכי חשוב-יש לי מפרט שאיריס נתנה לי מתנה ליומולדת!
תהנו מהסופ"ש :] -חבל שהסופ"ש הזה כבר מאחור =/

white angels

New member
תותיםם../images/Emo99.gif

אני אוהבת תותים..בעיקר עם שמנת מתוקה מעל זה
ושמעתי שמרחק נגיעה זו תכנית מדהימה,אבל לא יצא לי לראות אפילו פרק אחד
פגשת את איריס? אם כן אני מאוד שמחה בשבילך
ואל תדאגי בקשר למבחן במתמטיקה,אני בטוחה שתצליחי תאמיני בעצמך ואת תראי שאין סיבה לפחד
המון בהצלחה
ומזל טובבב לאימא שלך ואחיך!
עד 120

למעלה