עוד פחות משבוע זה קורה-ההופעה!!

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifעוד פחות משבוע זה קורה-ההופעה!!../images/Emo41.gif

גם אתם מחכים כבר להופעת השקה של כפיר
,
גם אתם רוצים להיות בהופעה של כפיר
כל חברי הפורום הרשמי של כפיר מוזמנים להגיע להופעה בהנחה בלעדית של עשרה שקלים! זאת אומרת, שמחיר כרטיס יעלה לכם שלושים ש"ח! [במקום ארבעים ש"ח]
במידה ואתם מעוניינים להגיע, עליכם לשלוח לי מסר עם שמכם המלא. אני מקווה לראותכם ביום שני הקרוב!!
---- נ.ב- תודה רבה למור מנדל על כל העזרה!

../images/Emo214.gif אני יודעת על אחד בטוח מרכבת מרכז ../images/Emo13.gif

הכי טוב שתתקשרי ל"דן" ותשאלי אותם, הם יתנו לך את המענה הטוב ביותר בקשר לאוטובוסים באזור...
מספר הטלפון של מודיעין דן - 03-6394444... תעדכני אותי במידה ואת תגיעי!
נ.ב- אל תשכחי לשים לב לשעת חזרה. בהופעה שהייתה בספטמבר, הגעתי באוטובוס ונאלצתי לחזור במונית כי פספסתי את האוטובוס האחרון

moriboy666

New member
26 של דן, בין בת ים לקיריית החינוך בתל אביב

אני עולה עליו בדרך כלל בגן העיר בתל אביב (מאוחרי ככר רבין) ובטח יש עוד.. את אפילו לא צרכה להתקשר תכנסי לאתר שלהם..

../images/Emo126.gif לצערי, לא נראה לי שאגיע.

כסף זו ממש בעיה. אבל אולייייייייייייייייייייייייייייייייייי יש סיכוי ממש קטן שזה יקרה. אני אעדכן אותך בהמשך הדר. ובכל מקרה, כפיר? המון המון המון בהצלחה! קונה אחת לדיסק כבר בטוח יש לך בלי שום ויכוח!!! פורום יקר, תהנו מלא! תצלמו ! ותמסרו לכפיר המון אהבה וחיבוקים מנטע מנטה

שלי פאר

New member
אני לא באה כי כל זה יקר לי

אבל מי שמממשששששששששששששששששש רוצה לראות אותי (ותודו שאין אף אחד כזה כי מה לי ולכם !?) יכול לראות אותי ב.... במשהו...

../images/Emo214.gifלא קיבלתי ממך בקשה להנחה!

או שאת לי? לי לי? לי מהמייספייס?
עליתי עלייך???!!

../images/Emo214.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gifתקשיבי,

אני לא יודעת מה איתך, אבל אני כבר ממש מתרגשת. זה מה שבטוח
בקרוב זה יהיה אמיתי.

../images/Emo214.gifשימו ../images/Emo23.gif-ניתן להרשם עד מוצ"ש!!!

ביום ראשון הרשימה נסגרת ולא אוכל להוסיף אנשים.. האנשים שקיבלית מהם מסרים: *אריאלה *מיכל *נטלי *יסמין *שרון *נעם *גל *חנן *מור *דניאל *ליהי *לי סופשבוע מקסים שיהיה לכם

למעלה