רבות הדרכים לשאול אותי

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifרבות הדרכים לשאול אותי../images/Emo41.gif

עכשיו אתם מוזמנים לשאול אותי כל מה שרציתם לשאול, אבל תזהרו לא לדעת יותר מדי דברים...
בהצלחה לעצמי

שואל ראשון

מה החלום הכי גדול שלך? מה הדבר הכי מטורף שעשית אי פעם? באיזה גיל הייתה האהבה הראשונה שלך? דברים שחשוב שנדע עלייך- לאיזה שיר של דניאל את הכי מתחברת? איזה עוד אמנים את אוהבת?

עוד קצת...

מה המוטו שלך בחיים? מה את הכי שונאת אצל אנשים? איזה חיה היית רוצה להיות ולמה? מה את הכי אוהבת אצל אנשים? איזה סוג אוכל את הכי אוהבת? איך את אוכלת את הקרמבו מהעוגיה קודם או מהקצפת? המשך יבוא....

../images/Emo214.gifחלק ב'

מה המוטו שלך בחיים?בלי השקעה אין הצלחה וכל אחד צריך אהבה.
מה את הכי שונאת אצל אנשים?שהם אומרים סתם ולא עושים כלום. איזה חיה היית רוצה להיות ולמה?אריה.
מה את הכי אוהבת אצל אנשים?רגישות. איזה סוג אוכל את הכי אוהבת? בשרים על האש
איך את אוכלת את הקרמבו מהעוגיה קודם או מהקצפת?לא אוהבת בכלל
המשך יבוא.... אתה לא מפחיד אותי

../images/Emo214.gifחלק א'

מה החלום הכי גדול שלך?לעבוד כפסיכולוגית ולהצליח לעזור לאנשים
מה הדבר הכי מטורף שעשית אי פעם?קשה לי לבחור בין 2. הראשון, הוא שהייתי אצל מישהו שגר בתל אביב, ליד רחוב המסגר, והחלטתי ב3 לפנות בוקר שאני רוצה ללכת הביתה ופשוט יצאתי מהבית והלכתי את רחוב המסגר לבד כשמהלך ההליכה הזאת לעזריאלי ראיתי טיפוסים שיכורים (שחלקם ניסו לדבר איתי)... והשני הוא כמובן הנסיעה לאילת, שזאת בעצם הייתה הנסיעה הראשונה למקום רחוק כל כך בלי שהמשפחה תדע על זה. באיזה גיל הייתה האהבה הראשונה שלך? כנראה 17. (לא "סגורה" על זה*) דברים שחשוב שנדע עלייך-אני חולה ממש הרבה וזה מבאס (ואני אומרת את זה כי כנראה ממש כעת אני כבר מתחילה לקבל שפעת..כי אני מרגישה נורא
) אני אוהבת לשיר, אני חסרת הערכה עצמית (כן, תתפלאו)* יש לי 3 גיטרות, 3 כלבות. ו.. האהבה הכי גדולה שלי בעולם היא כתיבה
לאיזה שיר של דניאל את הכי מתחברת? "כוכב" איזה עוד אמנים את אוהבת?עברי לידר, כפיר אפשטיין, יואב דגני, איה כורם ואפילוווווווו שרית חדד
[הרשימה ארוכה..]

LOLI152

New member
אהובתי!

מה קורה יקרה? מרגישה טוב? אז הנה כמה שאלות נחמדותכאלה. על איזה כלים את מנגנת? כמה זמן את מנגנת גיטרה? באיזה גיל התאהבת במוזיקה? מה את הכי אוהבת בעצמך? מה את הכי אוהבת באחרים? מה הכי עושה לך את זה?

LOLI152

New member
לא סיימתי לשאול, והוא שלח! :(

אם היית יכולה לחזור לגיל או לתקופה בחיים, לאיזה תקופה זה היה? למה? האם היית בתנועת נוער כלשהי? מתחרטת על זה? איזה מקצוע הכי נהנית ללמוד? צבא? באיזה אומנות את עוסקת חוץ ממוזיקה? טוב- נמשיך אח"כ. :)

../images/Emo214.gifממשיכה

אם היית יכולה לחזור לגיל או לתקופה בחיים, לאיזה תקופה זה היה?לגיל 10. שכל התמימות הייתה "בסדר" ושאהבה הייתה במרכז, לא הייתה שנאה ולא היו אכזבות גדולות מדי. למה?נדמהלי שעניתי!:\ האם היית בתנועת נוער כלשהי?כן, בית"ר. ותקופה מסויימת "הנוער העובד והלומד".. מתחרטת על זה?לא
איזה מקצוע הכי נהנית ללמוד?פסיכולוגיה!! צבא?שירות לאומי
באיזה אומנות את עוסקת חוץ ממוזיקה?אומנות של תכשיטים (חרוזים), אומנות של עיצוב ברכות (אני ממש "זנחתי" את זה ואני חייבת ברכת יומולדת לגיסתי ואחי :|) טוב- נמשיך אח"כ. :)

../images/Emo214.gifמדהימה אחת../images/Emo99.gif

מה קורה יקרה?האמת שלא ממש טוב לי, התאכזבתי משני אנשים בלילה האחרון וההרגשה כמו עצם תקועה בגרון
מרגישה טוב?לא, כבר מאתמול בלילה..נדמה לי שהיום בערב יהיה לי חום
אז הנה כמה שאלות נחמדותכאלה. על איזה כלים את מנגנת?גיטרה, פסנתר, אורגנית וקצת חליל. כמה זמן את מנגנת גיטרה?משנת 2005. באיזה גיל התאהבת במוזיקה?מגיל 13 בערך. מה את הכי אוהבת בעצמך?את השיער. מה את הכי אוהבת באחרים?את ההומור. מה הכי עושה לך את זה?שהשמש זורחת!!

שני חמו1

New member
הדרוש.. ../images/Emo99.gif

מה הפנטזיה הכי פרועה שלך? מה התכונה הכי בולטת אצלך? איזה תכונה את הכי שונאת? יש לך סוד שלא תספרי לעולם? מה לעולם לא תעשי? מה את מעדיפה, לעוף או לדעת לנשום במים? מה מידת הנעלים שלך? משפחה או חברים? מאוהבת? היית משנה בעצמך משהו? עם מי הכי היית רוצה להתחלף [לשבוע]? יש לך מודל לחיקוי, [מי..]? מה התחביב האהוב עליך? המאכל שלא תאכלי? מה לעולם לא תלבשי? נגמר לי.. ( לעכשיו לפחות )

../images/Emo214.gifשנייייייייייי../images/Emo99.gif

מה הפנטזיה הכי פרועה שלך?באמת שאין לי מושג עכשיו
אם תהיה לי אחת כזאת אספר לך
מה התכונה הכי בולטת אצלך?מסתבר שהומור. בחיים לא הייתי אומרת את זה על עצמי, אבל שמתי לב שכולם צוחקים ואומרים שאני מצחיקה, אז...
איזה תכונה את הכי שונאת?מתאכזבת בקלות יתרה. יש לך סוד שלא תספרי לעולם?
מה לעולם לא תעשי?אעלה על האנקונדה בלונה פארק
מה את מעדיפה, לעוף או לדעת לנשום במים?לעוףףףף
מה מידת הנעלים שלך?לפעמים 38, לפעמים 39
משפחה או חברים?משפחה. [וחברים] מאוהבת?לא. היית משנה בעצמך משהו?הרבה מאוד. עם מי הכי היית רוצה להתחלף [לשבוע]?מירי מסיקה. כי אז היה לי הקול הכי יפה בעולם
יש לך מודל לחיקוי, [מי..]?לא מה התחביב האהוב עליך?ליצור. עשייה. זה יכול להתבטא בכתיבה, זה יכול להתבטא בנגינה, זה יכול להתבטא אפילו בהכנת כרטיס ברכה לאנשים שאני אוהבת
המאכל שלא תאכלי?אבוקדו. איכ. צבע ירוק כזה לא מסתדר לי באוכל
מה לעולם לא תלבשי?חולצת בטן כנראה.

המשך...

איזה עדה את? מאמינה באמונות טפלות(איזה)? מה הדבר הכי יפה שעשית/יצרת אי פעם? איזה ספורט את הכי אוהבת? איזה קבוצה? אוהבת מחנאות? איזה סוג סרטים את אוהבת? מה הגבר האידיאלי לטעמך?

../images/Emo214.gif../images/Emo9.gif

איזה עדה את?חצי אשכנזיה וחצי תימניה שלא רואים
מאמינה באמונות טפלות(איזה)?כן, במיוחד חתול שחור[מסכן.] וזה שלא מעבירים סכין/מספרים למישהו אחר... מה הדבר הכי יפה שעשית/יצרת אי פעם?שיר. וכרטיסי ברכה. ויש לי טבעת שאני מתה עליה.
איזה ספורט את הכי אוהבת?הליכה
איזה קבוצה?
אוהבת מחנאות?לא.. איזה סוג סרטים את אוהבת?קומדיה רומנטית
מה הגבר האידיאלי לטעמך?אחד שירצה להיות איתי כל החיים ויקשיב וידבר ויצחיק ויפנק ויתמוך. נו, הבנאדם המושלם

שני חמו1

New member
הדרי..

מה מצחיק אותך? מה הבילוי המועדף עליך? את בד"כ סולחת מהר? את באמת שומעת שרית חדד? מה השיר האהוב עליך? ממה את הכי נעלבת? יש לך מספר מזל? אחים, אחיות..? יש לך משהו לספר? פשוט נגמרו לי השאלות.. [ותסלחי לי אם חזרתי על שאלות....]

../images/Emo214.gifבא לי בטוב

מה מצחיק אותך? אנשים שאני באמת אוהבת להיות איתם. הם יודעים להצחיק אותי. מה הבילוי המועדף עליך?לאכול סטייק אנטריקוט במסעדה
את בד"כ סולחת מהר?לצערי כן. משתדלת. ולא חושבת שזה טוב כל כך את באמת שומעת שרית חדד?רוצה יותר מזה? יש לי ארבעה דיסקים מקוריים שלה.
אני כל כך לא גזענית
מה השיר האהוב עליך?כרגע תקוע לי בראש "אהוב יקר" של רונית שחר. ממש אין אחד ספציפי. ממה את הכי נעלבת?מאנשים שאומרים מילים ולא עושים מה שהם אומרים. יש לך מספר מזל?פשוט כי הוא המספר היחיד שבכיתה ב ידעתי להכפיל אותו עד מאה, 5
אחים, אחיות..?2 אחים בכורים ו3 כלבות אחיות
יש לך משהו לספר? פשוט נגמרו לי השאלות.. [ותסלחי לי אם חזרתי על שאלות....] כן, שממש בא לי אהבה אמיתית שתרגש אותי ותהיה איתי.

LOLI152

New member
עוד אפילו..

אוהבת קולה? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? ובעוד 20? אם היו נותנים לך 3 משאלות, מה היית מבקשת? 5 דברים שהיית לוקחת איתך לאי בודד? אוהבת לעשות שטויות? אוהבת את עצמך? יש לך אחים/אחיות? מכירה אנשים מארצות רחוקות? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה ארטיק את הכי אוהבת? וגלידה? הדייט המושלם? במה את מאמינה? לוקחת אחריות חברתית?

למעלה