רבות הדרכים לשאול את ברק

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifרבות הדרכים לשאול את ברק../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif

פינת השאלות שלנו מתחילה והראשון שקיבל את הזכות (כבוד!!!!) להיות הנשאל בפינה הוא לא אחר מאשר: ברק שלנו!!!!! נתחיל עם כמה שאלות בסיסיות שלי
ברק, מה המצב ?
מה אתה הכי אוהב בעולם הזה? מה אתה הכי שונא בעולם?! מה הדבר שהכי מפחיד אותך?! תספר שלושה דברים שאנחנו עדיין לא יודעים עליך (וזה בטוח יהיה קל...
) אתה מעדיף חורף או קיץ? אתה מעדיף ארטיק או גלידה?
מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?
אתה מעדיף את הדיסק הראשון, השני, או השלישי של דניאל סלומון?!(
) יאללה חבר'ה, תפציפו את ברק!

איזה כיף לי...

ברק, מה המצב ? אחלה דווקא מה אתה הכי אוהב בעולם הזה?את הגשם מה אתה הכי שונא בעולם?!צביעות מה הדבר שהכי מפחיד אותך?!ערבים תספר שלושה דברים שאנחנו עדיין לא יודעים עליך (וזה בטוח יהיה קל...)יש לי שתי אחיות בנות 18 ו20... אבא שלי נרצח ע"י מחבל כשהייתי בן שנה וחצי.. אני שרוף על מכבי חיפה.. אתה מעדיף חורף או קיץ?חורף ברוווווור אתה מעדיף ארטיק או גלידה?גלידה... מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?בעולם הכדורגל שחקן/מאמן/פרשן... אתה מעדיף את הדיסק הראשון, השני, או השלישי של דניאל סלומון?!(תלוי בתקופות אבל נראטה לי שהכי את השני כי הוא הכי מלודי כזה... ועצוב כזה..

שני חמו1

New member
ברקי..

מה הכי מעצבן אותך ? מה הכי מצחיק אותך ? כמה אתה אוהב אותי ???? מה גורם לך לבכות ? מה היית משנה בעצמך ? [אם בכלל..] עם מי הכי קל לך לדבר ?

איזה כיף לי....

מה הכי מעצבן אותך ?שלמורים נוח להדביק אליי עונשים מה הכי מצחיק אותך ?שיעור תיאטרון כמה אתה אוהב אותי ????מללללאאאאא מה גורם לך לבכות ?מה לא? אבל בעיקר כשאני עצבני מה היית משנה בעצמך ? [אם בכלל..]שאני אדע להגיד לא עם מי הכי קל לך לדבר ? עם חבר שלי ואם ידידה ממש טובה שלי מבי"ס(לא את...)

.....

מה מרגש אותך ?סרטים מצוירים...סתם הופעה בתיאטרון... אתה מאוהב ?לא.. הלוואי מה הכי היית רוצה שיקרה ?שאיזה מישהו ממכבי חיפה יבוא ויראה אותי משחק ויחליט שאני כשרוני..

../images/Emo214.gifוואו. חידשת לי הרבה ../images/Emo23.gif

אתה כבר עכשיו מתאמן מקצועית בכדורגל?

LOLI152

New member
ש-אלות ש-אלות.

היי ברק:) מה נשמע? אם לא היית מתעסק בכדורגל- במה היית מתעסק (או רוצה להתעסק)? קורא ספרים? אם כן- רוצה להמליץ על אחד שאהבת? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה מעדיף - פיצה, גלידה או המבורגר? כמה ילדים יהיו לך? מה הערך/אידיאולוגיה הכי חזק/ה אצלך? מה אתה הכי נהנה ללמוד? והכי פחות? האם שמת לב שבסוף ההודעה שהגבתי אליה היא כתבה "תפציפו.." במקום "תפציצו"..? נכון שעלית להסתכל? אם היית רוצה לחיות במדינה אחרת כלשהי- איזו היא הייתה? נמשיך אחרי שתענה:)

../images/Emo188.gif

היי ברק:) מה נשמע? אם היית שואלת אותי אתמול אז חרא אבל היום סבבה אם לא היית מתעסק בכדורגל- במה היית מתעסק (או רוצה להתעסק)?לא יודע.. מה נראה לכם שמתאים לי??? קורא ספרים?לא ממש אם כן- רוצה להמליץ על אחד שאהבת?ילדי יום ראשון של אביב גפן מה אתה הכי אוהב לאכול?בשר... מה אתה מעדיף - פיצה, גלידה או המבורגר?המבורגר כמה ילדים יהיו לך?תלוי באישתי אני רוצה ארבעה מה הערך/אידיאולוגיה הכי חזק/ה אצלך?אמינות מה אתה הכי נהנה ללמוד?תיאטרון!!!! ומתמטיקה גם... והכי פחות?היסטוריה האם שמת לב שבסוף ההודעה שהגבתי אליה היא כתבה "תפציפו.." במקום "תפציצו"..?לא.. נכון שעלית להסתכל?לא!!! אבל ניסיתי להיזכר... אם היית רוצה לחיות במדינה אחרת כלשהי- איזו היא הייתה?איטליה..כמה בנות, כמה כדורגל...

LOLI152

New member
עוד עוד עוד עוד עוד עוד:)

זה שאלון.. אבל תענה:) צבע: איזה צבע אתה שונא? צבע עיינים שאתם שונאים: צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש? צבע שבחיים לא תצבע את החדר: מאכלים: המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? הפרי השנוא עלייך? איזה מסעדה אתה הכי שונא? אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא? השתיה השנואה עלייך? בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון? עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? מה מותג הבגדים השנוא עלייך? עם מי אתה שונא ללכת לקניות? איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך? חיות: שמות של חיות שאתה הכי שונא? איזה קול של חיה אתה הכי שונא? איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? בני זוג: איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך? עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף? סרט מתח או קומדיה קלילה? משחק בצ'מפיונס ליג או משחק של מכבי ביורוליג? חומוס או סלט ירקות? האח הגדול או הישרדות? מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ? אייל גולן או מוש בו ארי? מורן אטיאס או לינור אברג'יל? סקס או פלייסטיישן? מודי בר און או יורם ארבל? במבה או ביסלי? ריטה או מאיה בוסקילה? חדשות הספורט או מהדורת החדשות בשמונה בערב? קיץ או חורף? בלונדיניות או ברונטיות? ארוחת בוקר הכי טובה - ארוחת צהריים הכי טובה - ארוחת ערב הכי טובה - כשר: כן\לא. הצומח והחי: פרי/ות אהוב - ירק/ות אהוב - בשר אהוב וסגנון הכנתו - דג אהוב וסגנון הכנתו - סלט אהוב - נקניק\ פסטרמה - גבינה - אוהב על האש לסוגיו ? כן\לא. מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח - גלידה - ממתק - עוגה - חטיף - מאפה - לחם אהוב - דגני בוקר - בורקס - עוד קצת כללי: משקה אהוב - משקה חריף אהוב - משקה חם - ג'אנק פוד אהוב - אוכל יהודי אהוב - אוכל ישראלי אהוב - אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - שומר על תזונה נכונה ודיאטה? זהו בנתיים:)

זאאאאבבבבבבב זה ארוך...

צבע:ירוק איזה צבע אתה שונא? צהוב צבע עיינים שאתם שונאים: לא יודע.. צבע בשיער שאפעם לא היית צובע? סגול!!!! איזה צבע של בגד בחיים לא תלבש?ורוד צבע שבחיים לא תצבע את החדר:צהוב מאכלים: בשר,ניוקי,ספגטי ברוטב פטריות ושמנת המאכל שאמא מכינה הכי שנוא עלייך? פשטידות הפרי השנוא עלייך? גויבה איזה מסעדה אתה הכי שונא? לךא אוכל יותר מדי במסעדות אוכל של איזה עדה אתה הכי שונא? גפילטע פיש השתיה השנואה עלייך? מה זה כל השנאה הזאת?.. בגדים: איזה בגד בחיים לא תלבש לדייט ראשון?שרוול עם איזה בגד בחיים לא תלך לישון? ג'ינס מה מותג הבגדים השנוא עלייך?לא מזיז לי עם מי אתה שונא ללכת לקניות?לא משנה לי איזה בגד בחיים לא תקנה לעצמך?i love you(סתאם למה נראה לכם...) חיות: שונא שמות של חיות שאתה הכי שונא?כלבים!!!!1 איזה קול של חיה אתה הכי שונא?תוכי איזה תחפושת אתה הכי שונא של חיות ואפעם לא תתחפש? לא יודע איזה חיה הכי מכוערת בעייניך? צבוע איזה חיה בחיים לא תגדל בבית? שום חיה בני זוג: מזתומרת? איזה תכונה של הבן/בת זוג אתה הכי שונא? התנשאות עם איזה מישו בחינת אופי לא היית יוצא? לא יודע לאיזה מספר של בני זוג אתה לא רוצה להגיע עד יום מותך?100 עם איזה מישו בחינה חיצונית לא היית יוצא? לא משנה עם איזה בן זוג הכי כייף לישון בלילה, שמנצ'יק או שחיף? שמן ברור סרט מתח או קומדיה קלילה?קומדיה משחק בצ'מפיונס ליג או משחק של מכבי ביורוליג?ליגת אלופות חומוס או סלט ירקות?חומוס האח הגדול או הישרדות?ההישרדות מסעדה טובה או הופעת סטנד-אפ?סטנדאפ אייל גולן או מוש בו ארי?אייל גולן מורן אטיאס או לינור אברג'יל?מורן אטיאס סקס או פלייסטיישן?תראשון עוד לא ניסיתי מודי בר און או יורם ארבל?מודי באאאררררררוררר במבה או ביסלי?במבה..חחחח ריטה או מאיה בוסקילה?ריטה חדשות הספורט או מהדורת החדשות בשמונה בערב?חדשות הספורט קיץ או חורף?חורף בלונדיניות או ברונטיות?ברונטיות!!!!(שהי אל תתלהבי...) ארוחת בוקר הכי טובה -פיתה עם חביתה/פנקייקים ארוחת צהריים הכי טובה -בשר טוב ארוחת ערב הכי טובה -בשר טוב כשר: כן\\לא.לא טרף הצומח והחי: מה?!!! פרי/ות אהוב - תפוח ירק/ות אהוב -מלפפון/בצל בשר אהוב וסגנון הכנתו -סטייק על האש דג אהוב וסגנון הכנתו -שונא דגים!!! סלט אהוב - שונא סלטים!!! נקניק\\ פסטרמה - איכס גבינה - צהובה בטוסט אוהב על האש לסוגיו ? כן\\לא.כן9 מתוקים ומוצרי חיטה: קינוח -סקיומיני!!! גלידה - וניל עוגיות ממתק -גומי עוגה -בוץ חטיף -במבה מאפה -קוראסון לחם אהוב -מה? דגני בוקר - סיני מיניס בורקס - תפו"א עוד קצת כללי: משקה אהוב -ענבים משקה חריף אהוב -לא ניסיתי... משקה חם -שוקו ג'אנק פוד אהוב -שיפודים אוכל יהודי אהוב - לא ניסיתי משהו אחר.. אוכל ישראלי אהוב - שווארמה אוכל בינלאומי (לא משנה מאיפה) אהוב - ניוקי שומר על תזונה נכונה ודיאטה?הלוואי

למעלה