שורה אהובה

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifשורה אהובה../images/Emo41.gif../images/Emo214.gif

והפעם, נויז אנד קיסס
אז מה השורה האהובה עליכם? הליריקס

אני אוהבת את השם של השיר, הוא מגניב. ../images/Emo152.gif

אבל אני לא הכי מתחברת לליריקס. בכל אופן, share with me cause I need it right now let me see your insides or write me off cause I'd rather starve now if you won't open up בגלל שברט שר כאן כל כך יפה

תכלס../images/Emo45.gif

הוא שר את זה מדהים, גם כשהוא שר את זה נמוך וגם כשהוא שר את זה גבוה..

Rose131

New member
אני דווקא לגמרי מתחברת לליריקס..

share with me cause I need it right now let me see your insides or write me off cause I'd rather starve now if you won't open up you won't open up it tears me up אגב, כדאי לכן לראות את זה: http://www.education.gov.il/tochniyot_limudim/shira/sh_62.htm למדנו בספרות מורחב וזה השיר הראשון שעלה לי בראש..

השיר בהחלט מזכיר את N&K אבל...

קראתי את השיר פעמיים, ומשמעות השיר היא אותה משמעות כמו של השיר N&K. ולמרות שהמשמעות היא אותה משמעות, כל כותב מסביר את עצמו בדרך שונה לחלוטין. לאה גולדברג אומרת "אולי יאור לי מעט" ו"אולי יקל לי מעט", וברט אומר "I'd rather starve now if you won't open up". וזה השוני, ובגלל זה קל יותר להתחבר לשיר של לאה, מאשר לשיר של ברט. אבל בכל זאת, השיר N&K מדהים ואני לא אומרת שיש בו דבר כלשהו רע. להפך. יכול להיות שאחרי ניתוח של השיר נוכל יותר להתחבר אליו. מישהו מעוניין לנתח? P:

Rose131

New member
שיו, נוכל לערוך ביניהם השוואה!D:

[וואי, אני כזאת חופרתXD] בסדר, זה כי ברט טיפוס פסימי.XD

פסימי? היום קוראים לזה...

אימו!!! באמת אפשר לערוך בינהם השוואה
עם טבלה כזו, וקריטריונים! אני אדפיס את שני השירים ומחר בשיעור פיזיקה אני יעשה השוואה בין שניהם!

Rose131

New member
לא בטבלההההההההההההה!

בחפירה! [זה הכי יפה. יש לי עכשיו עבודה לבגרות להשוות בין שתי דמויות ביצירה, יהיה חופרD:]

למעלה