תחרות אנשי השנה

../images/Emo214.gif../images/Emo41.gifתחרות אנשי השנה../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif

*השרשור הקודם של הפעילות נמחק בעקבות כמה שינויים
*
הנכם מוזמנים להציע את המועמדים וגם לבחור את האנשים שאתם חושבים שמגיע להם לזכות.
כל שעליכם לעשות הוא לשלוח לי מסר ולכתוב למי, לדעתכם, מגיע לזכות בתחרות ומדוע אתם חושבים שמגיע לו להיות "איש השנה" של הפורום! את ההצעות למועמדות יש להציע עד חצות
שימו
, בחירת הזוכים תמשך רק כיממה, מיום שני ועד יום שלישי [פרטים על ההצבעה יהיו בהמשך..] התוצאות יתפרסמו במפגש. בהצלחה

מסבירה יותר לקשי קליטה:p../images/Emo204.gif

הדר החליטה בסופו של דבר בשביל שלא יווצרו ריבים למיניהם והרגשה לא נעימה.. לכתוב על גבי הפורום את ההחלטה שלכם..לעשות דבר שונה ולא פוגע. כל אחד יכתוב איזה מגילה.. על מי שהוא חושב שמגיע לו לזכות ויש לח את זה במסר להדר!. הדר תפרסם את זה על גבי הפורום *תעתיק מהמסר שהיא קיבלה ותדביק בהודעה בפורום* רק באנונימיות, לא תכתוב מי שלח לה את זה. ואז אחרי שתראו כמה הצעות שישלחו להדר במסר.. על גבי הפורום.. תחליטו למי מגיע ותשלחו את ההצבעות להדר במסר!!. ששוב.. לא יפגעו. קפיש?
.

../images/Emo214.gifכבר נשלחו שתי הצעות!../images/Emo13.gif

אני ממליצה לכם להתחיל בחפירות

../images/Emo214.gifנשארו רק עוד כמה שעות..

כל מי שלא הציע עדיין אפחד-מוזמן לעשות זאת עכשיו!

einatit4

New member
../images/Emo187.gifיא מהירה../images/Emo47.gif

המנהלת מספר 1 בתפוז!!!! ואם יצא שהיא בנענע אז היא מספר אחת בנענע!!!
[[לקוח מהפיג'מות עם שינוי קטן
]]

../images/Emo214.gifחחחחח ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ואורי,

ההצבעה לא עכשיו, עכשיו ניתנת לך הזכות להציע מישהו שיהיה איש השנה, מחר תעלה הודעה עם כל האנשים שמועמדים ואז תצטרך לבחור אחד [ואתה לא חייב, הפעילות לא חובה..] קיבלתי את האסמס היום ועניתי לך, אני שמחה שתגיע ביום שלישי!!

למעלה