סיכום שבוע

../images/Emo214.gif../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo29.gif

שיר השבוע של מאיה-
שיר השבוע בכללי-
דבר טוב שהיה השבוע-
דבר מבאססססס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
בילוי השבוע-
יש תכניות לשבוע הבא?
מאכל השבוע-
סקופ השבוע-
הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-
סיוט השבוע-

עניתייי

שיר השבוע של מאיה-הדלקת כוכב שיר השבוע בכללי-The reason שיר נדיררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר דבר טוב שהיה השבוע-שביתההה:) דבר מבאססססס שהיה השבוע-להיתקע שנה בלשכת הגיוס תכנית שצפית בה השבוע-השיר שלנווו בילוי השבוע-קניוןןן ואחרי זה סרט שעדיף לא לדבר עליו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש תכניות לשבוע הבא?אמממ בארורררר ההופעה של מאיה (חחח כמה זמן לא אמרתי את זה) מאכל השבוע-עכשיו אכלתי שקשוקה קטלנית חח סקופ השבוע- הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-נווווווו נשבעתתתתתתתתתת לכם שעדיף לכם לא לשמוע.סיפרתי את זה לניצן והיא כמעט מתה לי בטלפון... סיוט השבוע-אמממ הדבר הזה שהוא הכי הזוי בעולם!

עעונה :]

שיר השבוע של מאיה-בלעדייך לנצחח
שיר השבוע בכללי- נאמ .. הבוקר יאיר - שירה גבריאלוב דבר טוב שהיה השבוע- ציונים טובים מהיום הורים אתמול דבר מבאססססס שהיה השבוע-רבתי אם חברה מאוד טובה >< תכנית שצפית בה השבוע-הרוב האלופה :] בילוי השבוע-בבית XD יש תכניות לשבוע הבא? אאמ לא ממש.. מאכל השבוע-מקקרוני סקופ השבוע-לאדעת הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-נאאאאאמ לאדעת :| סיוט השבוע-רבתי אם חברה והציון הזה על הערככה שנקרא 47 XD שבת שלום :]

אני עונה

שיר השבוע של מאיה- אין שיר שבוע כי כל השירים של מאיה טובים מצטער דבר טוב שהיה השבוע- דבר טוב שאח שלי חזר ללמוד דבר מבאססססס שהיה השבוע- אין דבר כזה תכנית שצפית בה השבוע- תוכנית... לא זוכר משהו מיוחד יש תכניות לשבוע הבא? - הא לא כרגע כי זה הולך להיות שבוע שההתחלה שלו היא יחסית קשה (מי שלא הבין מדובר ביום השואה) מאכל השבוע- מצות

nitzangro2

New member
עונה נה נה

שיר השבוע של מאיה-טו וה רה השיר של מאיה בצרפתית[[= שיר השבוע בכללי-הבוקר יאיר
דבר טוב שהיה השבוע-השביתההההההההה וביטול המתכונתתתתתתתת דבר מבאססססס שהיה השבוע-שביום שלישי לא ידעתי אם יהיה שביתה או לא אז בכול זאת התכוננתי למתכונת.. אבל בסוף היה שביתה אזזזזזזזזזזזזזזזז[[[= תכנית שצפית בה השבוע-מממממממממממממממממממ לא משו מיוחד ביותר... גיא פינס, האלופה, מה קשור, בנות וגיל ריבה.. כמו כל יוםםם ערוץ 3 רולזזז בילוי השבוע-היוםםם ראיתי את המחנכת "אמא" שלי של שנה שעברההה איך התגעגעתי אלייהה אתם לא יודעתתת היא כמו אמא בשבילי.. אפילו יותרר.. טוב שהיא לא פוצצה אותי נשיקות.. בערך כמו שליטל עושה לי חהחהחה יש תכניות לשבוע הבא?ממממממממ בתקווה לעוד שביתות מאכל השבוע-הייתי בת"א ואכלתי סלט טעים כזה חהחה סקופ השבוע-לליטל יש תחת שחור.. חהחהחהחהחהחהחה (לא לרצוחחחחחחחח) הדבר הכי הזוי שהיה השבוע-הסיפור שליטל סיפרה לי:S סיוט השבוע-פחדתי שיהייה תמתכונת ואני יכשל
אני רוצה שהגדלת את השאלון השבועי חהחהחהחה יפהה[[; שבת שלום אהובים שלייייייייי

יאווו ניצןןןן

חכי חכי תראי מה אני הולכת לעשותת לךךךךך לא כדאי לבוא לך להופעה של מאיההה כי תשכחי ממי שירים אותך חחחחח את נמוכה ואת לא תראי כלום חחחחחחחחחחחחחחח מי את שתגידי באיזה צבע התחת שלי?????????????????????למה ראית אותו בכלל????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nitzangro2

New member
בטח שראיתייייייייייייייייי

ואת כן תרימי אותי נכון?D: מקסימום אני יבקש ממישו כוסוןןןןןןןןןן

nitzangro2

New member
הוא לא שחור הוא פחםםםםםםםםםםםםםםםם

יא ניגריתתתתתתתתתת סתםםםםםםםםםםםםםםםםם היית מ-ת-ה להיות ניגרית כמונייייייייייייי מתהההההההההההה (את בטח לא יודעת מה זה ניגרית אבל נגידדדד)

למעלה