עוד פעם אחת האור יעלה

../images/Emo214.gif../images/Emo42.gifעוד פעם אחת האור יעלה../images/Emo42.gif

שימו
שימו
שימו
ממש לפני תחילת שנת הלימודים הקרובה, כדי שתספיקו להגיע לעוד הופעה של כפיר... במיוחד כדי שלא יהיו לכם שום תירוצים............ נקבעה הופעה נוספת! עוד החודש! ב29.8.08, בארבי תל אביב.... תסמנו לכם ביומן ותתחילו לתכנן את חגיגת סוף אוגוסט...כי כל סוף הוא התחלה חדשה

היי! יש מצב!

אה, רגע, אין לי עם מי ללכת
בעצם...אולי גילי כבר תהיה בארץ. בכל מקרה, יש מצב!

אוי, אני מרגישה נורא פופולרית ../images/Emo9.gif

אבל אל תבנו עליי, יש סיכוי אפסי שאני אוכל להגיע...

Miss Nat

New member
שאלה :)

לגסיי הכרטיסים.. אפשר להשיג אותם רק דרך גרטיס אשראי דרך הבארבי?

../images/Emo214.gifאפשר במזומן...

אני בכלל לא בטוחה שאפשר באשראי... מקווה לראותך סופסוף
נ.ב- את קראת את המסר ששלחתי לך מזמן?

Miss Nat

New member
יאא

את רוצה להגיד לי שאפשר לבוא ליום ההופעה ולקנות את הכרטיסים שם במזומן??. לגביי המסר ששלחת לי לא ראיתי.. אני לא תמיד שמה לב לדואר אבל אני אבדוק עכשיו :) יום טוב

../images/Emo214.gifברור, זה מה שעושים כולם ../images/Emo13.gif

זה לא בדיוק כרטיסים, זאת רק פיסת נייר שמהווה "קבלה" אין שם מקומות ישיבה ממוספרים, את מגיעה למקום ומחליטה אם בא לך לשבת או לעמוד... בכל מקרה, יהיה ממשששש כיף אם תבואי! וכנרת ממש תשמח

Miss Nat

New member
שיט אני לא מאמינההה

גם אני רוצה לפגוש כבר את כולםם זהו ההופעה הזו אין מצב אני מפסידה לא יודעת מההההה ו.. תאשרי אותי במסן.. :) אני לא מאמינה ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו ושלחת לי אותה לפניי חודש חח איזה פאדיחה.. טוב כנראה שאני עדיין לא ממש מתמצאת כאן :)

האמת שזה דווקא דיי חבל

אני מדברת על הקטע שזה רק "קבלה" . לדעתי אפשר לעצב כרטיסים יפים עם תמונה של כפיר או כל דבר ייחודי אחר,ומתחת כמובן שם המקום וזה. אני יודעת שכפיר רק בתחילת הדרך וזה אבל זה יכול דבר ממש נחמד.

../images/Emo214.gifבדר"כ מפרסמים הופעות של כפיר עם

פלאיירים ממש מדהימים שיש שם תמונה שלו... כרטיסים לא מוכרים ב"מכירה מוקדמת", משלמים במקום..ואז מקבלים רק קבלה, אין טעם להשקיע בקבלות..זה בזבוז כסף לטעמי, אבל בהחלט משקיעים בקטע "הפרסומי", האמת שחשבתי על זה... שאת ההופעה האחרונה לא פירסמו עם פלאיירים, אבל בדר"כ מחלקים בהופעות אקוסטיות של כפיר פלאיירים עם מידע על ההופעה החשמלית הקרובה. בכל אופן, חילקתי כבר מלא, אבל עדיין נשארו לי כמה.. אז תזכירי לי להביא לך להופעה

../images/Emo214.gifאת חייבת להיות שם..

לא היית בהופעה הראשונה החודש, אז לפחות בשנייה...

../images/Emo126.gifואם את לא באה, אז...אז...אז...

אני אבכה
ברור שאני שם! לא שאלה בכלל!!!

למעלה