שהשמיים לא יפלו לכם

../images/Emo214.gif../images/Emo59.gifשהשמיים לא יפלו לכם../images/Emo59.gif

כתבתי לכם הודעה ממששששששששששששששששששששששששששש ארוכה והיא לא נשלחה
אז קצר ולעניין, לפני שכולכם פה מאבדים את העשתונות (ואלו שלא- תעשו, זה בשביל הכיף!) האמת שבכם תלחש לכם שהחושך ילך, והאור עוד ישוב למלא את הכל !!! תקופה קשה עוברת על המדינה שלנו, אבל תזכרו שיש לנו כוח, יש לנו נחישות ובזכות הנחישות הגדולה שלנו - כולנו מסוגלים להצליח
יש לכם משימה קטנטנה שתעשה לכם טוב על הלב, אולי גם תגרום לכם לחייך.. תחשבו ותכתבו עשרה דברים שאתם כל כך שמחים, שכל כך שווה בגללם לחיות פה! במקום הזה, בארץ הזאת, בעיר הזאת ואפילו בבית שלכם... (כל אחד יקח את המשימה הזאת לאיזה מקום שהוא בוחר..) לכל אחד יש את המקום שלו - קטן כגדול, אף אחד לא יקח לכם את המקום האמיתי הזה, החורף יזכור שזמנו לעבור, ככה עוד הרבה דברים...

זה קשה../images/Emo9.gif

א. שכב"ג להבות
ב. חברות שלי, שמה אני בלעדיהן? ג. הטוב לב של הישראלים, שתמיד עוזרים אחד לשני במשבר ד. התחושת שייכות שמעלה חיוך כשמוצאים ישראלי בחו"ל ה. מוזיקה ישראלית מדהימה... ו. העיר הזאת... שכמה שאני שונאת אותה, זה הבית שלי והכי כיף להתגעגע לזה. ז. המשפחה שלי, שעושה בשבילי הכל! ח. תנועת הצופים, שמביאה קצת שפיות לארץ הזאת ט. המיטה שלי
שכמה שזה מפגר ושטותי, יש בה את התחושת חמימות, את הריח שלי, זאת הטריטוריה שלי. י. ידידים שלי, שאיכשהו תמיד דוחפים אותי למעלה ועושים לי חיוך. וואו, זה היה קשה.

../images/Emo214.gifקשה, אבל לא בלתי אפשרי!../images/Emo24.gif

מה שמדהים אותי הוא שעם הרבה דברים שכתבת..אני בעצמי מזדהה, יכול להיות בכלל (שזה משהו שלא חשבתי כשפתחתי את השרשור) שנגלה שאנחנו אוהבים פה הרבה דברים משותפים, בטוח שזה מה שעושה אותנו..(בין היתר) כל כך מאוחדים כל הכבוד ותודה על השיתוף

../images/Emo126.gif"זאת הטריטוריה שלי"...

אני רק מקווה שאת לא מסמנת טריטוריה כמו שחתולים מסמנים
כפרעליך

../images/Emo214.gifלפני שאני אהפוך ל"בלתי אובייקטיבית"

1. רק בארץ הזאת יש את הפורום הזה שהוא...מס" 1. קשה לי לדמיין את החיים בלי הפורום הזה! 2. רק בארץ הזאת יש את הבית שלי שמכיל את החדר שלי..שהוא המקום הכי שלי, ואת זה באמת אף אחד לא יקח ממני! 3. רק בארץ הזאת יש את אילת. שמבחינתי היא המקום הכי יפה בעולם, ואת זה אף אחד לא יכול לקחת לנו. 4. רק בארץ הזאת יש את תל אביב שבמרחק נגיעה ותמיד אפשר לנסוע ולשכוח ולחשוב ולשיר ו...הכל!!! 5. רק בארץ הזאת היה העבר שלי, ובלי העבר אין עתיד
6. רק בארץ הזאת יש את כל האנשים שאני מכירה באמת ואוהבת בכל לבי
7. *מתחיל להיות קשה* רק בארץ הזאת יש את המסעדה שאני הכי אוהבת וכל פעם שאני שם..אני יודעת שהגעתי לגן עדן
8.בארץ הזאת יש פוליטיקה שאפשר לצחוק עליה ולהתבדח על חשבונה בלי סוף..
(אבל זה נכון!) 9. רק בארץ הזאת יש את אח שלי שהוא הכי משוגע ביקום
10. רק בארץ הזאת יש................... את ההופעות הכי שוות בעולם!!!

inbarIL

New member
קיי.

1. המשפחה שלי.
2. מוזיקה ישראלית שאני לא אוכל לחיות בלעדיה.
3. חברים הכי מדהימים שיש. ובכלל אנשים משמעותיים בשבילי שנמצאים כאן. 4. החדר שלי. והגג של הבית. 5. הגיטרה שלי
6. התחושה של הרוגע באוויר בשישי אחרה"צ. 7. ת"א:) 8. החיות שלי.
9. כל החיים שלי שעברתי כאן, שמהווים לי בסיס למה ומי שאני. 10. הביחד הזה של הישראלים. החום הזה שמכירים כ"כ טוב.
לקח לי שנה
באמת קשה.

../images/Emo214.gifאת חייבת להודות

שאחרי כל העבודה הקשה כל כך כיף לקרוא את הרשימה שהכנת בעצמך ולהתגאות בכך שכל דבר כ"כ נכון
לא כך?

../images/Emo126.gifאני אנסה.

המשפחה שלי
כל החברים שלי מכל הארץ
המוזיקה שאני לא יכולה בלעדיה
ההופעות שממלאות אותי באנרגיה ובחיים
האנשים שכלכך יודעים לפתוח את הלב
ההרגשה שאנחנו חיים בתוך בוטן קטן
תל אביב אהובתי
יבנהה!! אללה יבנה!!
חנות המפעל של בן&ג'ריז
![היא ביבנה האהאהא]
הבתים שלי [אבא ואמא], וגם העיר, וגם הבתים של כל המשפחה שלי והחברים שלי שאני הכי מרגישה בהם בית.
זה לא משהו מוחשי, אבל זה המסע לפולין. שגרם לי הכי להעריך בעולם את המקום המצ'וקמק הזה שנקרא ישראל.
האמת היא, שלא היה לי יותר מדי קשה, ואם אני אחשוב עוד טיפה, אני חושבת שאפילו אני יכולה להגיע לעוד 10

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יצא לך יפה, ואני לא יודעת למה...הקטע עם החנות מפעל הצחיק אותי. XD

amitshilo

New member
האמת שזה לא נורא קשה בשבילי.

עם כל החרא שיש פה, ומי שממש מכיר אותי יודע מה היחס שלי לארץ הזאת, לא כזה קשה לי למצוא דברים שאני אוהבת פה.
המחול בארץ, למרות שהוא לא תופס מקום ענק, הוא מדהים וברמה מאוד טובה, אני חייבת לומר. אתמול הייתי בהופעה של ענבל פינטו ואבשלום פולק, "הידרה", וחזרתי מאושרת. הופעה מדהימה. כבר הוכיחו שיש לכראוגרפים שלנו טעם מאוד מיוחד ומעניין ביחס לכל העולם, ובזה אני מאוד מאוד גאה.
מוזיקה ישראלית זה אחד הדברים שמסמלים בשבילי איזשהם אהבה וחיבור למה שקורה כאן. מוזיקה ישראלית ישנה כחדשה - זה הבית שלי.
אין ספק שאחד המקומות הראשונים ברשימה ניתנים בכבוד לטבע שלנו שהוא פילאי, מרשים, חד פעמי ופשוט מדהים.. אני מטיילת הרבה, ואני חייבת להגיד שיש לנו נופים מדהימים בארץ ופלאי טבע שלא יאומנו. תלמדו על זה קצת וישר תבינו, וגם אם לא, פשוט לצאת קצת מהבית ולראות את כל היופי שיש כאן.. החרמון, המדבר (נגב, הרי אילת, מדבר יהודה..), הכרמל, הגליל, השפלה, הרי ירושלים, מישור החוף, הגולן.. שווה כל דקה של נסיעה.
החומוס. נו מה אני אעשה?! הייתי חייבת
התאטרון בארץ, הסטירי, הקשוח, הפוגע במקומות הכי כואבים של המציאות כאן...
סרטים ישראלים הם הסרטים שאני הכי מתחברת אליהם מכל העולם. פשוט ככה. ובנימה יותר מקומית...
בית הספר שלי, תפן, שתודה לאל שהוא קיים.
הגליל, הצפון. ההרים הירוקים האלה, האוויר הנקי, הגשם, השלג (!!), הקיץ הכייפי שיש פה, להרתיח מים על הגז, לשתות תה צמחים במרפסת.. לשאוף טונות אוויר.. להתחמם על ההסקה, פשוט לחיות כאן. רחוק, קרוב. הכל ביחד. תענוג.
הבית שלי ממש. האחים, ההורים, החינוך שלי. כל האנשים האלה שמסמלים בשבילי את המשפחה של כאן, המשפחה של הבית. עם הערבים שמנגנים ושרים שלא נגמרים, עם הדיונים על ספרות ופוליטיקה ומוזיקה ופילוסופיה, עם הבדיחות הפרטיות, עם לעלות לבי"ס לערבי מוזיקה ומחול והפקות תאטרון, ולפגוש את כל בי"ס, ולאכול מרק בקפיטריה ולדעת איזו אמא הכינה אותו, וכל החינוך הזה, שקיבלתי כאן, וכמה שאני גאה בו...
החברים שלי, שהם כל החיים שלי. האנושיות, היופי, העוצמה, התמיכה, העזרה ברגעים הכי הכי קשים. ההתרגשות.. עזבו עכשיו את כל החברים שלי.. אתן, יקרות שלי, וכל מה שאתן בתוך העולם שלי, כל הנתח הענק שאתן תופסות בו... באמת שאני לא צריכה יותרץ
וכמובן, איך אפשר לשכוח שכאן גר האחד והיחיד, האדם שבלעדיו אין מוסיקה ישראלית עילוי שלא נראה כמותו אמן בנשמה, מוזיקאי בלב אושר שמיימי שכמוהו נשמה טובה
ובקיצור - כפרה עליו! כפיר אפשטיין!
בואנה חפרתי
אבל היה ממש ממש כיף! תודה

../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אמרו לך כבר שאת מטורפת?
יצא לך מגילת עמית

amitshilo

New member
אוי קושקוש את עוד לא ראית מה זה מגילה../images/Emo13.gif

השלב הבא זה תענית עמית!
(וכן, אמרו לי פעם.. אבל אני נורמאלית, באמת.)

../images/Emo214.gif../images/Emo6.gif

כל עוד הטירוף שלך לא מדבק...
שנרגיש טוב
(גמאני חולה)

inbarIL

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואווווווווו הרגת אותייייייייי
כ-פ-ר-ע-ל-י-י-ך פשוט ככה. אני אוהבת אותך

האמת,שזה לא כ"כ קשה.

1. המשפחה שלי, בעיקר האמא המדהימה שלי. 2. החברות שלי שמיום ליום אני מקרבת אלי את האמיתיות ביותר. 3. שני הידידים הכי הכי טובים בעולם. 4. המוזיקה. 5. הרוח הקרה הזאת שתמיד גורמת לי להבין מי אני. 6. הידיים שיכולות לכתוב. 7. הנופים המדהימים. 8. הצבא שלנו. 9. שוקו חם, תודו שיש בזה משהו[: 10. אתם.

למעלה