לא רק "חיפה 87"

../images/Emo214.gif../images/Emo63.gifלא רק "חיפה 87"../images/Emo63.gif

אסור להעלות את מילות השיר לפורום מכיון שמדובר בזכויות יוצרים, לכן אני פשוט אכתוב שאלות שחיברתי בעקבות מחשבות על השירים, ואתם מוזמנים לענות.. אם השרשור הזה יהיה מוצלח, כמובן שאמשיך עם הפעילות!
מתחילים עם השיר הראשון באלבום האחרון- הייתכן
*מומלץ להאזין לשיר ברקע*
קרה לך שמישהו שחשבת עליו והסתכלת עליו, הביט במטבך באותו הזמן?
קרה לך שלא רצית לעזוב מקום מסוים, בגלל שהרגשת כל כך שייך למקום שאתה נמצא בו/רצוי? יכול להיות שמדובר בקשר רומנטי ויכול להיות אפילו במעבר דירה/כיתה..
מתי בפעם האחרונה קרה לך שהרגשת שמשהו אבוד, ובכל זאת לא הפסקת לחשוב על פתרון?
אתם מתעקשים על מה שאתם רוצים, או שאתם יודעים גם לוותר?, אם זה תלוי-אז במה?
קרה לך שרצית משהו, למרות שידעת שהוא יכאיב לך/כבר מכאיב לך?
קרה לך שתהית מה היה קורה אם משהו ספציפי בעבר היה שונה?, קרוב לודאי שהיו מספר מקרים כאלו, אך איזה מקרה זכור לך במיוחד?
האם גם אתכם עשו "מסכנים", או שפשוט הרגשתם שככה מתייחסים אליכם?, [אתם מוזמנים להרחיב..]
מזדהים עם המשפט "למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה"?
האם אתם אנשים שמרבים לשתוק...?
האם אתם מאמינים באהבה נצחית? או בכך שגם לה יש סוף?

LOLI152

New member
חיפה87

מותשת..... עייפה.. חזרתי עכשיו הביתה מכשיצאתי ב6 בבוקר.. אעעה. ובאתי להשלים כמה משימות שיש לי על המחשב.. והגנבתי כמה דקות מזה לפה ;) כי מושלם פה לאחרונה!!:) טוב, האמת, שיש לי חיבור לגמרי שונה עם חיפה 87, ואני אפרט עליו מיד כשאני אסיים את השאלון. קרה לך שמישהו שחשבת עליו והסתכלת עליו, הביט במטבך באותו הזמן? אכן קרה לי. :) קרה לך שלא רצית לעזוב מקום מסוים, בגלל שהרגשת כל כך שייך למקום שאתה נמצא בו/רצוי? בהחלט. למרות שאני מתה על שינויים. ומתה על אנשים ומקומות חדשים. לפעמים נוח.. מאוד נוח. ואז קשה לצאת. בערך כמו מתוך שמיכת פוך חמה לבוקר קפוא שמחכים בו לימודים 8 שעות. מתי בפעם האחרונה קרה לך שהרגשת שמשהו אבוד, ובכל זאת לא הפסקת לחשוב על פתרון? פעם הייתי חושבת שהכל אבוד. היום אני הרבה יותר אופטימית מזה. אתם מתעקשים על מה שאתם רוצים, או שאתם יודעים גם לוותר?, אם זה תלוי-אז במה? דברים שחשובים לי, עקרוניים לי או אני רוצה להשיג- אני מתעקשת ואני משיגה. קרה לך שרצית משהו, למרות שידעת שהוא יכאיב לך/כבר מכאיב לך? בנינו, מי לא? כנראה שלכל אחד יש אהבה/חברים/קשר/מישהו שהוא רוצה אבל לא עושה לו טוב. קרה לך שתהית מה היה קורה אם משהו ספציפי בעבר היה שונה?, קרוב לודאי שהיו מספר מקרים כאלו, אך איזה מקרה זכור לך במיוחד? מעניין אותי לדעת מה היה קורה אם הייתי חוזרת לילדות, אבל כמו שאני עכשיו, כמו שאני תופסת מעצמי עכשיו וכ'ו. האם גם אתכם עשו "מסכנים", או שפשוט הרגשתם שככה מתייחסים אליכם?, [אתם מוזמנים להרחיב..] עשו מסכנים.. קשה להגיד. מסכן זאת הרגשה בעיקר. אם הרגשתי מסכנה? פעם כן. מזדהים עם המשפט "למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה"? לפעמים כן. לפעמים לא. לפעמים שתיקה היא מדהימה לפעמים חבוי בה כל כך הרבה! ולפעמים היא נוראית. האם אתם אנשים שמרבים לשתוק...? ממש לא XD האם אתם מאמינים באהבה נצחית? או בכך שגם לה יש סוף? גם לה יש סוף. אני מתחברת לחיפה87 ממקום מאוד אישי. וואלה, לא היה שיר ששמעתי פעם ראשונה והגבתי ב"ווווווואוווווו" ונשארתי ככה: :O יום שלם אחרי. ובחיפה 87 זה פשוט קרה. וואלה, פעם הייתי בעיקר ילדה בלי ביטחון עצמי בכלל. לאנשים לא הייתה בעיה לצחוק עלי או משהו כזה. ילדים זה עם אכזר, זוכרים את המשפט? אז אני חוויתי אותו:\ לא היה אף פרח- כן כולם היו רוצים. היית צריך להיזהר כשאתה עובר קרוב מדי לאנשים. לברוח? כן. בערך תמיד רציתי לברוח. בעיקר מעצמי. ואיפה את היית כל השנים- לא מעורב פה שום גורם זר. ממש לא. איפה אני של עכשיו התחבאה? לא ברור. וואלה, השיר מתאר תהליך של להתבגר ולהתגבר. ובדיוק. רצינו לצרוח אבל כולם היו חרשים. בסופו של דבר. הם הפסיקו להיות חרשים. או שגרמתי להם לשמוע. שנים עוברות קדימה.. עכשיו מסתובבת כאילו אין לי בית (השבט הוא הביתXD) את האני הישנה זרקתי, את החברים גם כן, ואכן, לא מרגישה אשמה בכלל. ועכשיו? נראה מישהו מנסה להפיל אותי! :)

../images/Emo214.gifאני ממש שמחה כעת

שהעלתי את הפעילות, כי קראתי את ההודעה שלך ולמדתי עלייך המון דברים שלא הייתי מנחשת מעולם. אני חושבת שאת בעצם מספרת פה בעיקר על כמה שהתבגרת ואת מרגישה את ההבדל, וזה באמת מה שחשוב
לדעת לשים את הגבול בין מה שחושבים האחרים לבין מה שאת חושבת לעצמך. תזכרי שבאמת שום דבר לא אבוד, למרות שלפעמים זה נראה הכי נכון... ואני שמחה ש"חיפה 87" שינה בך משהו, או יותר נכון- גרם לך להגיד "וווווווואווווווווו"

שלי...

*מומלץ להאזין לשיר ברקע* קרה לך שמישהו שחשבת עליו והסתכלת עליו, הביט במטבך באותו הזמן?לא קרה לך שלא רצית לעזוב מקום מסוים, בגלל שהרגשת כל כך שייך למקום שאתה נמצא בו/רצוי? יכול להיות שמדובר בקשר רומנטי ויכול להיות אפילו במעבר דירה/כיתה.. אני עכשיו עוזב את בני עקיבא וזה קצת עצוב למרות שאני עושה זאת מבחירה ויודע שזה הדבר הנכון והאמיתי לעשות... מתי בפעם האחרונה קרה לך שהרגשת שמשהו אבוד, ובכל זאת לא הפסקת לחשוב על פתרון?אוי קורה לי מלא אני לא בנאדם שמוותר בקלות...בכלל לא!!! אתם מתעקשים על מה שאתם רוצים, או שאתם יודעים גם לוותר?, אם זה תלוי-אז במה?אני אחד שקשה לו לא להגיד לא אבל אם אני הולך אחרי האמת שלי אז זה עד הסוף... קרה לך שרצית משהו, למרות שידעת שהוא יכאיב לך/כבר מכאיב לך?כן.. אני משחק ביומיים האחרונים כדורגל שעות למרות שכואב לי ממש הגב והרגליים ואני מצונן בטירוף.. קרה לך שתהית מה היה קורה אם משהו ספציפי בעבר היה שונה?, קרוב לודאי שהיו מספר מקרים כאלו, אך איזה מקרה זכור לך במיוחד?מוות של מישהו ממש קרוב שבוודאות היה השפיע לי על החיים... האם גם אתכם עשו "מסכנים", או שפשוט הרגשתם שככה מתייחסים אליכם?, [אתם מוזמנים להרחיב..] אני שונא שמרחמים עליי קשה לי להרגיש חלש ומסכן... מזדהים עם המשפט "למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה"?כלכך שתיקה מסמלת כל כך המון!!! האם אתם אנשים שמרבים לשתוק...? לא ולכן שאני שותק זה במצבים גרועים מאוד ולכן זו צעקה.. האם אתם מאמינים באהבה נצחית? או בכך שגם לה יש סוף?אין דבר כזה רק אם קוראת טרגדיה האהבה יכולה להשאר אבל גם אז נשאר רק צד אחד...

../images/Emo214.gifצינון זה ממש נורא../images/Emo4.gifבמיוחד כשיש....

אפצ"ייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי |קפוא|

LOLI152

New member
לבריאות:)

אני שונאת להיות חולה בקיץ. גם בחורף. אני שונאת להיות חולה. אבל לפעמים כיף לקחת ככה קצת זמן מהשגרה להבריא ככה טוב טוב ולחזור :)

../images/Emo214.gifמי אוהב להיות חולה?../images/Emo4.gif

כולנו נסכים עם זה שעדיף לקחת הפסקה מהשגרה כחופש ולהנות ממנו, ולא להיות חולים ולשכב במיטה כל היום..אחרי כמה שעות זה כבר נמאס. אני חולה כעת ומכריחה את עצמי ללכת לעבודה עם אדויל כדי להרגיש שעשיתי משהו היום

../images/Emo214.gifמדברים על חולה, אני עם 38.2 חום!

אין לי כוח לכלום..והאמת שאני לא מרגישה טוב כבר כמה ימים ... מחר אני הולכת לשירות גם אם אצטרך לסחוב את עצמי
אני לא יכולה לתקוע להם ברז..יש לי יותר מדי אחריות

שני חמו1

New member
חיפה 87

קרה לך שמישהו שחשבת עליו והסתכלת עליו, הביט במטבך באותו הזמן? כן.. קרה לך שלא רצית לעזוב מקום מסוים, בגלל שהרגשת כל כך שייך למקום שאתה נמצא בו/רצוי? יכול להיות שמדובר בקשר רומנטי ויכול להיות אפילו במעבר דירה/כיתה.. קרה.. לפני שעברתי דירה, אבל זה יצא בסוף לטובה מתי בפעם האחרונה קרה לך שהרגשת שמשהו אבוד, ובכל זאת לא הפסקת לחשוב על פתרון? זה קורא לי הרבה.. בעבר זה קרה יותר, אבל היום אני יודעת גם לעזוב כשצריך אתם מתעקשים על מה שאתם רוצים, או שאתם יודעים גם לוותר?, אם זה תלוי-אז במה? כשזה משהו שאני ממש רוצה וצריכה אני לא מוותרת. וכמו בשאלה הקודמת, כשצריך אני יודעת מתי לוותר קרה לך שרצית משהו, למרות שידעת שהוא יכאיב לך/כבר מכאיב לך? כן... אהבתי פעם מישהו מאוד, והקשר שהיה לי איתו נורא הכאיב לי.. קרה לך שתהית מה היה קורה אם משהו ספציפי בעבר היה שונה?, קרוב לודאי שהיו מספר מקרים כאלו, אך איזה מקרה זכור לך במיוחד? קורה... במיוחד בשנה האחרונה זה לא עוזב אותי וזה כבר מציק שאני לא יכולה להפסיק לחשוב על איך זה שכל החיים שלי היו יכולים להיות שונים, איך כל כך הרבה דברים משמעותיים בחיי היו יכולים לא להתקיים ולהפך.. וזה רק בגלל שתי שניות של טמטום מושלם וחוסר זהירות של אדם דפוק כל כך!! האם גם אתכם עשו "מסכנים", או שפשוט הרגשתם שככה מתייחסים אליכם?, [אתם מוזמנים להרחיב..] כן, ואין דבר שאני שונאת יותר מזה!!!!1 בגלל זה הפסדתי שני מקרים חשובים מאוד בחיי [ לא רוצה להרחיב ]. שונאת רחמים! מזדהים עם המשפט "למרות שאת שותקת זה נשמע כמו צעקה"? כן.. לרוב השתיקות מדברות יותר ממלים.. האם אתם אנשים שמרבים לשתוק? כן... במיוחד כשלא צריך לא יודעת אם זה ממש קשור אבל יש לי כל כך הרבה דברים שאני רוצה לפרוק [משהו כמו חמש שנים בחיי] ופשוט אני לא מוצאת את האדם המושלם למרות שיש לי הרבה חברים קרובים, פשוט קשה לי לדבר על הדברים האמיתיים של החיים שלי.. אני כותבת לפעמים, עוד לא הבנתי אם זה עוזר, כי כל פעם כשאני כותבת אני בוכה ממש המון ! חסר לי האדם שאליו מיועדים המכתבים וזה מתסכל ואני נואשת לאדם שיקשיב.. למרות שזה תלוי בכוח הנפשי שלי, אם אני מסוגלת להפסיק לשתוק האם אתם מאמינים באהבה נצחית? או בכך שגם לה יש סוף? זה נשמע הגיוני.. מקווה לחוות אהבה כזאת

LOLI152

New member
כמו לזרות מלח על הפצעים...

ולא דווקא במובן רע בכלל. יצא לי לדבר ולתהות על זה. תחשבי עלזה. מלח אולי שורף, אבל מרפא ממש מהר. ואני מדברת כמובן על השורה הזאת שלך אני כותבת לפעמים, עוד לא הבנתי אם זה עוזר, כי כל פעם כשאני כותבת אני בוכה ממש המון ! אני תמיד פה
מתי שתרצי! חוץ מזה, אני בטוחה שתמצאי אדם שאת יכולה לסמוך עליו עד-כדי-כך. בהצלחה!

שני חמו1

New member
תודה

אבל מה שקורה זה שכלום לא משתנה.. לפני יומיים כתבתי, וכרגע אני באותו מצב מחורבן ! ומה שמתסכל ומכעיס זה לא לקבל כלום בחזרה, שום תשובה או אפילו סתם סימן. [ נראה לי שקצת חשפתי יותר מידי ] שוב תודה..

../images/Emo214.gifאנחנו פורום. ואנחנו חברים של כולם פה.

ככה שכל אחד יכול לחשוף את עצמו..ואני מניחה שגם אני אחשוף את עצמי עם דברים שלא חשבתי שאכתוב בהזדמנות זו או אחרת.... זה מאוד מתסכל להבין שלא מקבלים שום דבר בחזרה ואז נפגעים ונופלים... ונפגעים שוב.. ונופלים שוב.. וזה חוזר כל כך הרבה... עד שבסוף [אצלי בגיל 18 וחצי אצלי
] אתה מפסיק לחשוב על קבלה ועושה דברים בשביל עצמך. אגואיסטיות? כולנו צריכים את התכונה הזאת..והיא חבויה בגולנו.

../images/Emo214.gifאני מרגישה שגם אותך זכיתי להכיר

קצת יותר בזכות התשובות המלאות והמפורטות
שלך לפעילות... אני רק רוצה להגיד, שכל אחד עובר דברים קשים בחיים. באיזשהו שלב בחיים שלי, לפני כמה שנים, הגעתי למסקנה שאני משנה תפיסה- לכולנו רע וזה נראה שהגיע סוף העולם בסופו של דבר, עוברים עלינו דברים רעים בדרכים שונות, והתפיסה שלי היא כזאת שכמות ה"קושי" שווה אצל כולם, אך פשוט מתבטאת שונה אצל כל אחד ואחד..כל אחד לוקח את זה אחרת. ואת תמיד מוזמנת לכתוב פה, אני מבטיחה לקרוא!

שני חמו1

New member
כייף לקבל תשובות חמות כל כך

היו לי כמה תפיסות שונות בעבר שהכניסו אותי להרבה משברים ועם הזמן למדתי לקחת דברים פחות קשה.. אולי זה חלק מתהליך ההתבגרות ואולי תוצאה של משברים רבים שהובילו אותי לזה... ואני לא מסכימה עם זה שהקושי שווה אצל כולם, כי כל אחד חי חיים שונים לגמרי ולכל משפחה סיפור חיים משלה, כך גם רמת הקושי שונה.. ובאמת המון תודה על התגובה היפה

../images/Emo214.gifזה לא מדע מדויק..

סביר להניח שזה לא נכון, אבל כל דבר הוא בעיני המתבונן והתפיסה הזאת יותר מהכל עוזרת לי להבין יותר ולהיות אופטימית יותר מאשר התפיסות שקדמו לה, אז נוח לי איתה - אני נשארת איתה
זה לא צריך להיות נכון כדי שיהיה לי נוח איתה, העיקר שאני רואה את זה ככה

למעלה