שאלון כללי ומגניב

../images/Emo214.gif../images/Emo63.gifשאלון כללי ומגניב../images/Emo63.gif

ראיתי אותו אצל הילי בפייסבוק וממש עשה לי חשק לענות בעצמי, אז אני שמה פה..ומי שיענה בפייסבוק ולא בא לו לענות שוב, מוזמן להעלות לפה את התשובות (למרות שזה נורא כיף
) שם: תאריך לידה: מזל: גובה: משקל: ריח אהוב: שפות שאתה מדבר: בנאדם של לילה או יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מאכל אהוב: ממתק אהוב: . מגזין: חודש אהוב: חיה אהובה: תחנת רדיו: דיסק: ארץ: רעש: טעם: רגש: ספר: חנות: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? נזרקת ע"י מישהי? נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? נישקת מישהי? התנשקת צרפתית? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? ביקרת בארץ אחרת? טסת.? הייתה לך תאונת דרכים? דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? שברת עצם? דיברת בשיעור?: פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא ביקור)? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? עברת על החוק? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? רצית להרוג מישהו? הרגת אותו? נפלת מכיסא? הלכת מכות? -בעד/נגד- סמים- סיגריות- אלכוהול- הומואים/לסביות- תוכנית ההתנתקות- סקס בגיל צעיר- מוזיקת פופ – אכילת בשר- -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת?. -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? -דברים אהובים:- מספר- צבע- שפה- מקצוע- תחביב- סרט- סדרה- שיר- שחקן- שחקנית- -אסוציאציות:- דתיים- בית ספר- טלויזיה- בגידה- מוות- ורוד- חול- ים- -מי/מה האחרון:- סרט שראית: מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת: פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך: מסר לאומה? עוד מסר לאומה? (נ.ב-הילי, בא לך לספר על איזה חוק עברת?
)

אני לאהוב שאלונים

שם: מורי תאריך לידה: 8 למרץ מזל: דגים גובה: 165 משקל: באמתשאין לי מושג משהו בסביבות ה 55 +- ריח אהוב: של הבושם שלי (בי דלישיס) ושל אחרי הגשם שפות שאתה מדבר: עברית,אנגלית,תינוקית עם אחיין שלי, ואני מבינה הונגרית זה נחשב?! בנאדם של לילה או יום?לילה רגיש לדגדוגים? כן מאמין באלוהים? כן יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? הפרטיות שלי יש חבר/חברה/קראש? לא ולא -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: סיני מאכל אהוב: שניצל של אמא ממתק אהוב: .טוויקס מגזין: רייטניג חודש אהוב: מרץ חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: ירושלים/גלגלצ דיסק: הכי אהוב בעולם כולו - הכבש ה 16 ארץ: ישראל רעש: של גשם טעם:מתוק רגש: אהבה ספר: אורי/אליפים חנות: התו השמיני
-ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק: לא קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? כן נזרקת ע"י מישהי? לא נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן נישקת מישהי? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? בתמונות :p עישנת? כן שתית אלכוהול? כן ביקרת בארץ אחרת? כן טסת.?כן הייתה לך תאונת דרכים? לא דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? לא שברת עצם? כן דיברת בשיעור?: כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? ששברתי את היד עשו לי גבס בבי"ח זה נחשב? עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת?כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה?כן (סטודנית לאמנות אצלנו משתמשים בהכל!) עברת על החוק? כן שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן הרגת אותו? אם מדברים על ג'וק אז כן ..
נפלת מכיסא? לא הלכת מכות? לא -בעד/נגד- סמים- נגדבערך (אין לי בעיה עם מישהו שמעשן פעם ב ג'וינט יש לי בעיה עם כאלה שלא מתפקדים בלי להסניף דברים..) סיגריות- נטרלית לחלוטין אלכוהול- כל עוד הוא במידה אני בעדו הומואים/לסביות- בעד תוכנית ההתנתקות- מה זה קשור לפה??? סקס בגיל צעיר- אם נזהרים אז מי אני שאמנע ? מוזיקת פופ – אוי פה יש כמה דברים שאפשר ורצוי להשמיד ! אכילת בשר- בעד -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך?לא התנשקת עם בן המין ההפוך?כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך?לא בגדת באמון של מישהו?כן אבל זה קרה כי לא השאירו לי ברירה אחרת
בגדו באמון שלך? לא רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו?לא -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 28 בתים עברת? 1 פעמים השתכרת עד אובדן חושים?פעמיים פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 2 שאני יודעת עליהם פעמים התאהבת באמת?. 2 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? ערסים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף -דברים אהובים:- מספר- 204 צבע- כחול שפה- עברית תחביב- לצייר סרט- מלך האריות סדרה- גוסיפ גירל שיר- רק אחד?? נראה לכם? נלך על יוצא לאור של אהוד בנאי שחקן- ג'וני דפ שחקנית- ג'וליה סטיילס -אסוציאציות:- דתיים-אמאבא בית ספר-שכונה טלויזיה- חוסר חיים בגידה- גועל מוות- סוף ורוד- פקצה חול- ים ים- גלעד שגב
-מי/מה האחרון:- סרט שראית: האפר של אנג'לה מישהו/י שנישקת? אחיין שלי שיר ששמעת:הלם קרב - עידן חביב פעם שבכית? לא זוכרת באמת שלא פעם שצחקת? לפני כמה שעות מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך: אתמול לאחיינית שלי מסר לאומה? אוזן סתומה וצוואר תפוס זה לא כיף! עוד מסר לאומה? לכו לישון! הודגש באמצעות מדגישומטיק

שתיית אלכוהול ועישון סיגריות לפני גיל 18 ../images/Emo8.gif

שם: הילה [הילי] תאריך לידה: 8.11.90 מזל: עקרב גובה: 1.70 משקל: טחח ריח אהוב: ריח של בית.
שפות שאתה מדבר: אנגלית ועברית בנאדם של לילה או יום? לילה
רגיש לדגדוגים? מאודדד מאמין באלוהים? ממש לא יש לך גשר? לא יש לך משקפיים/עדשות מגע? משקפיים לרחוק מה הדבר הכי חשוב לך? קשרים עם אנשים שיקרים לי..
יש חבר/חברה/קראש? -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: בא לי אירלנד. טוב?! מאכל אהוב: פסטה וכאלה ממתק אהוב: .שוקולד מגזין: the rolling stones שיש תמיד לבופי
חודש אהוב: מאי חיה אהובה: כלבים וסיסים תחנת רדיו: גלגל"צ וי-ם דיסק: השלישי-אביב גפן.. אבל יש עוד מליון
ארץ: ישראל רעש: אין טעם: טעים רגש: הצלחה, סיפוק, אהבה ספר: יש באמת המון. אבל יש אחד שהכי קרוב אלי-ילדי יום ראשון חנות: חנות תקליטים מגניבה בשנקין -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן D: גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? מקדונלדס הסתפרת? לא הרגשת טיפש? מאוד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? לא נזרקת ע"י מישהי? כן
נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? ברור זה הכיף שלי. היית מאוהב? כן נישקת מישהי? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? כן
שתית אלכוהול? כן
ביקרת בארץ אחרת? כן טסת.? כן הייתה לך תאונת דרכים? ת'אמת שכן
דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חחח דיברתם עם אמא שלי לפני השאלון הזה?
שברת עצם? כן דיברת בשיעור?: מה פתאום
פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? אמממממ לא.. עברת על החוק? כע שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן הרגת אותו? לא נפלת מכיסא? כן הלכת מכות? כן -בעד/נגד- סמים- למה לא סיגריות- בעד אלכוהול- בעד הומואים/לסביות- בעדדדדד
תוכנית ההתנתקות- בעד סקס בגיל צעיר- בעד מוזיקת פופ – בעד אכילת בשר- נגד!!!
-האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן ברור נתפסת בגין עבירה פלילית? לא חושבת התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? ממ לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן
רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? כן -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 3 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעם אחת לכל החיים. פעמים נשבר לך הלב? יותר מדיי ת'אמת. אבל עם שני בחורים אז, פעמיים
פעמים שברת לאחרים את הלב? מקווה שלא יותר מדייי.. לא יודעת.. פעמים התאהבת באמת?.4 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? וואו זה מזה קשה, כי תכלס שניהם דפוקים. אבל שיהיה בנים.
נשיקה או חיבוק? נשיקה וחיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר! ערסים או חנונים? חנונים
אהבת חיי. חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? חורף נראה לי.. -דברים אהובים:- מספר- יש לי שניים. גם 30 וגם 7.. צבע- אדום שפה- עברית.. מקצוע- אומנות תחביב- מוסיקה וכל מה שקשור לזה. סרט- מישהו לרוץ איתו. סדרה- חברים שיר- הגזמתם. שחקן- ג'וני דפ/הית' לדג'ר שחקנית- סקרלט ג'והנסון/ הילארי סוואנק -אסוציאציות:- דתיים- שיהיה להם בכיף בית ספר- טראומה טלויזיה- קולנוע בגידה- פשע מוות- פחד ורוד- נעמה פנחסוב
חול- ים ים- חיים -מי/מה האחרון:- סרט שראית: ארץ קשוחה מישהו/י שנישקת? עזבו אותי שיר ששמעת: עיר של קיץ-ברי סחרוף פעם שבכית? שלשום או משו פעם שצחקת? אתמול בלילה מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך": בופי מסר לאומה? תהיו חופשים עוד מסר לאומה? דיי נו

../images/Emo126.gifוואייייי בא לי טובב!!

שם: נטע -מנטה-סאנשיין- בליץ
תאריך לידה: 29.1.91
מזל: דלי
גובה: 1.57 מ'
משקל:פלוס
ריח אהוב:של אחרי הגשם
שפות שאתה מדבר: עברית, אנגלית, ספרדית, טיפונת צרפתית וזהו נראלי..
בנאדם של לילה או יום?לילה
רגיש לדגדוגים? בטירוףףף!!
מאמין באלוהים? בערך
יש לך גשר? לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? מש'פיים רולז!
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי, מוזיקה, צחוק.
יש חבר/חברה/קראש?קראש.. -דברים אהובים
המקום האהוב לחופשה: ארה"ב/ אירופה
מאכל אהוב: פסטה וסושי
ממתק אהוב: .אממממממ כרגע זה שוקולד עם קרם ברולה של עלית
מגזין: אממ... עכבר העיר אהבתי
חודש אהוב: ינואר
חיה אהובה: ארנבים וחתולים
תחנת רדיו: גלגלצ
דיסק: כרגע זה של כפיר והחדש של סנואו פטרול אבל יש מליון
ארץ: ארה"ב
רעש: דיסטורשנים של הופעות
טעם:תלוי במצברוח
רגש: אושר עילאי
ספר: "התלבלבות" /שרון קריץ'
חנות: אממ....דיסק סנטר [וחנויות דיסקים בכללי] וסטימצקי -ב24 שעות האחרונות:-
הייתה לך שיחה רצינית? כן עם שחר כפרעליה
חיבקת מישהו? אמממ לא
רבת עם חבר? לא
בכית? ירדו לי כמה דמעות
צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק: כן
קנית משהו? כן
הסתפרת? לא
הרגשת טיפש? קצת
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? יאפ
התגעגעת למישהו? כן
-האם אי פעם:-
אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? כן
נזרקת ע"י מישהי? לא
נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? בארור
היית מאוהב? כן
נישקת מישהי? כן
התנשקת צרפתית? כן, והיה גרוע
ראית את מגדל אייפל? כן!!
עישנת? אכן
שתית אלכוהול? יאפ
ביקרת בארץ אחרת? אופקורס
טסת.?בארור
הייתה לך תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו
דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חחחחחחח כל החיים!
שברת עצם? לא
דיברת בשיעור?: אמממ זה רוב מה שאני עושה בשיעור
פחדת מהחושך? כן
היית בבית חולים (לא ביקור)? כן
עשו לך תפרים? לא
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא
שיקרת?כן
נרדמת בשיעור? כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה?כן
עברת על החוק? אממ כמו הילי
שנאת את עצמך? כן
נשבר לך הלב? כן
רצית להרוג מישהו? כן
הרגת אותו? לא
נפלת מכיסא? כן
הלכת מכות? כן -בעד/נגד-
סמים- נגד נגד נגד
סיגריות- אני לא יכולה להגיד בעד כי זה לא בריא, אבל בתור אחת שמעשנת אני לא יכולה להגיד נגד, שכל אחד יעשה מה שבא לו.
אלכוהול- במידה.
הומואים/לסביות- הם בני אדם כמו כולם ואני לא מתייחסת לזה כאישיו. זה בכלל לא קריטריון אצלי.
תוכנית ההתנתקות- בעד
סקס בגיל צעיר- אם מרגישים נוח ,ורוצים, וזה רק מבחירה והדדיות- כן.
מוזיקת פופ – למה לא?
אכילת בשר- בעד -האם אי פעם..:-
התנשקת עם בן מינך?לא
התנשקת עם בן המין ההפוך?כן
הגשת מבחן ריק? כן
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא
התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך?לא
בגדת באמון של מישהו?כן
בגדו באמון שלך? כן
רצית/ניסית להתאבד? לא ניסיתי
עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו?כן -כמה...:-
שנים את/ה חי/ה? 18 ברוך ה'
בתים עברת? פעמיים וחצי [פעם אחד מאמא לאבא אז זה חצי]
פעמים השתכרת עד אובדן חושים?אף פעם
פעמים נשבר לך הלב? פעמיים או 3
פעמים שברת לאחרים את הלב? לא נראה לי שאי פעם
פעמים התאהבת באמת?.3 אאל"ט -מה עדיף:-
ניו יורק או פריז? ניו יורק, פריז מדהימה אבל אני מתה להיות בנ"י
בנים או בנות? נראה לי שבנים.
נשיקה או חיבוק? חיבוק

../images/Emo126.gif../images/Emo12.gif לא שלח הכל.

-מה עדיף:-
ניו יורק או פריז? ניו יורק, פריז מדהימה אבל אני מתה להיות בנ"י
בנים או בנות? נראה לי שבנים.
נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? לא זה ולא זה
ערסים או חנונים? חנונים !!!
חמוץ או מתוק?מתוק
חנוכה או פורים? פורים [למרות שבחנוכה יש יותר חופש!]
אש או מים? אש זה דבר מדהים
ישראל או חו"ל? חו"ל
חורף או קיץ? חורףףףף!!! -דברים אהובים:-
מספר- 10
צבע- כחול/ירוק
שפה- אנגלית
מקצוע- היבטים בעיצוב/תולדות האומנות
תחביב- שירה
סרט- מעודדות צמודות הראשוון, תעביר את זה הלאה
סדרה- בוורלי הילס 90210, גוסיפ גירל, צער גידול בנות ועוד מלאאאא
שיר- Here comes the sun- beatles אני חושבת שזה רשמית השיר האהוב עלי בכל העולם.
שחקן- כרגע לוק פרי הוא בערך אהבת חיי
ומהארץ אז- דני גבע ורוני בליץ
שחקנית- לא יודעת
-אסוציאציות:-
דתיים-מצעד הגאווה
בית ספר- מגמה
טלויזיה- VOD
בגידה- קקה
מוות- בכי
ורוד- תינוק
חול- זפת
ים- מלח -מי/מה האחרון:-
סרט שראית: ראיתי אתמול סרט ולא זוכרת איך קוראים לו.
מישהו/י שנישקת?נישקתי נישקתי? א'.
שיר ששמעת:לא זוכרת
פעם שבכית? לפני איזה שעה.. אבל לא ממש בכי
פעם שצחקת? היום בשיעור עיצוב גרפי. איזה מגמה איזהההה
מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך:לא זוכרת, לא הרביתי לאמר את זה בזמן האחרון
מסר לאומה? תחייכו.
עוד מסר לאומה? תחייכו עוד.

inbarIL

New member
אללה להתחמק מהיסטוריה../images/Emo47.gif

שם: ענבר/י תאריך לידה: 28.4
מזל: שור
גובה: 1.63..ואני יודעת שחפרתי אבל זין- על פוינט אני 1.76!!!!!!!!!!!!!!!!11111 זה הכי גבוה בעולם בערך!!!!!!!!!!!!!!!! זה כמו אנשים גבוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
[כפרעליי כן
] משקל:אהא ריח אהוב:של אחרי הגשם..או של לבנדר.. שפות שאתה מדבר: עברית אנגלית ספרדית.. בנאדם של לילה או יום?גם וגם. רגיש לדגדוגים? מאוד
מאמין באלוהים? לא.. יש לך גשר? לא
יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא! מה הדבר הכי חשוב לך? קשרים עם אנשים. יש חבר/חברה/קראש?אנערף -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: לונדון כמובן
מאכל אהוב: פסטה ושוקולדD: ממתק אהוב: .שוקולד? מגזין: כל מיני מפגרים כמו גו וכאלה
חודש אהוב: דצמבר/אפריל/יולי..בעיקר אפריל
לא עושים כלום וזה
חיה אהובה: טחח הייתם מתים אחת אהובה. תחנת רדיו: גלגל"צ ורדיו רמלה
דיסק: יותר טוב כלום מכמעט/ עברי לידר..אבל מלא
ארץ: ישראל, אנגליה. רעש: דפיקות כאלו של האצבעות על השולחן..עזבו לא חשוב..וקול של קסטות כאלה
כמו ההתחלה של הגירסא המקורית למרי לנצח
טעם:כל מיני.. רגש: תחושת ביטחון, אהבה.. ספר: תולדות האהבה, דברים שאני לא מגלה.. חנות: פול אנד בר..ו"שתיים"(יד שניה) -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו? כן
רבת עם חבר? לא.. בכית? לא:) צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק: אהא קנית משהו? אוכל
הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? סוגשל. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן:) התגעגעת למישהו? מאוד.. -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? לא חח נזרקת ע"י מישהו? כן נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? ברור
היית מאוהב? כן נישקת מישהו? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? כןD: עישנת? לא
שתית אלכוהול? כן ביקרת בארץ אחרת? כן
טסת.?כן הייתה לך תאונת דרכים? כן דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חח כן
שברת עצם? לא! דיברת בשיעור?: טחח כן פחדת מהחושך? כן היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? אממ לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא
שיקרת?כן נרדמת בשיעור? אהא חח השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה?S: עברת על החוק? איי גס שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן.. רצית להרוג מישהו? כן הרגת אותו? טחח
נפלת מכיסא? כןXD כל החיים הלכת מכות? לא -בעד/נגד- סמים-
סיגריות- כל אחד ומה שטוב לו. אלכוהול-
הומואים/לסביות-
ברור. תוכנית ההתנתקות-
סקס בגיל צעיר- תלוי.. מוזיקת פופ –
אכילת בשר-
-האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך?
התנשקת עם בן המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך?חח
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו?
.. -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? כמעט 16.. בתים עברת? 0
פעמים השתכרת עד אובדן חושים?עד כדי כך לא.. פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת?. -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ממ
לא יודעת.. בנים או בנות? חח אממ בנות
נשיקה או חיבוק? גם וגם..אבל חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות?
נונ. ערסים או חנונים? חנונים חח חמוץ או מתוק?מתוק
חנוכה או פורים? חנוכהD: אש או מים? מים.. ישראל או חו"ל? גם וגם. אבל ישראל.. חורף או קיץ? גם וגם. אבל חורף
-דברים אהובים:- מספר- 17 צבע- סגול? שפה- אממ לא יודעת..בטח ספרדית או משהו.. מקצוע- מדה"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 הכי שווה בעולם
תחביב- מוזיקה
סרט- יא רייט. סדרה- פרינדס, נו.. שיר-
אהא.. שחקן- טום הנקס, הית' לדג'ר
שחקנית- אממ לא יודעת לשלוף.. -אסוציאציות:- דתיים-חילונים בית ספר-היסטוריה
טלויזיה- מחשב בגידה-
מוות- ניר ורוד-הפי
חול- איילת:) ים- חומ"ק
-מי/מה האחרון:- סרט שראית: היום בספרות הכוכבים של שלומי
מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת:וויק אפ איטס א ביוטיפול מורנינגגגגגגגגגגגגגג
פעם שבכית? לפני שלשום.. פעם שצחקת? היום:) מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך":ידיד.. מסר לאומה? כוסאמאמאמאמאשל ההיסטוריה הזה. עוד מסר לאומה? אופ

וואיייי ארוך אבל כיפי =]

שם: דניאל תאריך לידה: 23.02 מזל: דגים
גובה: 1.65 (לא סגורה על זה) משקל: עזבו
ריח אהוב: ריח של אבטיח
שפות שאתה מדבר: עברית ואנגלית בנאדם של לילה או יום? יום..
אם אני מתדלקת אז לילה
רגיש לדגדוגים? נוראאאאאא מאמין באלוהים? אולי יש לך גשר?
יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה? יש חבר/חברה/קראש? יש משהו מוזר.. -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: אממ אירופה מאכל אהוב: חח כרגע אני במוזה לאבטיח ממתק אהוב: טוויקס מגזין: לא קוראת חודש אהוב: פברואר או אפריל =] חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: גלגל"צ / 99fm דיסק: כפיר אפשטיין / זה לא אותו דבר ארץ: ישראלל רעש: של מסיבות טעם: טעים
רגש: אהבה.. ולב שבור ספר: שומרת אחותי חנות: חנות הפיות בדיזינגוף סנטר -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כן =] חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר? לא בכית? לא:-O צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק: ממ אולי קנית משהו? קפה? סיגריות הסתפרת? לא הרגשת טיפש? חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן! -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? ממ לא זוכרת נזרקת ע"י מישהי? לא בדיוק.. נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? חח יותר מידי פעמים היית מאוהב? גם יותר מידי פעמים נישקת מישהי? כן התנשקת צרפתית? כן ראית את מגדל אייפל? תמונה נחשב? עישנת? כן שתית אלכוהול? כן ביקרת בארץ אחרת? כן טסת.? כן הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? חח כן שברת עצם? לא דיברת בשיעור?: איך אפשר שלא? פחדת מהחושך? קצת היית בבית חולים (לא ביקור)? תפרים.. מזמן עשו לך תפרים? כן =\ יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אממ לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? לא עברת על החוק? אולי.. שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כן הרגת אותו? לא חח נפלת מכיסא? חח כן הלכת מכות? בקטנה -בעד/נגד- סמים- כל עוד לא מתמכרים ומסטולים מידי סיגריות- לא משהו אלכוהול- למה לא? הומואים/לסביות- בעד תוכנית ההתנתקות- לא יודעת סקס בגיל צעיר- מאהבה? אולי מוזיקת פופ – למה לא? אכילת בשר- בעד -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? כן התנשקת עם בן המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא זוכרת בגדו באמון שלך? נראה לי רצית/ניסית להתאבד? רציתי =] עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? כן! -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 18 בתים עברת? 2 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 1 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אולי 1? פעמים התאהבת באמת?. הדדי? 0 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק דוב הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל חורף או קיץ? אביב -דברים אהובים:- מספר- 23 צבע- כחול שפה- ברזילאית.. מקצוע- זונה תחביב- אין סרט- יש לה ביצים סדרה- חברים שיר- רק אחד? בלתי אפשרי שחקן- ? שחקנית- ג'ניפר אניוסטון -אסוציאציות:- דתיים- ירושלים בית ספר- תיכון טלויזיה- חברים בגידה- כואב מוות- עצוב ורוד- לב חול- ים ים- שמש -מי/מה האחרון:- סרט שראית: :-O לא זוכרת מישהו/י שנישקת? מישהו שיר ששמעת: למיה יש אקדח פעם שבכית? שלשום פעם שצחקת? היום בתיכון מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך: לא גיליתי לו מסר לאומה? אולי בסוף לא יהיה טוב.. עוד מסר לאומה? נסו תמיד להיות אופטימיים גם אם אין סיכוי.

אני עושה הכל כדי להתחמק ממנו.

שם: נווווופרץ. תאריך לידה: 14.9.1992 מזל: בתולה[: גובה: 1.63 משקל: בתהליכים
ריח אהוב: וניל. שפות שאתה מדבר: עברית, ספרדית, צרפתית וקצת מרוקאית בנאדם של לילה או יום? - לילה,כ"כ. רגיש לדגדוגים? - ברמה מטורפת! מאמין באלוהים? לא. יש לך גשר? לא חח יש לך משקפיים/עדשת מגע? כן. מה הדבר הכי חשוב לך? אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יקרה שלייייי יש חבר/חברה/קראש? תמיד יש
-דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: חוף ים עם ה-חברים ומוזיקה טובה. מאכל אהוב: שניצתירס וסלט טוב. ממתק אהוב: צ'יטוס גבינה אהובי. מגזין: עזבו אותי משטויות כאלה חח חודש אהוב: ספטמבר חיה אהובה: נמרים. סתם.. דגים חחח תחנת רדיו: גלגלגלגללגלגלגצ דיסק: הוווו כמה שיש המון ארץ: אין על ישראל. רעש: של מוזייקה ושל צחוק של תינוקות טעם: טעים? רגש: כאב. ספר: אוף אל תאלצו אותי לבחור. חנות: בגדים. -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? - ואללה,עכשיו יש. חיבקת מישהו? - כן רבת עם חבר? - כן חחחחח ואחרי שנייה משלימות בכית? - כן בבוקר מהשמש צחקת? - כן גרמת למישהו לצחוק: כן נראה לי
קנית משהו? - כן, קרקרים חח הסתפרת? - לא הרגשת טיפש? - כמו תמיד, דביר דואג להזכיר לי את זה. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? - כןן
התגעגעת למישהו? - כן :/ -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? - שמעו קטע,בחיים לא אכלתי אוריאו. נזרקת ע"י מישהי? - דה . נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? - תמיד תיכננתי להשאר סתם כי התחשק לי אבל אף פעם לא התחשק לי באמת. היית מאוהב? - כן. נישקת מישהי? - כן חחח התנשקת צרפתית? - כן ראית את מגדל אייפל? - כן עישנת? - כן,וגם עכשיו שתית אלכוהול? כן. ביקרת בארץ אחרת? כן. טסת.? כן. הייתה לך תאונת דרכים? כן. דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? כל יום. שברת עצם? כן
דיברת בשיעור? חחחחחחחחחחח מי לא? פחדת מהחושך? כן. הפחדהכי גדול שלי. היית בבית חולים (לא ביקור)? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת? כן נרדמת בשיעור? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? כן חחחחח מלחמת אוכל! עברת על החוק? כן נו שנאת את עצמך? פעם זה היה תמיד נשבר לך הלב? כן רצית להרוג מישהו? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הרגת אותו? לא חחח נפלת מכיסא? כן XD הלכת מכות? כן [כוסעמק כמה כן יש פה] -בעד/נגד- סמים- בעד אבל בגבול הטעם הטוב סיגריות- בעד [נו מה..בבומבמלה מקבלים ארוחה בתמורה לבדלי סיגריות] אלכוהול- בעד אבל בגבול הטעם הטוב הומואים/לסביות- בעד תוכנית ההתנתקות- נגד........................ סקס בגיל צעיר- כשמוכנים מוזיקת פופ – בעד אכילת בשר- נגדנגדנגדנגדנגד !!! -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? כה התנשקת עם בן המין ההפוך? כה הגשת מבחן ריק? כה נתפסת בגין עבירה פלילית? כן חחחחחחחחחחחחחחח התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? נהה בגדת באמון של מישהו? כן לצערי בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? ברור -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? 16.6 בתים עברת? 2 פעמים השתכרת עד אובדן חושים? 4 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? לוידעת. פעמים התאהבת באמת?. 2 -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנים ובנות נשיקה או חיבוק? נשיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? פוטר ערסים או חנונים? ערסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם להלהלהלהלה חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים חחח ישראל או חו"ל? יזרראל חורף או קיץ? אלללה קיץ ! -דברים אהובים:- מספר- 3 צבע- ירוק שפה- עברית מקצוע- נגרות חחחחחחחחחחח סתם לא יודעת תחביב- פארק
סרט- אין מועדף סדרה- נראה לי שאולי הפעם וכמעט מלאכים שיר- הואועואניחגכעלךחמ יש הרבה. שחקן- מממממ שחקנית- ההההה -אסוציאציות:- דתיים- שנאה בית ספר- חברים טלויזיה- מצחיק בגידה- סבל מוות- רצח ורוד- צחוק חול- אבן ים- אביב -מי/מה האחרון:- סרט שראית: חוכמת הבייגלה
מישהו/י שנישקת? מנמנמנמנ. שיר ששמעת: לראות אותה היום
פעם שבכית? היום חח פעם שצחקת? היום מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך: כפרייי שלי. מסר לאומה? שמתם לב שהתפגרתי?! יופייייייי
עוד מסר לאומה? ד"א, אני פרחה. זה מה שאמא אומרת חחח

למעלה