the Girl of Love
New member
../images/Emo214.gif../images/Emo63.gifשאלון כללי ומגניב../images/Emo63.gif
ראיתי אותו אצל הילי בפייסבוק וממש עשה לי חשק לענות בעצמי, אז אני שמה פה..ומי שיענה בפייסבוק ולא בא לו לענות שוב, מוזמן להעלות לפה את התשובות (למרות שזה נורא כיף
) שם: תאריך לידה: מזל: גובה: משקל: ריח אהוב: שפות שאתה מדבר: בנאדם של לילה או יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך גשר? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר/חברה/קראש? -דברים אהובים המקום האהוב לחופשה: מאכל אהוב: ממתק אהוב: . מגזין: חודש אהוב: חיה אהובה: תחנת רדיו: דיסק: ארץ: רעש: טעם: רגש: ספר: חנות: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? -האם אי פעם:- אכלת קופסא שלמה של אוריאוס? נזרקת ע"י מישהי? נשארת בבית בערב שישי סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? נישקת מישהי? התנשקת צרפתית? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? ביקרת בארץ אחרת? טסת.? הייתה לך תאונת דרכים? דחפת דברים מתחת למיטה שלך כדי לגרום לחדר להראות מסודר? שברת עצם? דיברת בשיעור?: פחדת מהחושך? היית בבית חולים (לא ביקור)? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? שיקרת? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים חוץ מאכילה? עברת על החוק? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? רצית להרוג מישהו? הרגת אותו? נפלת מכיסא? הלכת מכות? -בעד/נגד- סמים- סיגריות- אלכוהול- הומואים/לסביות- תוכנית ההתנתקות- סקס בגיל צעיר- מוזיקת פופ – אכילת בשר- -האם אי פעם..:- התנשקת עם בן מינך? התנשקת עם בן המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחברה של החבר הכי טוב שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת עדיין מצטער עליו? -כמה...:- שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים השתכרת עד אובדן חושים? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת באמת?. -מה עדיף:- ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? חורף או קיץ? -דברים אהובים:- מספר- צבע- שפה- מקצוע- תחביב- סרט- סדרה- שיר- שחקן- שחקנית- -אסוציאציות:- דתיים- בית ספר- טלויזיה- בגידה- מוות- ורוד- חול- ים- -מי/מה האחרון:- סרט שראית: מישהו/י שנישקת? שיר ששמעת: פעם שבכית? פעם שצחקת? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהבת אותך: מסר לאומה? עוד מסר לאומה? (נ.ב-הילי, בא לך לספר על איזה חוק עברת?
)
ראיתי אותו אצל הילי בפייסבוק וממש עשה לי חשק לענות בעצמי, אז אני שמה פה..ומי שיענה בפייסבוק ולא בא לו לענות שוב, מוזמן להעלות לפה את התשובות (למרות שזה נורא כיף