מזל טוב לנטע

../images/Emo214.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לנטע../images/Emo65.gif

נטע שלנו חוגגת יומולדת, ובפורום שלנו היום זה לא יכול לעבור כ"סתם עוד יום", הרי...זאת נטע ששמה בחיים שלנו לא מעט מנטה (ודיאט קולה)
נטע, את אישה קטנה שאוהבת לתת המון... מגיע לך לקבל הכל בחזרה
אף אחד מאיתנו לא יכול לנסות בכלל ולדמיין את חיי הפורום בלעדיך הנוכחות שלך כבשה את כולנו, את הפורום הזה! זאת ההזדמנות שלי (ושל כולם בכלל) להגיד לך :מזל טוב, והכי טוב שיכול להיות, שתדעי להעריך א המקומות שאת נמצאת בהם, לשים לב להזדמנויות שקורצות לך
לאהוב, להיות נאהבת, לחלום ולהגשים, לעשות שטויות ולחיות והכי חשוב שתמשיכי להיות
|@ ובגלל שזהו יום מיוחד במנו, זכית במשהו שגורם לך להיות עוד יותר מיוחדת

3yuval3

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo23.gif

נטע, אהובתי. 18 זה חתיכת גיל, ביץ'. ובמקום מזל טוב, רציתי להגיד לך תודה. תודה, שתמיד כשאני מדבר איתך, יש בי אמונה שהכל יהיה בסדר. תודה על זה שאם הייתי בובה על חוט את היית החוט המקשר, המונע ממני ליפול. שכשאיתך בלדה על אושר ועצב הופכת להיות סתם בלדה על אושר. שיש לך כוח לגרום לי אף פעם לא להרגיש לבד. לדעת שלידך תמיד אוכל להיות עצמי. אם ייקחו אותך, נטע, אז מה נשאר ממני? את המנגינה הקטנה בלב שלי, שמונעת ממני להיות עצוב. הלב שלי אומר לי תצעק שאתה.. מתגעגע!!! ולא מבין לאן הלב שלי נוסע!!!! ומרחף!!!! אבל אני לא בטוח לגבי החלק האחרון. מזל טוב.

נטע שלי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

וואי את כבר בת 18.. איך כולנו גדלות לנו במהירות.. מקסים. אניווי דבר ראשון שאני לא אשכח- מזל טוב לך י'אדומה סקסיתתתתת שליייייי!!!
זהו סיימתי. בכל מקרה האני, המוןהמון מזל טוב!
אני מאחלת לך באמת באמת כ-ל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר! :) פשוט תמשיכי להיות מי שאת כפרע. כי את באמת מדהימה. תצאי תחגגי כמו שאת יודעת לעשות טוב מאוד!
כי זה ה-יום שצריך לחגוג בו, מזל טוב י'חוקית! זהו מעכשיו את עושה הכל רק כשזה חוקי חח
אני מאחלת לך באמת הצלחה בהכל, אם זה משפחה, חברים, לימודים, מוסיקה, וכל מה שתרצי.. כי את מסוגלת להכל.! ואני מאמינה בך! השמיים הם הגבול! זהו מאמי, אני אוהבת אותך המון ואת בן אדם משמעותי בחיי, ויקר לי מאוד.
הילי.

"את בת 18!" "אני אדומה!!!" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

מנטה קטנטנה שלי!
אנחנו לא מכירות המון המון זמן אבל קשה שלא להתאהב באישיות המקסימה שלך, בצחוק המדבק שלך ובשטויות שאנחנו אוהבות לעשות יחד
כבר איחלתי לך הרבה בטלפון[שתיהי זהירה בדרכים!!!
] אבל אני אשוב ואאחל כאן שתמיד תיהי מאושרת, ושתמיד כל דבר שתרצי ילך בדרך הכי טובה בשבילך
ואני לא טובה כל כך בלחפור ובלהאריך, אבל אני חושבת שאת יודעת... אין עליך מותק
.

inbarIL

New member
אז ככה.

כתבתי כתבתי כתבתי כתבתי כתבתי כתבתי כתבתי כתבתי וכתבתי. בסוף החלטתי לשמור הכל על קובץ במחשב, כי זה כבר יותר מידי אישי. כאן אני רק אגיד דבר מאוד פשוט- אני אוהבת אותך הכי שיש. מקווה שהיה יומולדת מדהים, והיי, את סקסית באדום
. את השאר כבר תקבלי:)

../images/Emo126.gifאעאה. מאיפה להתחיל?

טוב, אני אעבור אחד אחד ואז נתקדם
הדר- הברכה שלך ממש ממש ריגשה אותי! כיף לקרוא כאלה מילים. באמת! וההאדמה- וואו! תודה לך! על זה עוד תגיע חפירה בנפרד, כן?
באבי- קראתי את הברכה שלך בעודי הולכת ברחבי בצפר, וככה פתאום נמרח על פני החיוך הכי גדול שיש. אתה לא מבין כמה הברכה הזו ריגשה אותי, וכמה היא עשתה לי טוב, וגם אם בזמן האחרון משהו קצת לא כמו פעם, אני אוהבת אותך כלכך, ואתה פשוט הנפש התאומה שלי.
הילי- תודה תודה תודה תודה על כל האיחולים! אני כלכך אוהבת אותך ושמחה שיש לי אותך בחיי. אוהבת אותך ממש מלא!
טאובר קטן שלי- את פשוט מדהימה, ואני הכי חולה על השטויות שלנו וגם על הקטעים הרציניים [פעם ב..] ואת הכי מותק שיש! ואל תדאגי, אני אזהר בדרכים
אריאלה בתדודה שלי- אוהבת אותך, תודה
דורין- תודה כפרעלייך! מורי- תודה גם לך
ענבריל- את לא מבינה איך אני במתח! את חייבת לשלוח לי כבר
אנשות יקרות [ויובל
] אין לי איך להודות לכם. באמת. אני כלכך שמחה שיש לי את המקום הזה, ואני אדומה, ועל זה אני מעדיפה לכתוב בהודעה נפרדת, כי אתם יודעים, לא מערבבים שמחה בששון
אז אני אסיים בעוד תודה אחת, וחיבוק ענקי, לכל אחת ואחד [אחד.] מכם! היה לי יום הולדת טוב, והחגיגות עוד לא נגמרו לשמחתי. מנטה.

../images/Emo214.gifשיהיה לך רק טוב ../images/Emo140.gif

יומולדת..יש רק פעם בשנה, רק פעם בשנה, רק פעם, רק פעם, רק פעם בששששננננהההההה ..אבל הוא יכול להמשך כמה ימים ארוכים..

Miss Nat

New member
../images/Emo77.gifמזל טובבבבבבבבבבבבבבבב :)

המון אושר ועושר בריאות והצלחה בכל אשר תפני שכל משאלות ליבך יתגשמו המון מזל טובבבב

למעלה