בראש השנה, בראש השנה..

../images/Emo214.gif../images/Emo75.gifבראש השנה, בראש השנה..../images/Emo74.gif

אוהבים את החג
איפה חגגתם את ערב החג
מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג
האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת
מה הספקתם לעשות בחג
נכון שזה מבאס שהכל סגור
[גיליתי אתמול - מסתבר שבלילה כל המסעדות של תל אביב פתוחות
]
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה
מה שלומכם

LOLI152

New member
בראש השנה בראש השנה.........

אוהבים את החג? בכנות, לא מתה עליו. זה .. סתם חג כזה.XD איפה חגגתם את ערב החג? אצל סבא וסבתא.כמו תמיד:) מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג? המ.. לא משהו מיוחד:O אולי קציצות פראסה. שאני מתה עליהן ויש רק בראש השנה.XD האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת? היו 2. בערב החג, ובצהריים למחרת. מה הספקתם לעשות בחג? מה לא? הספקתי המון. נהנתי מחברתם של אנשים משובחים, ושל איש משובח במיוחד:) נכון שזה מבאס שהכל סגור? לא כזה מבאס. קצת מבאס. אבל לי הייתה את החברה הכי מדהימה בעולם, אז נשארנו בבית, או יצאנו, ובכל זאת הכי נהנינו בעולם! [גיליתי אתמול - מסתבר שבלילה כל המסעדות של תל אביב פתוחות ] מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה? שתישאר כמו התקופה האחרונה. שהאופטימיות תדבק בעקשנות חיובית, ושנת עצמאות:) מה שלומכם? אני בסדר.:) מה איתך?

שני חמו1

New member
בראש השנה...

אוהבים את החג ? לא הכי.. [ לא אוהבת ממש חגים ] איפה חגגתם את ערב החג ? בבית, היו אורחים.. ( שונאת לישון מחוץ לבית ) מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג ? לא משהו מסוים . כל האוכל של סבתא ! האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת ? מלא , הארוחות האלו לא נגמרו.. עליתי 92638597 קילו
מה הספקתם לעשות בחג ? לקבל מלא אהבה :] כמה כיף !
נכון שזה מבאס שהכל סגור ? גם ככה לא תכננתי לצאת.. אוייש איזה שבת ארוכה !!!
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה ? אושר , אהבה והצלחה..
מה שלומכם ? ב"ה טוב.. :] איתך ?

idanri

New member
...פרחה שושנה אצלי בגינה....

אוהבים את החג - כמובן,אחד החגים הטובים שיש
איפה חגגתם את ערב החג - אצל סבא וסבתא ברחובות מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג - דג מטוגן אני חושב חחחחח האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת - היו איזה 3 ארוחות מה הספקתם לעשות בחג - שומדבר מיוחד חוצ מלהיפגש עם המשפוחה נכון שזה מבאס שהכל סגור [גיליתי אתמול - מסתבר שבלילה כל המסעדות של תל אביב פתוחות ] - חחח כל מקום שרציתי ללכת אליו היה פתוח דווקא... מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה - שתהיה שנה יותר טובה מהקודמת שעברה(בעזרת השםםםםם) מה שלומכם - הכל דוב ומה איתך?מה שלומך?

סכמ"ח

אוהבים את החג לא!!! שומא את כל החגים!!! איפה חגגתם את ערב החג אצל סבא וסבתא מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג אסאדו ואני חייב לציין שזה היחיד שהיה לי טעים נראה לי שהרזתי בחג... האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת יותר מדי מה הספקתם לעשות בחג כלום נכון שזה מבאס שהכל סגור הדבר היחיד שהיה מבאס שסגור זה הלב של האנשים [גיליתי אתמול - מסתבר שבלילה כל המסעדות של תל אביב פתוחות ] מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה לאהוב באמת ואם אפשר גם את עצמי מה שלומכם חרא מה איתכם???

LOLI152

New member
רצו להרוג אותנו, לא הצליחו, בואו נאכל!

תמצית החגים היהודים! XD מה קרה?

את מי ניסו להרוג בראש השנה..

ואיזה אוכל טוב יש ביום כיפור ופסח ואת האוכל בסוכות כל הזבובים אוכלים בחנוכה סתם מדליקים נרות בלי קשר וחוץ מזה שאת לא סובלת מכל ההלכות שבאות עם החגים אז אין לך מה לדבר... והכי מבאס זה סוף סוף להיות על המחשב ולגלות שרוצים להעיף את חללית האם...

LOLI152

New member
חחח זה היה בהומור!

ביום כיפור מורידים את הק"ג המיותרים שהעלנו בראש השנה.. חחח פסח- אוכלים קניידעלך! ומצות! וכאלה! בסוכות זה הכי כיף בארץ- אני מתה על לישון בסוכה!:) בחנוכה... דיי.. לא נכון! בחנוכה אוכלים את האוכל הכי טעים אך משמין ביקום!!:) נכון, סביר להניח שאני לא סובלת מכל ההלכות של כל החגים. אבל אני חושבת שיש להם הגיון. וזה שמעיפים את חללית האם זה לא סוף העולם. נא לקחת דברים בפרופורציות!

זה בסדר גם הייתי ציני...

גם לגבי חללית האם.. אבל אני בכל זאת שונא את החגים אין מה לעשות...

ראש השנה

אוהבים את החג לא כזה משנה לי איפה חגגתם את ערב החג בבית עם כל החמולה מה המאכל הכי טעים שאכלתם בארוחת החג דג האם היו כמה ארוחות משפחתיות, או רק אחת אחת מה הספקתם לעשות בחג לא הרבה נכון שזה מבאס שהכל סגור לא יודע לא יצאתי [גיליתי אתמול - מסתבר שבלילה כל המסעדות של תל אביב פתוחות ] מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה שתהיה שנה דבש מה שלומכם סבבה ואת?

למעלה