דחוףףף מי מזהה את השיר המדהים!
דחוףףף! אני חייבת לדעת מה השם השיר שהיה בפרק הלפני האחרון כלומר פרק ששודר ביום 7.5 יש שיר מאוד עצוב ורומנטי מדהיםםם!בביצוע קול נשי תיאור הסצנה בפרק שבו (מראים את קירה וויקטוריה רואות תחרות יופי ואז ויקטוריה אומרת לקירה שהיא צריכה לנסוע לחופשה ואז מתחיל השיר-בזמן שהשיר מתנגן מראים את אנדריי מסתכל על התמונה של קטיה וניזכר בה ..בו זמנית מראים את קטיה יושבת עם הבחור החדש... מראים סצנות שהוא סובל ... בו זמנית מראים את קירה סובלת ..... שיר ענק שמדבר על אהבה בלי גבולות בלי בושות שבשבילה את מוכנה לוותר על הכבוד שלך רק כדי להיות איתו" עכשיו במקרה היקלטתי את הפרק אז יש לי את המילים לשיר בתרגום לעיברית אולי זה יעזור לזיהוי השיר למראת שהשיר עצמו ברוסית זה רק התרגום של השיר: "לאסוף את פגשותינו ,את ימינו לשחזר אותם זה נמשך ונמשך ,אני מנסה לשכוח איך ניסיון חדש דוקר כמו מחט,אני מסדרת את החלומות במקומן העצבים מתחזקים האמונה קטנה יום אחר יום ושכל ישרף ,אבל כל מחשבותיי הן עליו רק עליו .רק עליו ועליו פזמון: אעלה אליו לשמיים אפול אחריו לתהום אלך אחריו ,סלח לי ,גאוותי.... אלך רק אחריו ורק אחריו אעלה אליו לשמיים אפול אחריו לתהום אלך אחריו ,סלח לי ,גאוותי.... אלך רק אחריו ורק אחריו שיר מדהים פשוט מדהים! וככה נישמע השיר ברוסית אבל אני כותבת את זה באותיות אנגליות sabirau nashi vstrechi nashi dni kak na nitku ato tak dolgo ya pitaus pozabit no novaya popitka kolit igolkoy rastavlau vse michti po mestam krepche nervi menshe veri den za dnom dorogi po ognom tolko misli vso o nom i a nom (onom i o nom ) ya k nemu podnimus v nebo ya za nim ypodu v propost ya zanim ..izveni gordast ya za nim odnim ya knimu odnamu טוב אני מקווה שזה מובן !בבקשה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת מי שזיהה את השיר הזה בבקשה תיכתבו שם הזמרת ושם השיר! פשוט אני לא ממש מבינה במוסיקה רוסית חוץ מSAVICHIVA ולא ניראה לי שזו היא ! תודה מראש! מחכה !