זיהוי שירים מהתכנית

shim1110

New member
סליחה-שאני פותחת שרשור חדש....אבל מישו יודע

איך קראו לשיר בסוף הפרק היום? ובדרך תעשו את השרשור של הפרק היומי.....

juliet24

New member
דחוףףף מי מזהה את השיר המדהים!

דחוףףף! אני חייבת לדעת מה השם השיר שהיה בפרק הלפני האחרון כלומר פרק ששודר ביום 7.5 יש שיר מאוד עצוב ורומנטי מדהיםםם!בביצוע קול נשי תיאור הסצנה בפרק שבו (מראים את קירה וויקטוריה רואות תחרות יופי ואז ויקטוריה אומרת לקירה שהיא צריכה לנסוע לחופשה ואז מתחיל השיר-בזמן שהשיר מתנגן מראים את אנדריי מסתכל על התמונה של קטיה וניזכר בה ..בו זמנית מראים את קטיה יושבת עם הבחור החדש... מראים סצנות שהוא סובל ... בו זמנית מראים את קירה סובלת ..... שיר ענק שמדבר על אהבה בלי גבולות בלי בושות שבשבילה את מוכנה לוותר על הכבוד שלך רק כדי להיות איתו" עכשיו במקרה היקלטתי את הפרק אז יש לי את המילים לשיר בתרגום לעיברית אולי זה יעזור לזיהוי השיר למראת שהשיר עצמו ברוסית זה רק התרגום של השיר: "לאסוף את פגשותינו ,את ימינו לשחזר אותם זה נמשך ונמשך ,אני מנסה לשכוח איך ניסיון חדש דוקר כמו מחט,אני מסדרת את החלומות במקומן העצבים מתחזקים האמונה קטנה יום אחר יום ושכל ישרף ,אבל כל מחשבותיי הן עליו רק עליו .רק עליו ועליו פזמון: אעלה אליו לשמיים אפול אחריו לתהום אלך אחריו ,סלח לי ,גאוותי.... אלך רק אחריו ורק אחריו אעלה אליו לשמיים אפול אחריו לתהום אלך אחריו ,סלח לי ,גאוותי.... אלך רק אחריו ורק אחריו שיר מדהים פשוט מדהים! וככה נישמע השיר ברוסית אבל אני כותבת את זה באותיות אנגליות sabirau nashi vstrechi nashi dni kak na nitku ato tak dolgo ya pitaus pozabit no novaya popitka kolit igolkoy rastavlau vse michti po mestam krepche nervi menshe veri den za dnom dorogi po ognom tolko misli vso o nom i a nom (onom i o nom ) ya k nemu podnimus v nebo ya za nim ypodu v propost ya zanim ..izveni gordast ya za nim odnim ya knimu odnamu טוב אני מקווה שזה מובן !בבקשה ענקיתתתתתתתתתתתתתתתת מי שזיהה את השיר הזה בבקשה תיכתבו שם הזמרת ושם השיר! פשוט אני לא ממש מבינה במוסיקה רוסית חוץ מSAVICHIVA ולא ניראה לי שזו היא ! תודה מראש! מחכה !

white angels

New member
לא יודעת../images/Emo12.gif

לא ראיתי את הפרק בכלל.. אבל אני מבטיחה לך מחר שאיך שאני משלימה את הפרק בבוקר אני אכתוב לך את שם השיר

m2love

New member
כבר אמרנו מה זה השיר הזה..

היית יכולה לחסוך את כל ההודעה הזאת כבר הבנתי לאיזה שיר התכבת מתי ששאלת מה היה השיר בסוף.. לשיר קוראים : dubcova irina - o nem

juliet24

New member
תודה !

תודה מאמי ! אבל מצאתי את שיר כבר באותו ערב תודה בכל זאת!

white angels

New member
פרק נחמד..

נווו מתי קטיה חוזרת כבר!!
איזה חמודים היא ומישה
חח איזה קורעת ויקה
ומילקו
יאא כמה איפור שמו לאנדריי..חח איך הוא ראה את קטיה
ואז הוא חשב שהוא משתגע.. מסכןן שלי..אבל למה לקרוע את התמונה של קטיה?

m2love

New member
פקרק חמדמד../images/Emo3.gif

הכיא הבתי את הקטע שהיה בסוף עם השיר הזה..איזה מרגש!!!!!! ועם הקטע שאנדריי ראה את קטיה לא ראיתי בדיוק הייתי בטלפון..אבל בקטע של השיר ההוא ראיתי
גם קטיה קרעה את התמונה שלו חח

white angels

New member
כן הקטע עם השיר היה ממש יפה!

פעם ראשונה שעושים דבר כזה בסדרה לא?

m2love

New member
חח לי יש../images/Emo13.gif

אבל אסור לשים פה הורדות כי זה לא חוקי.. אם את רוצה תפני אליי במסר או משהו..

../images/Emo214.gif../images/Emo79.gifזיהוי שירים מהתכנית../images/Emo79.gif

השאלות האלו מתגברות מפרק לפרק...

white angels

New member
../images/Emo26.gifכל השירים מהסדרה../images/Emo36.gif

אני שמה כאן את כל השמות של השירים שהיו אי פעם בסדרה ושירים מהפסקול..אם חסר פה משהו אתם מוזמנים להוסיף
ואני ממליצה בכלל לשים את השרשור של הזיהוי שירים בטאגליינס שיהיה למי שירצה את השמות של השירים..
הפסקול של הסדרה
: Саундтрек из "Не родись красивой" - Comedy » Саундтрек из "Не родись красивой" - Egypt » Саундтрек из "Не родись красивой" - Intro » Саундтрек из "Не родись красивой" - Speed » Саундтрек из "Не родись красивой" - Zimaletto » Саундтрек из "Не родись красивой" - Вижу тебя Инстр. тема » Саундтрек из "Не родись красивой" - Гейша » Саундтрек из "Не родись красивой" - Город » Саундтрек из "Не родись красивой" - Если в сердце живёт любовь - Финал актёры сериала » Саундтрек из "Не родись красивой" - Если в сердце живёт любовь - Юлия Савичева » Саундтрек из "Не родись красивой" - Женсовет » Саундтрек из "Не родись красивой" - Как твои дела - Юлия Савичева » Саундтрек из "Не родись красивой" - Любовь » Саундтрек из "Не родись красивой" - Первая встреча » Саундтрек из "Не родись красивой" - Ретро שירים מהסדרה
: Алена Высотская - Вижу тебя (שיר הפתיחה החדש) Андрей Державин - Катя-Катерина (השיר שאנדריי שר לקטיה בקריוקי) Братья Грим - Сердце Гости из будущего - Разбить души твоей окна (שיר ששמו הרבה פעמים בסדרה) Ирина Дубцова -О нём (שיר ששמו הרבה פעמים בסדרה) Юлия Савичева - Магнит Массква - Необратимо Пьер Нарцисс - Любовь Непара - Песня о любви (которой не было) Перцы- Марина Уматурман - Прасковья זהו לבינתיים..בהמשך אני אשים עוד.. תהנו

m2love

New member
מאיפה אפשר..

להוריד את הפסקולים מהסדרה?? ותודה תודה ענקית על השירים
כל הכבוד לך

white angels

New member
תודה../images/Emo9.gif

ואסור לי לכתוב פה מאיפה אפשר להוריד.. אבל יש אתרי mp3 ברוסית שיש שם את הפסקול..

m2love

New member
חחח

שכחת את שיר הפתיחה הנוכחי..אבל ניראלי כולם יודעים
אני ממליצה לכם על השיר הזה..Непара - Песня о любви (которой не было) אני מהזה אוהבת תשיר הזה..יש לו משמעות מהזה יפה וזה בכלל שיר מדהים.. הפירוש של הפיזמון.. " שיר על אהבה שלא הייתה על אהבה שהיה יכול להיות בה- כל מה שאת תמיד חלמת כל מה שאתה לא עשית " ..
יום טוב:] ושבת שלום:)

למעלה