McWeekend

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifMcWeekend../images/Emo214.gif

בוקר טוב לכולן
שתהיה שבת שלום וחג שמיייייייחח
מקווה שנהניתן במפגשש :)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif"what if im the bad guy?"../images/Emo23.gif

Twilight- גם בפעם הרביעית לא נמאס
מצעד הלהיטים של מקפליי:
FIL corrupted walk in the sun lies
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
oasis-wonderwall FOB-i dont care
red hot chili peppers-under the bridge the killers-human katy perry-hot n' cold macdon-beggin' the script-the man who cant be moved
הלהקה המגניבה של השבוע:
FOB,the killers,oasis,red hot chili peppers,blink 182
קליפ שעשה לכן את זה:
/www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU&feature=related target=_blank style=color:blue>http://www.youtube.com/watch?v=vQOYCXKfpt4|סלינק http://www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU&feature=related
טווילייט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
רכבות
, שיעורים/ביצפר/מורים....
משהו ששימח:
הלכתי לראות דמדומים בפעם השנייה עם חברה שלי בעזריאלי :) הסתובבנו, מדדנו מלאא כובעים, ראינו אימואיםםם ומלאאא
אכלנו קרפ צרפתי
משהו שהעציב:
לא ראיתי אפחת מהפורום בעזריאלי
טוב...זה בגלל הרכבות המחורבנות
ציטוטיה:
הרבהההההה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שיחה שלי ושל חברה שלי [למרות שהיא בקושי אמרה משו...שיחה חד-צדדית
אני:השגתי 74 ש"ח...פאק...אנחנו ממש במיתווןןן חברה שלי:XDDDDDDDDD אני: XDDDD אני:כמה יש לך? ~זונה~ חברה שלי:29 אגורות...? אני:כמה הרווחת אתמול? XDDDD אני:טוב את לא עונה...סימן שיש לך יותר ממני ולא נעים לך לומר...XD אני:בינתיים 0.00000000 אגורות XDD אני:חחחחחחחח אני:איזה יופי... אני:באמת אני:אפשר לקנות... אני:אותךךך!! XD ~רגע של חשיבה קצרה, נורה אדומה נדלקת~ אני:וואייייייייייייייי ראית שהורידו את מחירי הסופגניהה?? חברה שלי:ומה לעזאזל זה קשור אלי?? XDD אני:סופגניה עולה 49 אגורות !!!! אני:~יותר יקר ממך~ אני:XDDDDDDDDDDDDDDDD חברה שלי:את רומזת שאני דומה לסופגניה?! אני:לא...אני אומרת שאת יותר זולה ממנה XPP חברה שלי:אהה...סבבה אז תגידי! רציתי להחטיף לך כבר ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אני:חחחחחחחחחחחחחחחח את לא מבינההה!!! חברה:אה? מהה?? אני: ~צונזר XD~ הוסיפה אותי במקושרים! XDDDDD חברה:כההההה XDDDD גם אותיי!! פאק... חברה:הוספת אותה?... אני:חחחח...כהה...למי אכפת? חברה:חחח אני חצי שעה כזה...להוסיף? לא להוסיף?... אני:XDD גמאני נשפכתי מצחוק שראיתי את זה...חחחח חברה:חחחחחחח גמאנייי! אני:טוב לילה טובבב אני אשאיר אותך פה לשיקולים רציניים וחשובים אלו ! תעשי טובה לאנושות, תחליטי כבר! חברה:הוספתי אותה כבר...XDD אני:חחחחח חופרת! חברה:חחחח תראו מי שמדברת! XP אני:אם אני אעלם ולא אחזור...תדעי! שאהבתי אותך! ושאדוארד פה! חברה:מה? אני:מה?...חחח עזביי...XDDDD חברה:את אמורה לישון כבר לא? XD אני:מה השעה?...פאקקקקקק עוד 20 ד'ק 12!! אני אמורה לנחור כמו מטורפתתת!! XDDD חברה:רק תיזהרי לא להיחנקק! XDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברה:תגידיי...גם אצלך יש רוח פרצים?? או שזה רק באלעד? XDDD אני:כהההההה...!!! אני:את לא מבינההה ראיתי עכשיו דמדומים והדלת נטרקה וגם החלון נפתח...את לא מבינה איך נבהלתיייי חברה:XDDDDDDDDDDDDDDDD אני:אני כזה...מחפשת ערפדים בחשיכהה! חברה:חחחחחחחחחחחחחחחח אני:"אדוארד...?" חברה:XDDDD עלה לך על כל המוח אהה? חברה:תגידי...הסרט מפחיד? אני:אני רואה שהצלחתי לזעזע את עולמךך XPP חברה:את לא מבינה עד כמה!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לקחתי את חברה שלי לסרט אתמול...וכשיצאנו זו הייתה התגובה שלה: היא:"פאקקקקקקקקקקקקקקקקק את באה ליער עכשיו? יש ערפדים ביערות נכון?!?!" אני:חחחחחח בטחחח, זה מה שאני אומרת לך כבר שבועיים! היא:מה אני אעשה שרק עכשיו קלטתי שזה סדריק?!?! אני:אני אמרתי לך...את לא קלטת לבד... היא:טוב יאללה אני רוצה שערפד ינשוך אותי!! אני:ואם הוא יהיה מכוער? היא:אבל ערפדים לא יכולים להיות מכוערים! אני:זה רק בסרט... היא:שיט...אוקיי...אז את באה לבריטניה?? אני:בטחחחחחחחחח היא:אתת תלכי לדאגי ואני אלך לסדריקק! אני:לרוברט היא:זה השם שלו? אני:יאפפ היא:זה לא נשמע בריטי...נו טוב... אני:ודאגי נשמע בריטי? היא:כן..זה כזה...דאג...דאגי...[אמרה את זה במבטא בריטי-או לפחות ניסתה] אני:זה אמור להיות במבטא בריטי? היא:כןן! שתקיי...לך יש מבטא תימני, זה עוד יותר גרוע! אני:XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ היה עוד...אבל חפרתי...XDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט:
oasis-wonderwall
המלצת השבוע:
תראו דמדומים ותקראו ת'ספר
התמונה הכי חמה:
גם חברה שלי מכורה עכשיו! ולא מפסיקה לזבל במוחחח
וטוב שכךך

גרבע

New member
../images/Emo105.gifעמיתוש../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

חודשיים אנחנו מדברות ולא אמרת לי אף פעם שאת תימניה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifאז מה..כשאני כותבת אי אפשר

לדעת... כאילו ה-ח' וה-ע'...XDDD למרות שאני כבר לא מדברת ככה...אמא שלי אומרת שהשתכנזתי XDDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifMcWeekend trlala../images/Emo36.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
NOT ALONE JUST MY LUCK
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Goodbye I Die -Nikola Sarcevic Lovetrap -Nikola Sarcevic I Don't Wanna Wait -Dean Geyer Summer Comes -Vanilla Sky Thank you -Simple Plan
On & On -Vanilla Sky
הלהקה המגניבה של השבוע:
Vanilla Sky
אלבום שחרשתן עליו:
ROTTF
קליפ שעשה לכן את זה:
לא ראיתי טלוויזיה X:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
להורים שלי היה פרץ נחמדות אז הלכנו ובזבזנו את כספנו בגרנד
משהו שהעציב:
כלום ..O.O
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Memory lane
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif חחחחח ליאן סיפרה לך על הספר של אליאן?XDD

חחחחחחחחחחח התפוח הכי מושלם.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo182.gifSo am I still waiting... ../images/Emo188.gif

אני שונאת חורף
מצעד הלהיטים של מקפליי: DY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Sum 41 - Still Waiting, Walking Disaster
Paramore - Misery Business, Crushcrushcrush, Miracle, Brighter, Here We Go Again, We Are Broken - Live The Final Riot DVD Stiff Dylans - Ever Fallen In Love, Ultraviolet
Sabaton - Ghost Division Children of Bodom - Bastards of Bodom Lady Gaga- Just Dance DJ Felli Fel Ft. Akon, Diddy, Ludacris & Lil Jon - Get Back In Here Cascada -What Hurts the Most Arch Enemy - I Will Live Again, Nemesis, Intermezzo Liberte Epica - Dance of Fate, Another Me In This Moment - Daddy's Falling Angel, Violet Skies, Forever I AM GHOST - Intro: We Dance With Monsters Simple Plan - Generation, End
הלהקה המגניבה של השבוע: סאם 41, פראמור. D:
אלבום שחרשתן עליו:
Sum 41 - Does This Look Infected
Paramore - RIOT!
קליפ שעשה לכן את זה: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השטן לובשת פראדה 3>
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמא
ואנשים מלחיצים שמטרידים ילדות מסכנות בתל אביב ><' \\ אני שונאת חורף *&^%$#@
משהו ששימח: מפגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגש
*&^^$$@$^%^ ועשיתי מייקאובר בשיער כמובן! D: \\ חופש
משהו שהעציב: ---
ציטוטיה:
אני וידיד שלי הלכנו לסופר פארם כדי לקנות קונדומיםXD הוא רצה שאני אשלם, ואני כמובן סירבתי בכל תוקף
"נו אתה הגבר תשלם אתה!" "אבל בזבזתי כבר 500 שקל!" "מה אכפת לי!" ...... אישה מהצד- "אתם רוצים שאני אקנה לכם?!" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כמעט נקרעתי לה מצחוק בפרצוף
--
פריצת דרך שלי עם אותו ידיד במסן XD : Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: הגעתי למסקנה Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: שחבר אימו זה מזה קקי Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: כאילו Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: מי רוצה חבר שמתעסק בשיער שלו יותר ממך ושם עיפרון שחור?!
Casus belli אומר/ת: חחחחחחחחחחחחח Casus belli אומר/ת: היי אני זוכר זו הייתה יציאה שלי Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: כנראה שלא הוצאת אותה עליי XD Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: אבוי Vansi™ ;; She's got a body like an hourglass thats ticking like a clock אומר/ת: זה נשמע רע OO' ---
רייב מנסה לשלוח לי שיר במסן והוא מתבטל בפעם המיליון וחמש : העברת Three Days Grace 6545 התבטל/ה (23:52) << RAVEN.I'm a d: כוסאימו! (23:52) Vansi™ ;; Sh: תמיד אמרתי שאימואים הם נקבות
---
ולסיום, שיחה שלי עם טומי

(00:55) Vansi™ ;; Sh: i miss yooooooou (00:56) Tom...Please und: that was so random! BUT I miss you too so much
(00:57) Tom...Please und: i consider u like one of the best friends ever (00:57) Vansi™ ;; Sh: yeah im missy random today
(00:57) Vansi™ ;; Sh: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW (00:57) Tom...Please und: haha good i like random u know that (00:57) Vansi™ ;; Sh: god wait i think im gonna cry XDD (00:59) Tom...Please und: why sweetie? (00:59) Vansi™ ;; Sh: because because.... you said you consider me like one of your best friends ever
(01:01) Tom...Please und: well I do ur amazzzzing and l know ull always be there for me​
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Relient K -Bite My Tongue
Lostprophets- A Town Called Hypocrisy
Ludacris & Sum 41 - Get back
Cute Is What We Aim For - Time
30STM - Attack
המלצת השבוע: אל תפספסו מפגשים <:
התמונה הכי חמה:

למעלה