איך עבר השבוע?

../images/Emo215.gifאיך עבר השבוע?

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע: שמחים שהחורף עומד להתחיל?

השבוע ממש עבר מהר

שיר השבוע של דה יוזד: The Bird And The Worm שיר השבוע לא של דה יוזד: פלסיבו- דה ביתר אנד (אין לי כוח לאנגלית) להקת / אלבום השבוע: דה יוזד קליפ השבוע: אין תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סימפסון,ויומני האומנת היה נחמד אבל די סרט מפגר וצפוי... משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:אממ היה מבחן אמצע בפסיכו' והיה די חרא,הלכתי לסרט עם חברה ועשיתי סוף סוף חור שלישי באוזן!!הייתי עצלנית עד עכשיו.... ציטוט השבוע:אממ אין מתנגן בראש / פלייליסט:הי יו שלי פינק פלויד תמונת השבוע:רגע שלי שיעמום! יצא בכלל יפה? שמחים שהחורף עומד להתחיל?כן!!!!!!!!!!

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Tunnel
שיר השבוע לא של דה יוזד:Scars-Papa Roach,Forever Or Never-Cineama Bizarre
להקת / אלבום השבוע: Cineama Bizarre קליפ השבוע: Welcome To The Black Parade-MCR תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סטפ אפ
משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: אין לי כסף, כמון תמיד
ציטוט השבוע: "אני תקועה עם שתי מטאל פריקס, סומבודי שוט מי"
מתנגן בראש / פלייליסט:Get Off-Cineama Bizarre תמונת השבוע: נכון זה מדהים?! כמו ציור!
שמחים שהחורף עומד להתחיל? מאוד! *מקפצת*

DropDeadAlice

New member
אה-הא ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של דה יוזד: with me tonight שיר השבוע לא של דה יוזד: אולי reden של טוקיו הוטל? הוא דיי ממכר
להקת / אלבום השבוע: טוקיו הוטל, רק כי בחיים לא חשבתי שאוכל לשמוע אותם.
. וכמובן הימ
|ריר|
קליפ השבוע:
אין. תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: "היעלמות מחשידה" - קייטי הולמס. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: שומדבר מרגש.
ציטוט השבוע:theres no smile of an angel without the wrath of god מתנגן בראש / פלייליסט: imaginary - evanescence הגאוני,
, איימי לי עושה שם קול שני מדהים. תמונת השבוע: ג'וני כוסוני. שמחים שהחורף עומד להתחיל? מאד. חורף3>

Pooki Looki

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo85.gifעטר ממש בשוק ממך, את יודעת?../images/Emo2.gif

"היא חופרת על טוקיו הוטל למרות שהיא לא מבינה מילה בגרמנית.", הא? מאוד חכם מצדך.

DropDeadAlice

New member
היא בשוק ממני? ../images/Emo11.gif

בפעם הבאה שאכתוב "טום תעשה לי ילדים" והלסת שלה תיפול לרצפה אני מתנדבת לגלגל אותה חזרה all the way up.

nesta girl

New member
../images/Emo215.gif

שיר השבוע של דה יוזד: - שיר השבוע לא של דה יוזד: Senses Fail - Calling All Cars להקת / אלבום השבוע: תזמורת צה"ל..? קליפ השבוע: - תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: - משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: טקס סיום! no more בהד 1!! ציטוט השבוע: "אתה לא מת"א! אתה מתחזה!" מתנגן בראש / פלייליסט: קולדפליי - the hardest part תמונת השבוע: יש לי אחת^^ שמחים שהחורף עומד להתחיל? לא =\

whatascene

New member
*פיהוק*

שיר השבוע של דה יוזד: earthquake שיר השבוע לא של דה יוזד: placebo - running up that hill להקת / אלבום השבוע: placebo קליפ השבוע: הטריילר של סוויני טוד תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: ארוחת בוקר על פלוטו / נפוליאון דינמיט (ומחזיקה אצבעות לblades of glory) משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: הרבה לכאן ולכאן.. אבל משהו משמח - הייתה לנו רכיבת אפניים ענפית בפארק הירקון, היה ממש כיף. ציטוט השבוע: (אמנם משבוע שעבר) "Do you see anything non human? No, and you know why? Because it's a field! מתנגן בראש / פלייליסט: ain't no mountain high enough, ain't no valley low enough, ain't no river wide enough.. תמונת השבוע: לארוצה. שמחים שהחורף עומד להתחיל? מחכה בקוצר רוח.

עונה../images/Emo6.gif

שיר השבוע של דה יוזד: all that I've got שיר השבוע לא של דה יוזד:incubus- anna molly
להקת / אלבום השבוע: incubus- light grenades קליפ השבוע: הקליפ של אנה מולי תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: תוכנית: "איך פגשתי את אימא שלך" משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: עצבן, כלום, שימח- חברה
ציטוט השבוע: "אבל אמרו סלסלה.. לא צלחת עם 2 עוגיות" מתנגן בראש / פלייליסט: דה פרטנדר תמונת השבוע: שמחים שהחורף עומד להתחיל? כןןןןןןןןןןןןןןןן

סופסוף זמן לנשום../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד: - שיר השבוע לא של דה יוזד: אמארי-וולז להקת / אלבום השבוע: פמילי פורס 5 קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=N-nCHeWH23Y תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: על טבעי!@#$%^&* |ריר| משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:צ'אי ופופאי, בשתיהם היה לא משו אבל זה מה שהיה הכי מענין השבוע ;< ציטוט השבוע: "אתם בטח לא תרצו לישתות איתי יותר בחיים... חהחהחהחהחהחהחהחההחהחהחהחהחההחהח" חחחחחחחח ס'ילד שרוט באמאשלי מתנגן בראש / פלייליסט:Bloodless-Emery תמונת השבוע:- שמחים שהחורף עומד להתחיל? כןן DDD:

Mg14

New member
../images/Emo133.gif

שיר השבוע של דה יוזד: maybe memories say days ago שיר השבוע לא של דה יוזד: mcr - WTTBP muse - bliss להקת / אלבום השבוע: MCR קליפ השבוע: הממ משהו של ההארי פוטר פאלס משהו כזה תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: יש לי MTV2 מה זה כזה משנה איזה תוכניתD: משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע:
ציטוט השבוע:--- מתנגן בראש / פלייליסט: תמונת השבוע:
שמחים שהחורף עומד להתחיל?מאוד

Super Pumpkin

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של דה יוזד: hard to say
הוא פשוט מדהים... שיר השבוע לא של דה יוזד: velvet revolver-she mine להקת / אלבום השבוע: velvet revolver קליפ השבוע: guns n roses-sweet child o'mine תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: סמולויל ופשע מן העבר. משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: התעצבנתי מאוד השבוע אבל זה כבר לא חשוב.. ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט: יש איזה שיר אחד ששמעתי באוטו והוא לא יוצא לי מהראש..דאמ.. תמונת השבוע: אני מתגעגעת אליהם...
שמחים שהחורף עומד להתחיל? בהחלט!

../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: wake the dead שיר השבוע לא של דה יוזד: Aint no sunshine להקת / אלבום השבוע: נעארף. קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: Queer As Folk משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: היה בית ריק, ולא היה כזה כיף. ציטוט השבוע: Do you want us to make fuck,berzerker!! מתנגן בראש / פלייליסט: נעארף. תמונת השבוע: אין שמחים שהחורף עומד להתחיל? באלי שיהיה קר. לא בא לי גשם..

O L g i T

New member
שלי

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: mcfly - its all about you להקת / אלבום השבוע: קליפ השבוע: the image of the invisble תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע: new york minute משהו שעיצבן / שימח/אירוע השבוע: חרא שבוע ציטוט השבוע: מתנגן בראש / פלייליסט: שיר של איירון שיש עכשיו בהאדבנגרס תמונת השבוע: שמחים שהחורף עומד להתחיל? לאדעת

למעלה