בואו נשרשר מילוי לרולדה שילדים אוהבים

../images/Emo215.gifבואו נשרשר מילוי לרולדה שילדים אוהבים

מהו המילוי לרולדה שילדיכם הכי אוהבים? והאם אתם נותנים להם להכין איתכם את הרולדה? נשמח לרעיונות למילויים ,מתכונים+תמונות עם יש
 
אצלי הבנות אוהבות הכי הרבה מילוי ../images/Emo211.gif

ואני שמה מלמעלה קינמון וליפעמים אגוזים.
 
אצלי הכי הם אוהבים,במילוי

, וגם במילוי ריבה. גם כשאני עושה במילוי
אני מוסיפה קינמון, אגוזים אני לא מוסיפה כי יואב עוד קטנצ'יק. אולי השבוע אני אכין רולדה ונצלם.
 

אילנית12

New member
אצלי במילוי תמרים:כרוכית במילוי תמרים../images/Emo3.gif

מאת: BSDAN הכנה וצילום:אילנית אני אילנית: את הבצק קיררתי בערך חצי שעה לפני הרידוד(יש לעבוד על מישטח ומערוך מקומח) מאוד מומלץ. חומרים: 4 כוסות קמח 1 וחצי מרגרינה שליש כוס סוכר שליש כוס מים 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 1 קופסא ממרח תמרים הכל לעבד לבצק אחיד לרדד לעלה דק וגדול למרוח ממרח תמרים לגלגל ואז לשטח להעביר סככין ולחרוץ לחתוך ולסדר על נייר אפיה לאפות ב 180 עד הזהבה לפזר אבקת סוכר להחביא אחרי כספת עם קוד אחרת הכל ניבלעעעעעעעעע
 
הבנות שלי והבן הגדול( יעני הבעלול) אוהבים:

רולדות מבצק פריך עם תמרים ואגוזים וקינמון - וזאת למרות שהבעלול המדובר שונא קינמון פה הוא לא מרגיש ורק מהנהן על יאמי יאמי בכל ביס רולדות בצק שמרים- שוקולד נוטלה , קקאו מבושל עם ריבה , קרם נוגט
 

smady a

New member
בעלול אוהב רולדות שמרים.אני אוהבת אחר.

מכינה גם וגם.ריבה
 

smady a

New member
ומילוי שוקולד.הבצק הזה פריך נמס בפה.סכנה

נורית. פשוט לשבת ולכרסם.
 

pirge

New member
הבצק הלבן שנמס בפה במליות של

שוקולד כמו בתמונה הזו.
 

pirge

New member
מלית תמרים וחלבה בבצק הלבן

מלית תמרים בבצק הלבן-פירגה הבצק נפלא לאזני המן לפורים הקרב ובא עלינו לטובה
 

pirge

New member
מתכון לבצק הלבן - מתאים לשלל מליות

בצק לבן רב שימושי - עדין ביותר ונימוח מאד (נשאר בצבע לבן זהוב גם אחרי האפיה) מהמחברת המשפחתית של פירגה חומרים לבצק: חבילה חמאה/מרגרינה לאפיה=200 גרם 4\1 כוס שמן קנולה 2\1 כוס מים מהברז 3 כפות סוכר 4 כוסות קמח-מתחילים ללוש עם 3 כוסות וממשיכים להוסיף לפי הצורך שקית אבקת אפיה שקית סוכר וניל או תמצית וניל ללוש לבצק רך ועדין ולחלק ל-5 כדורים שווים. לרדד עבה---------- לקרוץ למלא ולגלגל-מה שרוצים. אופים על ניר אפיה ---מניחים את המאפים במרווחים-הם תופחים. אפיה בחום 175. כ-30 דקות - לא להשחים. מקררים ומאבקים באבקת סוכר. המלצות : אזני המן מעמול כדורי בצק ממולאים בתמרים/פרג/ממרח חלבה ועוד שטרודל/כרוכיות תמרים וחלבה או מלית אחרת מיני סהרונים/קרואסונים ממולאים בשלל ממרחים שבלולים ממולאים עוגיות צורות סהרונים (חצי ירח) עוגיות סנדויץ' ממולאות בשלל ממרחים ועוד כיד הדמיון הטובה עליכם. נועה המירה לחמאה והמליצה לקרר שעה את הבצק במקרר לפני ההכנה תהנו.
 

pirge

New member
מגוון עוגיות בבצק נהדר לילדים

עוגיות שונות (וגם אזני המן) מבצק פריך ממולא במגוון מליות: מאת:פירגה בצק: שמים בקערה: חבילה מרגרינה 200 גרם / חמאה 2 חלמונים 3 כפות סוכר או אבקת סוכר כף חומץ 3 כוסות קמח שקית אבקת אפיה מיכל שמנת 9% ללוש לבצק נעים ולשים שעה במקרר לחלק ל-3 או 4 כדורים לרדד עיגולים גדולים ולמרוח בממרח נוטלה ומעל חלבה מפוררת ושוקולד צ'יפס לבן להכין קרואסונים גדולים ולהניח על ניר אפיה להבריש בחלבונים שהוקצפו במזלג ולפזר סוכר לבן אפיה בחום 175 כ-30 דקות עד הזהבה חומית. תהנו.
 

pirge

New member
שטרדל דבש ולקום וגם שוקולדצ'יפס

שטרודל דבש במלית לקום אגוזים שוקולצ'יפסו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 09:36 | 26/07/07 שטרודל דבש ולקום מאת:פירגה פותחים על השיש בצק ע ל י ם לעלה ברוחב 14 ס"מ, ובאורך תבנית 33 תבנית משומנת בגודל 27X33 מצפים את התבנית בניר אפיה מורחים על העלה ריבה טובה מפזרים פירורי בסקויטים או פירורי לחם דקיקים ולא מתובלים כמובן. מפזרים לפי בחירה: אגוזים ושקדים--- חתיכות לקום צבעוניות-- שוקולדצ'יפס לבן-----צימוקים---תמרים חתוכים------שומשום---קינמון----גרודת תפוז. את המלית מפזרים ממש באמצע העלה (לא על כולו....) ומכסים מ-2 הצדדים אחד על השני. להכין 4 או 5 כרוכיות. להניח את ה"תפר" של הכרוכית למטה.בתחתית. להכניס לתנור לאפיה בחום 175. התנור מחומם מראש. אחרי 10 דקות להוציא ולסמן למנות --לחתוך את המנות עד לסוף התבנית. לצקת דבש נוזלי בין החריצים, בעזרת סכין...... להמשיך לאפות עד שהרולדת מזהיבות ומתחילות להשחים. להוציא שוב ולמרוח שוב בדבש,הפעם למרוח גם מצידי הכרוכית וגם בחריצים..... לאפות שוב עד השחמה. לצנן היטב. לחתוך לפי המנות ולשמור בקופסה סגורה. אפשר להגיש עם אבקת סוכר או בלי. מזכיר את הבקלוואה,אבל יותר טעים. תהנו
 
מזל מזל ממש שאני רואה את כל הטוב טעם

הזה על הבוקר, טוב שלא ראיתי את זה אתמול בלילה, כי אז הייתי צריכה להסתער על המטבח.
 
למעלה