דיון ערוצי ביותר

CitizenErased

New member
../images/Emo215.gifדיון ערוצי ביותר../images/Emo215.gif

ג'ינג'ר בלוק - כן או לא
לדעתי הוא אחד האנשים המגניבים והמצחיקים ביותר בטלויזיה ואני חולה עליו ורוצה שהוא יעשה לי ילדים ג'ינג'ים. ... טוב לא, אבל עדיין, הוא ענק
ואתם מוזמנים לדסקס על הקטעים שהכי אהבתם שלו.. אם אהבתם.. יש גם ביוטיוב למי שרוצה לחפש וכאלה חח

../images/Emo99.gif

יש לי ילד בכתה שדומה לו. XD בכל מקרה, הוא לא מצחיק, הוא מטומטם. MTV2 אומנם פעלו בחוכמה שהביאו אותו, אבל לראות להקות כמו רד הוט מולו והוא שר להם "יש לי ביצה על הראש והיא מקושקשת" זה קצת בושה. אבל, עדיין.
(וכמובן כן
) ממש אהבתי את הקטע שלו פעם עם דה גוסיף. הוא צחק על הסולנית שלהם על הקטע שהיא עושה "OHHHH" בשיר שלהם.
מאוהב|ג'ינג'ר !

new art riot

New member
זה לא בושה, זה נהדר! ../images/Emo6.gif

במיוחד כשמדובר בRHCP, ויסלחו לי המעריצים.

new art riot

New member
כן../images/Emo45.gif

אני אוהבת את כל הקטעים שלו, אבל אני הכי אוהבת את השיר (?) עם תום יורק, מדהים.

BabyShambles

New member
אוווה כ"כ כן!

הוא ממש מצחיק ושנון כזה
ביום שישי יש איזה קטע עם בריאן מולקוXD

GaIi4697

New member
את יכולה לראות אבל ביוטוב../images/Emo12.gif

הראיון הזה היה כ"כ מצחיקXDD

LIly845

Well-known member
כלכך כןןן ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אהבתי את הקטעים עם לי ראיין מבלו...זה היה כל כך מצחיק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא

חחחחחחחחחחח הוא כזה דפוק >< וג'ינג'י.. ~,~ אני שונאת ג'ינג'ים.. וסליחה אם יש כאן מישהו כזה XD איך שהוא יורד על אנשים וקטעים הזויים לגמרי.. לפעמים זה מצחיק אבל זה גם ממש מעצבן.

oshriti123

New member
לגמרי כןןןXD

הוא ענקXD האמת שלא יצא לי לראות מלא קטעים שלו, אבל אחד מהקטעים שראיתי היה עם לי ריאן(שהקשר שלו לערוץ MTV2 ד"א, הוא...?) וזה היה קורעXD חח יום אחד אח שלי רצה לתת צ'אנס לערוץ... ובדיוק מתי שהוא בא לראות הוא נפל על ג'ינג'ר בלוקXD אם לא הייתי מסבירה לו שזה רק קטעים בפרסומות הוא היה מחרים את הערוץ לעדP:

lestatgirl

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif

האהוב עליי זה עם קין, מהמערכונים הראשונים שלו לפני שהוא בכלל נכנס לגונזו. וכמובן שתום יורק זוהי קלאסיקה. וזהו. ואהבתי אותו גם בגונזו און טור.

Gadook

New member
ברור שכן!

נמאס מראיונות משעממים שפשוט מנסים להראות כמה האומנים מושלמים, אני רוצה לראות שטויות!

Luna Sphere

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הכל התחיל לפני המון המון המון זמן כשגיליתי מי הוא דני מורגן (danny morgan, כן זה השם שלו P:) והצעתי לו נישואים (הוא הסכים אגב..). הוא אחד מהאנשים שהכי מצחיקים אותי בעולם... והוא אדיר. פשוט ככה. ואני אוהבת את כל הקטעים שלו..

למעלה