היום ב-
אנשים

../images/Emo215.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo57.gif

כבכל שבוע, גם הערב ב-18:00 תתארח המיסטיקנית רגינה טוהר בפורום חוכמת הקבלה ותענה לשאלות בנושאים שונים. והפעם: קריאה בקלפים. אתם מוזמנים לשרשר לה כבר עכשיו שאלות בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=685&msgid=73272748
בשעה 19:00 יתארח בפורום כתיבה יצירתית פסיכולוגית הסופר דוד רונן מוציא הספר "פסיכופרחה" אשר עוסק בהתמודדותו עם התקפים פסיכוטיים במהלך שירותו הצבאי ולאחריו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1477&msgid=73290665
ב-19:00 גם יתארח השף שי עשהאל ב-BlogTV ובפורום מתכונים וינחה תכנית בישול שבועית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=42260 ל-BlogTv: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
איך למנוע צעקות? איך חיים בשלום ואהבה עם ההורים והילדים? בואו לתת טיפים בפורום הורים וילדים מדברים. בעל הטיפ המוצלח ביותר יזכה בפרס: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=900&msgid=73273354

marinaaa

New member
נצל"וש ../images/Emo110.gif

איזה טוב זה לא ללכת לבצפר. וואע וואע.

Fay Wood

New member
;---; ../images/Emo168.gif

אבאידיוט זונע. ניסיתי לשכנע אותו שאני צריכה להשאר בבית כדי להתכונן למבחן במתמטיקה וככה גם סוףסוף להתקשר לתופרת הזאת שתכין לי את התחפושת כי עוד שבוע אנימהקון(!!!!!!!!!!!11111111111111 X______________X). אבל לאאא. אני מחסירה יותר מידי מבצפר, אז אני לא יכולה להשאר בבית. ><;;;;;;

Hinamori

New member
את לא יכולה להתקשר אחרי הלימודים?XD

בהצלחה במבחן ^-^

Fay Wood

New member
אני יכולה... י.י ../images/Emo168.gif

אבלבל, זה עדיין לא אומר שאני רוצה ללכת לבצפר ._. (אני מנסה לתרץ את זה שאני מנסה להבריז מכלדבר, נו x.x) ותודה~ ^_^

marinaaa

New member
זנות שאין כמוהה!1 ../images/Emo110.gif

אני מבריזה בכל הזדמנות עד כדי ככה שאני צריכה אישור לעזוב את שטח בית הספרXDXDXD איזה טוב זה באימאש'לי:] בהצלחה במבחן לי יש יום חמישי]: ואני לא מוצאת תופר\ת=[

Fay Wood

New member
בהצלחה~ ^-^ ../images/Emo168.gif

גם לי המבחן ביוםחמישי ^^ ובגללי, לא רק אני צריכה אישור לצאת מהבצפר לפני השעה 14:00, אלא גם כל שאר הבצפר XD וגם אני תחת מעקב, אז כל שיעור שלא היגעתי אליו אני צריכה להביא אישור ._. בקיצור, החיים קשים כשמאשימים אותך בקפיצה מעל גדרות של בצפר XDD; אני שונאת את על"ה מדעים >.>

cRitiCaL KitTy

New member
אוי../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אתן כלום... אני מחזיקה בשיא השכבתי להברזות... ועל תנאי בכל המקצועות בערך להקפאת ציון... המחנכת שלי מאיימת עלי כל הזדמנות שיש לה כדי שאני לא אשכח את זה @@ עכשיו גם אם יהיה לי חום אני הולכת לבצפר...X___X

cRitiCaL KitTy

New member
אה כן../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ויש לי מבחן באזרחות מחר על כל החומר מתחילת השנה...

Fay Wood

New member
הוו בהצלחה X___X ../images/Emo168.gif

וגם עליי המחנכת מאיימת כל הזמן XDD היא כל הזמן מזכירה לי כמה שאני לא ישרה ועצלנית, ושפעם העיפו ילדה אחת מהבצפר על חוסר יושר, ושאם אני לא אשתפר אני לא אשאר בבצפר הזה שנה הבאה ._. XDDDDD

coral chan

New member
את לומדת בעל"ה? ס.ס; ../images/Emo210.gif

איך אפשר להבריז? >: זה כזה מפחיד ;-; בחיים שלי לא הברזתי משיעור~

marinaaa

New member
:O ../images/Emo110.gif

את לא יודדעת מה את מפסידהד:O זזה כזה טוב, תחושת הקרמינאליזם, מוחעחעחע. - דרך אגב, למקרה שתרצי לשרוף בניין, תמיד אבל תמיד תתחילי מהוילולנת.

MrsGreen

New member
זאת קורל XP יש להם בצפר מעפן XD

אני מבריזה כמעט כל הזמן, ולא אומרים לי כלום וגם לא יגידו לי לעולם >] גם כי אני כבר בשמינית ומכבדים אותנו בבצפר וגם בגלל שלאף אחד מההנהלה או ממורים וכמובן לשומר שלנו (צפניה תעשה לי שער!1!) לא אכפת XP בצפר סטלני מה אני אגיד לכם...

shui chan

New member
אני כל כך מקנאת >;

השומר אצלנו בבית ספר פשוט לא נותן לצאת לפני שעה רביעית בלי אישור. המפ. בכל מקרה.. יש כל מיני דרכים אחרות לצאת.. מעל הגדר.. מתחת לגדר.. ולפעמים אפילו שוכחים את השער מאחורה פתוח XD

Fay Wood

New member
XDDDD כלכך צודקת~ O= ../images/Emo168.gif

פאק, איזה קרימינאלים אנחנו XDD וזה שזה על"ה רק אומר כמה קל להבריז משם~~ דבר ראשון- המורים כמעט אףפעם לא מבקשים אישור למה לא באת שיעור שעבר, דבר שני- אם שואלים אותך למה אתה בחוץ אתה פשוט אומר שיש לך שיעור חופשי ועוזבים אותך לנפשך~ D= יותר קל מזה לא יכול להיות XD רק חבל שממני שמעכשיו ממני מבקשים אישור ._. במיוחד באנגלית X___X; וגם יש איזורים מסוימים בבצפר שזה לא רעיון טוב במיוחד שייראו אותי לידם (כמו, אהמ, ליד הגדר) XD

../images/Emo15.gif זה לא כזה נורא, גמאני לומדת

שם. נו טוב אני בהרצליהיה שהדבר הכי גרוע בה זה חבורות החויניקים (זייניקים) המורעבים שדורסים כל חטניק תמים ורעב בדרך לחדר האכוטל ובתור לכניסה. לנו יש גרגורי ()מורה הזוי לכימיה. ציטוטים: "ללמוד כמו תוכים" "תראה הנה ציפור (פה מקבל התלמיד זבנג הגון על ראשו)" "אם תחזיקו את המבחנה ככה היא לא טישמט גם אם מישהו יעשה תנועה פםתאומית עם הידיים! (תנועה פתאומית מעיפה לקורבן את המבחנה על הרצפה)" ושאר פניני חוכמה. ויש לנו גם דני- מורה/ ארכאולוג בדימוס/ סופר/ היסטוריון בתור מורה לגאוגרפיה. ציטוטים- "אחד ספיחס אחד גליחס ועוד אח בקשיש (למסתפרים)" "אנחנו מדברים על הומו ספיינס- האדם החושב, לא עליך יפגני (האדם הלא חושב)"

marinaaa

New member
לכל אלו שחשבו שהם ה-מבריזים

קבלו אותי. מרינה. חיסורים: מוצדק -4 לא מוצדק - 1023 XDXD חהחהחהחה נראה אותך עוברים אותי מוחעחעחע

coral chan

New member
XDDD ../images/Emo210.gif

המקסימום שהגעתי אליו זה 464. אבל אני נשבעת לכם שהייתי חולה!!1 :גונק:

למעלה