התפקדות דצמבר D:

Down And Away

New member
../images/Emo215.gif התפקדות דצמבר D: ../images/Emo215.gif

באלי קרמבו
הא כן. שם- גיל- מאיפה- האם את/ה פה ? יופי. מה את/ה הולך לעשות בחורף ? יהיה כיף ? יופי. משפט מחץ - תמונה ! כן, שלכם, בלי תירוצים ובלי "אמא יש לי קקי". שוט.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חארות

שם- סתיו המלכה גיל- עוד 16 יום 15 D: מאיפה- ה''ה האם את/ה פה ? בטח יופי. מה את/ה הולך לעשות בחורף ? להתכרבל מתחת לפוך עם החבר הדמיוני שלי וחבילה של 50 קרמבואים יהיה כיף ? בארור יופי. משפט מחץ - פשיט. [מחץ, וזה .. אוי עזבו] תמונה ! לכו לwww.myspace.com/xxstavxx, מגניב שם. ויש מלא תמונות.

g a l 9 4

New member
קרמבו נראה כמו תוצרת לוואי של אכילה.

שם- גל הבן. גיל- 13 מאיפה- נווה זיו (H) האם את/ה פה ? לא. יופי. מה את/ה הולך לעשות בחורף ? לאיודע, להנות ממנו. יהיה כיף ?|דה| יופי. משפט מחץ - בום. תמונה ! כן, שלכם, בלי תירוצים ובלי "אמא יש לי קקי". לסתיו ברח קקי. המ, תפוזונה לא נותן להעלות תמונות. לכו אל בלוגי ופששו שם. www.israblog.co.il/375529

system רולז

New member
האפי האפי ג'וי ג'וי ../images/Emo183.gif

שם- גיל- 13 מאיפה- מושב במרכז T_T האם את/ה פה ? תמיד יופי. טופי מה את/ה הולך לעשות בחורף ?לישון. יהיה כיף ? מאוד. יופי. כן אה.. משפט מחץ - איש אחד הלך הלך.. תבחרו סוף >> בדרך כלל רוב האנשים יבחרו שניצל $%^& תמונה- זורמת איתכם: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=458959&year=2007&month=12

West Doll

New member
שופי!

שם- חן. גיל- 18. מאיפה- ג'הוד. האם את/ה פה ? לא, אני שם. יופי. ^^ מה את/ה הולך לעשות בחורף ? לשתות שוקו. יהיה כיף ? יאפ. יופי. ^_________^ משפט מחץ - 'll Be Back
[זה עובד לארנולד שוורצנגר
]

g a l 9 4

New member
אבל את לא רמבו../images/Emo70.gif

אין לך צוואר ברוחב של הראש שלך! ולא נראה כאילו השתלת כריות פוך בכל הגוף שלך!

West Doll

New member
אבל מה הקשר רמבו????

רמבו זה סילבסטר סטאלון! דיברתי על ארנולד שוורצנגר

g a l 9 4

New member
הא, ואללה, טוב, גם הוא נראה ככה.

לכי תמשלי בקליפורניה סורי השעה, השעה

למעלה