התפקדות ינואר ו-2008

• פותח הנושא L D N
  • פורסם בתאריך

L D N

New member
../images/Emo215.gifהתפקדות ינואר ו-2008../images/Emo215.gif

שם: גיל: מקום מגורים: שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: שיר אחר ששמעתם היום החודש: כיתה: מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? ובחודש שעבר? מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? ובחודש שעבר? מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? מה עשית בסילבסטר? מסר לעולם: תמונה: ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך:

Yu vi

New member
אני../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

שם: יובל גיל: 15 עוד חודש מקום מגורים: ראשון שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: המוווווון
בעיקר וור מי דאון וסלאקר של סוד, וכל שני הדיסקים של באסטד בחרישות. שיר אחר ששמעתם היום החודש: טרנסילבניה- מקפליי
כיתה: ט' מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? הכרתי תחברים הטובים שלי :] ו...הכרתי את מקפליי, באסטד, סוד. ^_^ כמה צפוי. והתחלתי לנגן בגיטרה! D: ובחודש שעבר? נמ לאדעת. נראלי שהמפגשמקפליי.
מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? לאזוכרת. >< ובחודש שעבר? תעודות.
מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? גיטרה! D: מה עשית בסילבסטר? כלום. מסר לעולם: Don't Be a Dick.
תמונה: התמונה הזאת לא ממש מתאימה לפה כי היא כלכך עצובה.
ראיתי אותה אתמול וזה ממש עשה לי עצוב. >< הוא נראה כאילו הוא בוכה פה!!!!!
~זה מהיום של הפירוק
~

N e r d y

New member
../images/Emo136.gif עדיין יש אייקוני כריסמס :] ../images/Emo139.gif

שם: טל
מקום מגורים: עין שריד
שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: little things
year 3000
שיר אחר ששמעתם היום החודש: transylvania-mcfly, the great escape- boys like girls
כיתה: יא
מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? בעח
ובחודש שעבר? בעח
מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? בעח
ובחודש שעבר? בעח
מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעע#!@@!!!@!@!! אומנם זה לא שנה שעברה, ולא אני קניתי אבל החברות המושיות שלי קנו לי את טיקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואת וונדי :]]]]]]) אז הרשו לי להתלהב :]]]]]]]]]
מה עשית בסילבסטר? התיחדתי עם מיטתי
מסר לעולם: לונלי זה שיר כאפות XDDDDD
תמונה: good times
ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: מהזה יסוד כימי?
חחחחחח סתם אבל מאיפה לי

purple floyd

New member
פה פה פה

שם: סתיו. גיל: 15. מקום מגורים: ערד. שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: מממ הרבה. שיר אחר ששמעתם היום החודש: אימ נוט אוקי של מכ"ר. לכבוד היום הולדת של בוב וזה כיתה: י' מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? לא זוכרת. ובחודש שעבר? גם לא זוכרת. מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? אני בכלל זיכרון D: ובחודש שעבר? רציני, אני פשוט לא זוכרת דברים. נקסט מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? האיפוד שלי, רגע או שזה לא היה שנה שעברה? O_O מה עשית בסילבסטר? חברה ישנה פה, וכזה ישנו. מסר לעולם: אם אומרים לך, שאתה הולך ללמוד מת' עם מרינה, תירד יחידיה. תמונה: אני בתגובה מהירה
ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: סודיום. יש כזה יסוד נכון?

rox love BSM

New member
אני פה אני פה!!!../images/Emo6.gif

שם:
רוקסן/רוקס/רוקסי
מקום מגורים:
עין-הים
שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש:
היה עכשיו את 5 הקליפים של באסטד בהיטס,היה קראש דה וודינג,איר הוסטס,ייאר 3000 ו 3AM נראה לי
שיר אחר ששמעתם היום החודש:
שמעתי מלא אבל אהבתי במיוחד את הקאבר שגירלס אלאוד עשו ל'דירטבאג'
כיתה:
י'א המה היה הכי מרגש בשנה שעברה?XDD אממ לא יודעת
ובחודש שעבר?
ש..ש..שחזרנו לבית ספר,סתם זה לא מרגש אבל זה הדבר היחיד שהיה מעניין
מה היה הכי עצוב בשנה שעברה?
הרבה דברים
ובחודש שעבר?
שהחיים לא זזים לשום מקום
מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה?
אממ די וי די של מקפליי. החדש
מה עשית בסילבסטר?
כלום
מסר לעולם:
אין לי מסרים היום
תמונה:
מאטי ג'י
(אני יודעת שהוא לא אוהב שקוראים ול מאטי אבל אני לא יכולה להתאפק)

אניאני! ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

שם: שירז. גיל: 14.9 מחר!
מקום מגורים: ראשון. שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: חחח שמעתי את כל פרזנט היום כשניקיתי. XD שיר אחר ששמעתם היום החודש: וואי,המון... חרישה על Daughtry ועל פאפא רוץ'.
כיתה: ט'. מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? מרגש? הממ... וואי,לאדעת.
ובחודש שעבר? חח בטח הקליפ של בבון. מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? לאדעת,אני סנילית!!! ובחודש שעבר? שסבא של חברה שלי נפטר.
מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? כל מיני דיסקים.
מה עשית בסילבסטר? שומדבר! די עם החרא על הסילבסטר כבר.
מסר לעולם: תשמעו Daughtry ותקראו המוןןןן ספרים. XD תמונה: בואו לא.
ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: הממ...
לא נראה לי שיש אחד כזה. XD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifחשבתי שטעיתי בפורום. נראה פעיל פהD:

שם: אור גיל: 17 ו-9 חודשים מקום מגורים: צורן שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: נמנ. בויבנד נראלי חח שיר אחר ששמעתם היום החודש: הרבהD: כיתה: י"ב מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? פולין ובחודש שעבר? נמנ. לאדעתD: מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? פרידה מהחבר ובחודש שעבר? אממאממ שקרייג עזב את בלס >; מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? המוןןןן דבריםם מה עשית בסילבסטר? בורגוס עם חברהD: מסר לעולם: בואו לקומונה של סילברסטיין ותשמעו אותם!@#!# תמונה: בלסוש
ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך:

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאה, אמ, יסוד כימי?! ../images/Emo6.gif

אורניום זה יסוד כימי? |חבולכלכך|

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח זה גם מה שאני עשיתי ><"

כ"כ מתאים לנו. ><"

just chenis

New member
איימ סטיל היר! (;

כןכן זה הפורום האהוב עליי למרות שהוא לא פעיל בשיט.. אבל שיהיה טוב בקצרה: חן לפני שלושה שבועות 15
י', קרית אונו הכי חרוש מכל השירים שלהם כי חרשתי על כולם אבל נראה לי סיק.. את הסילבסטר שלי ביליתי עם מייקל קלסו
יסוד כימי ממ חמצן?

Bleed for Me

New member
../images/Emo9.gif תודה שפתחתן..

אני פשוט רוב היום בצבא ואין לי זמן להחיות פה אז סחטיין על היוזמה
שם:דניאל גיל:18.8 מקום מגורים:ר"ג שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש:לא יצא..רק את הניו סונג של ג'יימס שיר אחר ששמעתם היום החודש:בעיקר פראמור,ארקטיק מאנקיז.. כיתה:---- מה היה הכי מרגש בשנה שעברה?שסיימתי תיכון והתגייסתי ובחודש שעבר?כלום מה היה הכי עצוב בשנה שעברה?כלום ובחודש שעבר?כנל מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה?הרבה דיסקים מה עשית בסילבסטר?הייתי עם חברים בהופעה של נאור ציון מסר לעולם:שומדבר מיוחד..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif איזה דיליי ><" ../images/Emo6.gif

שם:
אלכס.
מקום מגורים:
בת-ים. העיר וה.. ים.
שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש:
Busted - Mummy Trade. Busted - Why. Busted - Let It Go.
עוד הרבה כרגע לא עולה לי
SOD Feat. McFly - Eddie's Song. אני עדיין בשלבי החזרת כל השירים שהיו לי על המחשב לפני התמוטטתו אז עדיין אין לי של סוד.
שיר אחר ששמעתם החודש:
Lenny Kravitz - Little Girl's Eyes. וכל מיני שירים של ילוקארד
.
כיתה:
י"ב.
מה היה הכי מרגש בשנה שעברה?
נמ, לא זוכרת ><"
ובחודש שעבר?
מה היה הכי עצוב בשנה שעברה?
בת דודה שלי עזבה את הארץ.
ובחודש שעבר?
חפירות אה..?
מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה?
גיטרה. צבע ורוד לשיער ^^. מייק הMP4 שלי. אולסטארים.
מה עשית בסילבסטר?
כלום, אמא לא הרשתה.
מסר לעולם:
נולדנו כדי למות.
תמונה:
ולסיום... יסוד כימי שמתחיל באות הראשונה של השם שלך:
חחחח אממ.. אורניום? XD שנה טובה שתהיה

shimritwillis

New member
אנוכיייי../images/Emo140.gif

שם:שימרית גיל:15.2 מקום מגורים:ג'רוזלם....=] שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש:eek:ver now שיר אחר ששמעתם היום החודש:נםנם יש פול אבל הכי אהבתי i miss you-blink182 כיתה:י' מה היה הכי מרגש בשנה שעברה?שלאחותי קנו תדיסק של סוד מUK /זה מה שעלה לי לראש ובחודש שעבר?השגתי עבודה...=] מה היה הכי עצוב בשנה שעברה?היו הרבה דברים אבל הכי עצוב זה שאחותי נטשה אותי לUSA ואני לא ראיתי אותה כבר 7 חודשים... ובחודש שעבר?וואוו היו פול אפשר לומר שזה לא הייתה ממש השנה שלי....=[ מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה?מחליק לשיער אולי... מה עשית בסילבסטר?חרפתי... מסר לעולם:יכול להיות שהעולם מחייך אלייך ואתה אליו אבל לא תמיד האנשים מתמיד אותו דבר תמונה:

Dana Mi

New member
אני לא מאמינה שאת מכירה את צ'ארלי הנאם!!

מה שאני הולכת להגיד עכשיו יישמע מאוד כיצה ו' אבל לא אכפת לי: אין יותר סמל סקס ממנו!!!!!!! הוא הדבר הכי סקסי בעולם. זהו, התבגרתי חזרה..

Dana Mi

New member
../images/Emo13.gif

שם: דנה גיל: 19 מקום מגורים: תלוי שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: Busted - Who's David אבל שמעתי עוד כמה שיר אחר ששמעתם היום החודש: Mark Owen - Gravity כיתה: כבר שכחתי מה זה כיתה מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? ההופעה של טייק ד'את!!!!!!!!!!! ובחודש שעבר? אמממממ ההופעה של טייק ד'את.....? מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? שלא תדעו.. ובחודש שעבר? החודש שעבר היה פשוט מושלם מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? אני יודעת שאני נדשוה אבל.... כרטיסים לטייק ד'את (זהו פעם אחרונה שאני מזכירה את זה) מה עשית בסילבסטר? לא משהו מיוחד.. מסר לעולם: Junior High called.... they want their Drama back לא יודעת למה זה הצחיק אותי תמונה: אין לי על המחשב הזה ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: נכשלתי בכימיה.

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני פה!

שם:שני גיל:15 מקום מגורים:רמה"ש שיר של באסטד/סוד ששמעת הרבה החודש: נמנמנמ.. Over Now שיר אחר ששמעתם היום החודש: Mutya Buena feat Amy Winehouse - B Boy Baby ויש עוד כמה אבל אין לי כוח לכתוב.. כיתה: י' מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? המחנה. וזה שגמרתי בצפר >< ובחודש שעבר? לונדון, הופעה של מקפליי. ושנגמרה השביתה >< מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? הרבה דברים >< ובחודש שעבר? שביתה שנגמרה ><< מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? נמנמ.. UGGS וגםוגםוגם דיסקים
מה עשית בסילבסטר? כלום
מסר לעולם: מתמטיקה זה קקי. תמונה: ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: אין :(

אני גם פהה! עכשיו...

שם: שני גיל: 15 מקום מגורים: סתם איזה חור שיר של באסטד/סוד ששמעת היום החודש: 3AM
שיר אחר ששמעתם היום החודש: CBT
כיתה: י' מה היה הכי מרגש בשנה שעברה? 2007 כאילו? נממ בצפר חדש...חברים חדשים והרבה התחלות
ובחודש שעבר? טיול חנוכה מדהים! מה היה הכי עצוב בשנה שעברה? וואלה לא זוכרת... ובחודש שעבר? המון נכשלים מה הדבר שאת הכי אוהבת שקנית שנה שעברה? וואנס מהממות! מה עשית בסילבסטר? הייתי עם חברות בת"א מסר לעולם: אל תתנו לאדישות להרוג אתכם! תמונה:
אני והחייזר שלי מהפייסבוק
ולסיום.. יסוד כימי שמתחיל באות של השם שלך: אני ממש לא טובה בדברים האלה...

למעלה