חדשות מסאן אוף דורק

shanibu

New member
../images/Emo215.gifחדשות מסאן אוף דורק

במייספייס שלהם יש בלוג חדש: אני אתרגם אותו. Hey Guys, So the tour is over and everyones gone home to recover from their disgustingly huge hangovers which we will all agree were well earned. We had a fucking great time and would like to thank Wheatus & Army Of Freshman for being such great guys and showing us such a great time (especially Mike from the Freshman boys who made James sick; God Work Brother!!!) and we would also especially like to thank Bowling For Soup for giving us the chance to prove ourselves in front of the sold out crowds that turned up at Get Happy. Our next step as a band is to get our second album down and ready to release which we are hoping will be very soon (for now though, anyone who hasnt already bought our album can click the link on our page and it will take you straight to the itunes store where you can go nuts and buy our album again and again). For now though we are preparing ourselves for our headlining show at Shepherds Bush Empire on March 24th and promise to deliver you a heap load of new songs that will all probably feature on the new album aswell as our old shizzle and if theres time, a B-side or two. As far as merchandise, as soon as i can set up a proper system, we will have all our merch on sale from our myspace page. And if we ever find out who the fuck is running our web site we'll get that proper updated and get the merch on there aswell. On a final note, me and the boys would like to thank all the bands we played with over the last three weeks, everyone who helped us out on tour (Dunc, Ryan, you fucking legends), everyone who bought a ticket to the show and most of all you guys. If you didnt stick by us, we wouldnt have anything to hang around and play for so again, thank you. See you soon fuckers Dai xx אפשר לשמוע חלקים מהשיר החדש ביוטיוב: כאן (גירסא מלאה), פה ושם
וגם יש תמונה חדשה במייספייס שלהם שאני מצרפת. :)

shanibu

New member
../images/Emo215.gif תרגום

אהה ושכחתי להגיד שלשיר החדש יקראו colgate smile. היי חברים, אז הסיבוב הופעות נגמר וכולם הלכו הביתם להחלים מההנגאוברים הנוראים שאפשר להגיד שהרווחנו ביושר. היתה לנו תקופה מדהימה ואנחנו רוצים להודות ללהקות wheatus ו army of freshman על זה שהם היו כאלה בחורים נהדרים ועל זה שהם העבירו לנו תקופה כ"כ מדהימה (המיוחד מייק מארמי אוף פרשמן שגרם לג'יימס להקיא [
]; עבודה טובה אחי) ואנחנורוצים במיוחד להודות לbowling for soup על זה שהם נתנו לנו הזדמנות להוכיח את עצמנו בפני קהל 'מכור' שהקפיץ את הגט האפי טור [הסיבוב הופעות שלהם] הצעד הבא שלנו בתור להקה הוא לסיים את האלבום השני ולשחרר אותו, מה שאנחנו מקווים שיקרה בקרוב (אבל לבינתיים, מי שעדיין לא קנה את האלבום הראשון שלנו שילחץ על הלינק במייספייס שלנו וזה יוביל אותו ישר לחנות של האייטיונס ששם אתה יכול להשתגע ולקנות את האלבום שוב ושוב) [לא רלוונטי לנו כי החנות של האייטיונס לא עובדת בארץ] בינתיים אנחנו מכינים את עצמנו להופעה הקרבה שתהיה ב-Shepherds Bush Empire ב-24 למרץ ואנחנו מבטיחים להביא לכם מלא שירים חדשים שכנראה יהיו באלבום החדש שלנו כמו החרא [?] הישן שלנו ואם יהיה זמן נוציא B-side אחד או שניים. בקשר למוצרים שלנו [מרצ'נדייז], הכי קרוב שאני אוכל לארגן מערכת הולמת, כל ה'מוצרים' שלנו יהיו למכירה דרך המייספייס שלנו. ואם אי פעם יהיה לנו מושג מי לעזאזל מנהל את האתר שלנו, נעשה עדכון כמו שצריך, ויהיה אפשר להשיג את המוצרים גם משם. כהערה אחרונה, אני והבנים רוצים להודות לכל הלהקות שהופיעו איתנו ב-3 שבועות האחרונים, לכל אחד שעזר לנו בארגון של סיבוב ההופעות (דאאנק, ריאן, אתם אגדות! [כאילו מדהימים וזה.]), לכל מי שקנה כרטיסים להופעות שלנו ובעיקר לכם אנשים. אם לא הייתם עוקבים אחרינו, לא היה לנו על מי להשען עליו, ולנגן בשביל זה שוב, תודה לכם. נראה אתכם בקרוב fuckers [אני לא חושבת שכדאי לתרגם את זה
] דאי xx [נראה לי שזה דני]

m i c k e y 15

New member
יאאאאאא איזה חמודדדד

איז יופייייי מה זה השם השם חחח חיוך קולגייט חחחחחח איי איי קיבלו השראה ממשחת שיניים חח תודה

1AnastaciA1

New member
דאי זה כאילו דייב

ראיתי בחלק מהתמונות שלו במייספייס שקוראים לו גם דאי...(כאילו שם חיבה או שמשהו)

shanibu

New member
../images/Emo215.gif כע, יש מצב.

אבל דני תמיד עושה xxx אז אנ'לא בטוחה

shiraz cohen

New member
תודה רבה! ../images/Emo24.gif

(for now though, anyone who hasnt already bought our album can click the link on our page and it will take you straight to the itunes store where you can go nuts and buy our album again and again).

1AnastaciA1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את יכולה לשים תמונה שלו עם הסיידליפ?

Fairy of Rock

New member
האמ לא קשורה../images/Emo4.gif

אני פשוט קוראת פה המון, וגמאני כמו הרוב ממקפליי, בכל מקרה בדיוק מצאתי תמונה שלו אז...למרות שאני לא קשורה. לפי מה שהבנתי זו היא חברה שלו
steaming in cornwall with my girl!!! צדקתי? בבקשה לא!!!XDDD

Fairy of Rock

New member
שכחתי, יש מלא תמונות חדשות...

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=17555818 אז, תכנסו, יש כמה בלי חולצה על הבוקר...הופה הופה
תהנו

shanibu

New member
../images/Emo215.gif חחחחח זאת תמונה ישנה

הכי הרגה אותי התמונה עם הדם והתמונה שהוא שוכב על הרצפה עם המכנסיים של ההוא ממפלצות בע"מ XDDD וחברה שלו ממשששששששששששש חמודה
חחחחחח ראית תתמונה שהוא בוהה לה בציצים? ענק!

תודה רבה רבה רבה לך!

סופסוף דברים קורים איתם!
חחחח איזה חאמודי!
קראתי את זה ונשפחתי מצחוק!

למעלה