חזרתי!!!

L D N

New member
../images/Emo215.gifחזרתי!!!

אוקיי חזרתי אתמול מלונדון ומההופעה של מקפליי!! טוב בואו נתחיל מההתחלה. 5/12/07 הטיסה הייתה בשעה 9 ללונדון. היא עברה סבבי. ישנתי רוב הדרך. קיבלנו מטוס גדול [747] - כמו המטוסים שטסים לארה"ב עם מסכים והכל! הגענו ללונדון והלכנו למלון Marrott Marble Arch. הסתבר שזה לא היה המלון שחשבנו שזה היה [יש שני מלונות Marriott ליד ברבל ארצ' והמלון הזה הוא במרחן של 5 דקות הליכה מתחנת הרכבת מרבל ארץ']. עלינו לחדר 416, התמקמנו קצת, הלכנו לאיזה מסעדה לאכול, ואז והלכנו ל-SEGA. מי שלא יודעת, סגה זה פשוט משחקייה כזאת ענקית של איזה 5 קומות עם איזה משחק שתרצו [הכוונה לכל המשחקים האלה שיורים ונגיד יש גם תמשחק עם הריקודים.. קיצר כמו המשחקייה ליד ENTER בעזריאלי רק תחפלו את האיכות של המשחקים במיליון ואת הגודל במיליון!] חזרנו ברכבת למלון והלכנו לישון. :)
6/12/07 - ההופעה של מקפליי
קמנו בבוקר ונסענו ברכבת לאקווריום של לונדון. ששם יש מיליוניי סוגים של דגים. כרישים, רייס [לא יודעת איך אומרים בעברית חח], סתם דגים, דגי טונה, עוד דגים ועוד ועוד ועוד. קניתי משם סיכה כזאת לתיק חחח. ומשם הלכנו לLondon Eye [הם אחד מול השני] שזה הגלגל הענק של לונדון [זה שנפל בThunderbirds חחח]. הסתובבנו קצת ואז חזרנו למלון [ברכבת חח] נחנו איזה חצי שעה ואז הלכנו לתחנת הרכבת וחיכינו לרכבת שתיקח אותנו ל-Wembley Park!! בשעה 16:57 עלינו על הרכבת אאל"ט עם עוד כמה מעריצות בריטיות... הגענו לוומבלי פארק.. וואוווו!!! אוקיי יש את איצטדיון וומבלי שהוא הגדול [איפה שרוב המשחקי כדורגל חח] ויש את הוומבלי ארנה ששם בדר"כ יש הופות ונכנסים לשם בערך 10,000-15,000 אנשים. היינו צריכים לחכות בתור בערך 45 דקות, בחוץ, בגשם!! רק בשביל להיכנס כי הם עושים שם בדיקות וזה. נכנסנו. הגענו לשער S10, שורה G, כסאות 115, 116, 117 [אני ישבתי על 117] חיכינו איזה שעה ואז Elliot Minor עלו!
אף אחד כמעט לא קם מהכיסא שהם עלו וחבל חח כי הם ממש טובים!!! הם התחילו בג'סיקה ועשו עוד איזה שיר או יותר ואז דני עלה!!! וואוווו כמה צרחות!! הם היו ממש מצחיקים חח הם הראו שיש להם דף שמראה להם איזה שירים לנגן לפי איזה סד ושהם לא סובלים את זה חחח. הם סיימו תהופעה עם השיר פרלל וורלדס
אחד ה-שירים!!!! אחרי כמה זמן [איזה חצי שעה אולי פחות] מקפליי עלו!!! איזה צרחות יואווו!!!! אני הייתי בצד של טום, תאמת הייתי טיפה רחוקה מהבמה אבל עדיין ראיתי אותם!! קיצר הם התחילו עם That Girl אאל"ט... וואוווו הם היו כאלה יפים
הם כאלה יצורים באמאשלי חחח טוב הם ניגנו כמה שירים, אמברלה היה כזה טוב!! הם עשו אותו עם אפקטים מטורפים כאלה!!! וואו~~ פתאום מכבים תאורות והם באים לבמה ממש מולי!!! ראיתי אותם בגודל אנושי!!!!! זה היה ממש קרוב!! הם עשו את פלי פליז בצורה הכי מדהימה שיכולה להיות!!!! היה כזה קטע שהם עשו פליז פליז פליז ואז הקהל פליז פליז פליז ושוב ושוב וני כזה מדהים!!! תאמינו לי אני חושבת שלאט לאט דני הופך לפייב!!!!!! הם חזרו לבמה הקצת יותר רחוקה וניגנו עוד כמה שירים! לפני ROTTF דאגי עושה טוב הנה השיר העצוב הנה השיר העצוב ומתחיל לספר מאיפה השיר הזה בא לילה אחד טום ודני היו בחדר מלון ביחד ואז דני אמר לטום "Dude I'm Horny" וטום אמר "Me Too" ואז הם התפשטו והתחילו להתמזמז חחחחחחחח ואז הם רשמו תשיר הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקיי תגידו שהאיש לא יצור!! חחח קיצר, מתישהו זרקו לדני איזה בובה כזאת והוא מתחיל לתרגם אותה עם כל מיני שטויות חחח האיש פשוט הילאריוס!!! אחרי ההפסקה דני עולה עם חולצה [קצת קטנה אם אפשר לומר] של Mcfly
I חחחח סקסייייייי ואני לא זוכרת באיזה שיר אבל דני פתאום הלך לצד וישב על הבמה כמו איזה אימוקיד עם גיטרה חח והיה מהמם מתמיד!! ואז שוב דאגי דיבר והזמין את הארי [הסקסי. הוא אמר חח] לדבר. ואז הארי ביקש מכולם להוציא מצלמות והוא אמר שהוא מכבה את האור ושהוא יספור עד שלוש ובשלוש כולם יצלמו עם פלאש! אוקיי זה היה אחד המדהימים!!! מיליוני פלאשים!!! ואז הארי היה על הבמה והוא עשה סולו גיטרה!!
וואו! קיצר נגמרה ההופעה.. הם ירדו מהבמה. פתאום דאגי רץ על הבמה וכולם צורחים כמו מטורפים ואז הוא יורד מהבמה ואז שוב עולה וכולם צורחים!@%@# חמודדדדד ואז באמת נגמררה ההופעה וקניתי את התוכניה של ההופעה@#^$#@^@#$ טחד הדברים הכי שווים בעולם!!! ונסענו ברכבת בחזרה למלון... 7/12/07 - לא זוכרת מה היה בבוקר אבל בערב הלכנו להיירספריי - להצגה!!! היה ממש ממש ממש יפה וגם שיצאנו קיבלנו היירספריי אמיתי חח!! 8/12/07 - היומולדת שלי!!! אוקיי בבוקר קמנו אכלנו והסתובבנו קצת בחנויות ואז נסענו במונית להצגה שר הטבעות. אוקיי הנהצגה הכי גרועה בחיים שלי no joke אחת המזעזעות!!!!! היא הייתה איזה 4 שעות ואז הלכנו ל Yo Sushi!! אחת ה-מסעדות הכי טעימות בעולם!! המסעדה האהובה עליי וחיכיתי ליומולדת שלי ללכת אליה [ברצינות] ולפני עשיתי כזאת בובה של שפן בחנות שנקראת Build A bear ששם לוקחים בובה ואתם ממלאים ואז מוציאים לה תעודת זהות וזה ממש מגניב!!! וחזרנו במונית נראלי למלון! 9/12/07 בבוקר קמנו ואז הלכנו באוקספורד ובריג'נט סטריט לחפש UGGS [ממש רציתי] עברתי איזה מיליון חנויות ואז מצאתי משהו ממש יפה וכמובן שלא היה את המידה אז וויתרתי ואז הלכנו להרודס שזה כלבו ענקי עם כל המותגים כמו דולצ'ה גבאנה ודיור וג'ימי צ'ו וקיצר הכל שם מותגים וכאלה ויש שם מחלקה ממש לכל דבר, אוכל, משקפיים, צעיפים, בשמים, חיות, ילדים, תינוקות, ממש הכל!! אז הלכנו למחלקת נעליים ומצאנו את החברה של ה-UGGS המקורי [מה שחיפשתי] אבל בתצוגה לא היה מגפיים ארוכות אז הלכנו למוכרת ושאלנו אם יש והיא כזה "כן נשאר אחד אחרון במידה 41" מדדתי והיה מושלם!! ממש סינדרלה חחח ואז חזרנו למלון, נחנו והלכנו שוב לסגה ולRainforest Cafe שזה מסעדה בצורה של ג'ונגל כזה, קיצר ממש שווה וחגגו לי שם תיומולדת עם נרות והכל וקראו לי שָנָיָה חח בשיר יומולדת [העלו אותי על כיסא אל תשאלו איזה פאדיחות וכל המלצרים וחצי מסעדה שרים XDD] ואז חזרנו למלון והלכנו לישון. 10/12/07 - יום אחרון קמנו מוקדם באיזה שבע וחצי וירדנו לארוחת בוקר ואז הלכנו לNew Look שזו החנות הכי מדהימה בלונדון!! [לדעתי] [לילי אלן גם עיצבה להם קולקציה לפני איזה חצי שנה] קניתי כמה דברים חח וחזרנו למלון ואז נסענו לשדה תעופה הית'רו ועלינו על הטיסה שוב במטוס גדול עם מסכים אבל היינו מוקפים בילדים קטנים וצרחניים בכל מקום!!! לא יכולתי לשמוע את עצמי חושבת מהצרחות שלהם:S אז לא הצלחתי לישון אבל ראיתי רטטוי שהיה ממש נחמד :) וחזרנו וזהו :) תמונות מהאלבומים בפייסבוק - אלבום 1 אלבום 2 אלבום 3 וידיואים מההופעה מצורפים בלינקים מתחת ועוד איזה חצי שעה אני יעלה את השאר!! מעריצות דני תראו תסרטון השלישי#@^%@##$#^$ אהעאהאע והשני קורע מצחוק!!!

גילולית

New member
וואי אני כל כך מקנאההה בךך!!!

מזל טוב!! יואו עשית לי כל כך הרבה פלאשבקים לטיול שלי ללונדון (אבל זה היה כלכך מזמן:S) שמחה שנהנית!!

purple floyd

New member
יאאאאאאא אני כל כך מקנא בך

נשמע שממש נהנת, ובטח שניהנת, לונדון
עם מי היית בהופעה? יו יו יו אני רוצה גםםםםםםם טוב סתיו תרגעי -.-

purple floyd

New member
OMG

עכשיו קלטתי שראיתי סרטונים מהוופעה שהיית בה OO" וההופעה כזאת טובה בחיי אני עדיין מקנא, אפילו יותר, אבל אני יתגבר

L D N

New member
../images/Emo215.gif תודה בייבבבב

הייתי עם אבא שלי ואחותי הגדולה [שהתמכרה לפריידיי נייט חחח] הופעה ממש טובה!! פליז פליז

michalie XD

New member
וואיייי

דבר ראשוןןן: ברוכה השווה דבר שני: איזה כיףף לךך! שמחה שנהנת
דבר שלישי: וואי אני כל כך מקנאהההה בךך!!!!! כל כך בא לי לראות את דני ודאגי

L D N

New member
../images/Emo215.gif יואווו

דבר ראשון: חחח תודה ביייב דבר שני: תודה בייבבבבבב
דבר שלישי: אין על מה לקנא, הם בני אנוש. חוץ מדאגי. הוא סתם יצור. דבר רביעי: יש לך מסן?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo7.gif

אני גם רוצהה*&^%$#&^%$#@&^%$# יום אחד אני אלך![
] ואוו נשמע שממש נהנית שם..!![אני בטוחהה..
] בקיצור שמחה שנהנית.. ואני גם רוצהה!! וולקאםם בקק!!

L D N

New member
../images/Emo215.gifאל תבכי ../images/Emo10.gif

את תלכי!! לאלא יום חד הם יבואו!! בטוח!!! ממש נהניתי, באמת!! היום הכי טוב בחיים שלי.!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo13.gif

אני בטוחה [או שלא
]שהם יבואוו!! שמחה מאוד שנהנית!!

O0NoNi0O

New member
UGGS!!!!!!!!!!!!

לייק, המגפיים הכי מושלמות EVER. נוו אני רוצה ששלי יגיעו כבר, יא זבל למה יש לך לפניי!?!?! הא? הא?!?! חח סתם, שמחה שנהנת, נשמע שהיה כזה שווה, יו איזה כיף לך וגם המון המון מזל טוב

O0NoNi0O

New member
איזה יצורה יצאתי../images/Emo122.gif

פשוט התלהבתי שמישו שהוא מחוץ לפורום אופנה קונה אגס, ועוד יותר התלהבתי שהלכת להופעה והכול ביחד זה פשוט לא בריא בשבילי. XDD

L D N

New member
../images/Emo215.gif חחחחח UGGS ../images/Emo99.gif, ../images/Emo215.gif חחחחח UGG

עכשיו אני לובשת אותם והם כאלה חמימות ונעימות והם גם עושות לי רגל יותר רזה [ברצינות!!] חחחח מאיפה הזמנת את שלך? XDD זה בסדר, אני יכולה להבין.. גם מקפליי וגם UGGS

O0NoNi0O

New member
מביאים לי מארה"ב

ב"ה השם חח אני רק חושבת על המושיות שלי ואני נהיית ככה
XDDD הן באמת מחממות, מאוד מחממות, זה כזה קטלני יואו. חח איזה צבע ואורך קנית את שלך?

למעלה