נובמבר

DeepThoughts

New member
../images/Emo215.gifנובמבר../images/Emo182.gif

"זוכר את נובמבר? בלונים בלונים מי ב9 בכל נובמבר.. בלי ברכה בלי שם או רמז.. הרי פעם לבשת את אותה השמלה בנובמבר כשהתחתנו novermber rain" נובמבר זה חודש של הופעות אקוסטיות במקומות מוזרים התפקדות: שם גיל מספר חשבון בנק שיר של רונה אלבום (לאו דווקא רונה) תמונה

EinavBIUS

New member
../images/Emo26.gif

שם: עינב גיל: 22 עוד חודש מס' חשבון בנק: 000000 (כמו מה שיש בפנים
) שיר של רונה: "כולם צדקו אני טעיתי", מאז הדיון הסוער שהיה כאן בקשר למילים של השיר הוא נהיה קבוע בפלייליסט שלי. אלבום: Abbey Road של הביטלס.

והימים.. ימי ראשית החורף

שם יער גיל 25 מספר חשבון בנק לא שווה לך הוא על סף מינוס
שיר של רונה Paper Cut ו- [Ice [love does strange things to the mind אלבום (לאו דווקא רונה) בלו של ג'וני מיטצ'ל והפסקול של מישהו לרוץ איתו- מקסים. תמונה כפרוני שלי
ודרך אגב- אני כנראה נוסעת להופעה באבן יהודה עם אוטו ריק כי אני אפגוש את חברות שלי רק שם, אז אם מישהו רוצה להצטרף אליי מכיוון נס ציונה\ראשון וצפונה.. [וכמובן גם חזרה
] חודש שמח לכולנו :)

califia

New member
פייפר קט וכולם טעו אלי

גם אייס. עוד. גם עוד . ליאת 27 דוקא בפלוס של כמה מאות, לא יהיה עדכני בספנדינג סנדיי. הידוע בכינוי חייבת לבזבז הכל בראשון או ביום ראשון לכל חודש. אין מינוס בדיירקט. יש שנור מאמא. שיר - אהבה מופרעה אלבום- בלק ליפס החדש. ומשלימה דפש מוד לרגח הגעתו של מר פלטשר. נא באוזן טרנט. יש לי מאהב חדש ( ועומו ). לא אתה עומר. יש כמה דוידים בזול בנטו. מהר. להזמין. אבל לא ישאר כסף לכרטיסים ושופינג חורפי בסיס. יש עוד סדנאות במזל להכנת סלט קישואים מלפפונים וגזר למרק ביתי? כן? מישהי מתנדבת לארגן? רק אורגני. תמונה- טוב, אני בברלין ביולי - אני טסה שוב באפריל כנראה, ז"א צריך להספיק גם לפטיש בול ולגאווה במאי וסוף יוני בהתאם. כנראה ל3 חודש. כתובות של סקווטים האוסינג פרוג'קטס ודמפסטרים מובחרים עם גורמה משובח אלי במייל. תודה. אה. אני אחסוך מכם. פתחתי מהירה בטעות.

זו בקשה? דרישה? ציווי?

אני תוהה עד כמה את באמת לא מודעת למה שאת כותבת ואיך שאת כותבת את זה..

DeepThoughts

New member
I'm gonna make a mistake

gonna do it on purpose gonna waist my time.. שירה 24 בעיר המוזיאון בנגב.. פייסבוק/מייספייס/מסנג'ר/יוטיוב (שלחתי לרונה הזמנה, אין תשובה עדיין) חשבון בנק:שמספרו..XXXX ice/מבול/the dead and the junkies אולי אסע לכפר עזה מישהי מגיעה לכיכר רבין במוצ"ש? אלבום- when the pawn - fiona apple

paper pieces

New member
פיונה אפל../images/Emo99.gif

דיסק מצויין!! לא יוצא לי מהמערכת כבר המון המון זמן.....

מיץ פזי

New member
יי! חיכיתי להתפקדות הזאת :)

שם: יעל גיל: 17 וחצי מספר חשבון בנק: ??? שיר של רונה: השיר האחרון ששמעתי היה אהבה מופרעת בערב שירה, ולא שמעתי רונה כבר איזה זמן כי שמעתי בלופים את: אלבום (לאו דווקא של רונה) עזרה בדרך/נעם רותם- דיסק מדהים!!! כל שיר שם מעולה, המילים מצמררות ועם לחנים יחסית פשוטים אבל כל כך יפים שבא לבכות.. מומלץ ביותר! ואם כבר נעם רותם, מישהו מכאן אולי הולך להופעה שיש לו באלפנט ביום רביעי הקרוב...? תמונה: ישנה ואהובה ועוד משהו כי אני חייבת לשתף- עברתי טסט אתמול!!!

מזל טוב ../images/Emo24.gif

תנהגי בזהירות ותשמרי על עצמך ועל הנהגים האחרים שבכביש :) ונועם רותם- כל כך יפים שבא לבכות. כל כך.

לה הודח

New member
Lick my legs

i'm on fire שם: הודח גיל: 89 מספר חשבון בנק: 22442424 שיר של רונה: לך תתרגל, תשתדל,תתגלגל, תגדל. לך תתרגל איתה. אלבום (לאו דווקא רונה): Delta 5 - Singles & Sessions 1979-81 תמונה: שרביט הקסם

לה הודח

New member
אז פספסתי את המילה

"רונה" בקטגוריית השיר. פשוט החליפו את זה ל"אתי".

N o o s h y

New member
נובמבר זה אחלה של חודש.

שם: נעה גיל: 18 מספר חשבון בנק: הוא לא שווה הרבה שיר של רונה: עיניים זרות אלבום (לאו דווקא רונה): אוסף של בוב דילן שקניתי בלונדון תמונה: מהפנינג פתיחת שנה בשנה שעברה :[ היום השבט יצא לטיול בלעדיי. אני כלכך מתגעגעת...

למעלה