נובמבר

califia

New member
למה אני לא הכרתי אלבומים כאלה בגיל 17?

ולצורך העניין גם בגיל 27. יש לכם עד אמצע אוגוסט לעזור לי להשלים חסכים של חיים שלמים. אנד ביונד.

:}

התפקדות: שם: טל גיל: 15 מספר חשבון בנק: שניה אני אשאל את אבא
שיר של רונה: מי מפחד מהזריחה
ובתוך אגם קפוא :] אלבום (לאו דווקא רונה): יש לי משהו מעיניים זרות

noa08128

New member
מי בא לעצרת? ../images/Emo16.gif

שם נועה מיז גיל:רואה את ה18 ממש לידי מספר חשבון בנק: אני חושבת שזה משו עם 5 ו2 ו9. אתם מוזמנים להתקשר ולברר (לתרומות כמובן) שיר של רונה:הצמא :הצמא והרעב. אלבום (לאו דווקא רונה)- "- במקרה הזהשיר אהוב "רשת דייגים"- של שני שטרליד (או שקר כשלהו) תמונה ואיי זה ממש קשה לחזור לחלון הוספת תגובה ושכל הטקסט יתחרבש. חארטה ביונית. "עוגות פשטידות ועוד דברים שעושים ביחד" אוסטרלים זה סופר פאן. נועה

אני באה...

ובגלל זה אני מפסידה הופעה של רונה בין החורש שזה פחות מ5 ד' נסיעה מהבית!!! )= אוחחח אם היה לי קצת פחות אכפת מהאידיאולוגיה שלי הייתי באה! ודווקא השבוע הבטחתי לאקסית (חחח שכבר לא ממש אקסית) שנלך שוב להופעה, כמו שלקחתי אותה במומולדת לסוזן דלל להופעה... אוףףףף

מיץ פזי

New member
הטקסט לא מתחרבש אם את

עוברת לחלון הוספת תגובה. הוא עובר בדיוק כמו שהוא. ואני לא באה לעצרת...

tipeshet

New member
זיקוקים.

התפקדות: אוקיי. שם: עומר. גיל: 18. מספר חשבון בנק: 7,6,5,4,3,1. המספרים האלו נמצאים שם, רק אלוהים זוכר באיזה סדר. שיר של רונה: ice. אלבום (לאו דווקא רונה): דפנה והעוגיות.

punky brewster

New member
יוחזר הקיץ לאלתר!

התפקדות: שם: ענבר גיל 6 מספר חשבון בנק: האמת אין לי שמץ של מושג, די עלוב ואירוני בהתחשב בעובדה שאני עוסקת\לומדת את התחום שיר של רונה: השיר עם הכלב אלבום (לאו דווקא רונה): דיסק שהכינו לי תמונה:

../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifנובמבר../images/Emo183.gif

התפקדות:
שם: אבישג
מספר חשבון בנק: XD
שיר של רונה: עדיין madman's
אלבום (לאו דווקא רונה):מממ...S:
תמונה:

bזוהר

New member
מישהו היה בהופעה של עדי?

שם:זוהר גיל:16 מספר חשבון בנק:הממ שיר של רונה:אגם קפוא אלבום (לאו דווקא רונה):המכשפות מתכסות תמונה:תגובה מהירה

SheIIy

New member
../images/Emo187.gif

שם: שלי גיל: 19 וקצת מספר חשבון בנק: אין לי מושג. שיר של רונה: לא כ"כ שמעתי אותה החודש.. אולי הקאבר ל- Across the Universe. אלבום (לאו דווקא רונה): יהודית רביץ מיטב השירים 1+2 (בעיקר 2). תמונה: בכיף.

SheIIy

New member
כן, היא ביצעה אותו באחת ההופעות..

בטוח תמצאי אותו בסולסיק..

אי שם בירושלים ../images/Emo16.gif

פותי רטט על הכיסאות הלא נוחים של הסינדרום[ואפילו היה לי את הקאבר על המחשב, אבל הוא די בתיקון עכשיו].

למעלה