נובמבר

misheani

New member
זה יקח שעות, אבל

אני אנסה להעלות את זה לאיזה שרת שיתוף קבצים, מתישהו בקרוב.

Sheeesh

New member
Where is the rain?

שם: שירה גיל: 22 מספר חשבון בנק: 7474747 אהה לא זה השיר של הג'ירפות. שיר של רונה: Dead & Junkie ותודה ענקית ליער על ההקלטה המושלמת מב"ש !!! אלבום (לאו דווקא רונה): Belle & Sebastian -The life pursuit תמונה:

califia

New member
הם עדיין יחזיקו ממרחק של עשור? הם הרדימו אותי

בזמנו, ולא הלכתי להופעה, וכולם מדברים עליה עד היום. מצד שני לא יצאתי מהבית כל הניינטיז ובעצם גם מאז, ופספסתי המון ב95' מסתבר. אז אני שוב אסע לברלין עם שנור מאמא על הנעורים המוחמצים שלי, חמושה בקצת יותר השכלה מוסיקלית, ופחות התקפי חרדה, ואותו מטר ושייבה, לחפש הופעות שוות. סקוטלנד? לונדון יקרה. אפריל? מישהו? מסתבר שפספסתי את פיג'יי בזמנו. ועוד כמה. כן, ואת המכשפות. ועוד הרבה. המון. המווןןן. למה אנשים כותבים פוסטים על דברים שקרו בעבר למה. למה לזרות לאנשים מלח על הפצעים. אני רוצה פיצוי על שנות פאמיותי הליפסטיקית הלא מקובלת היקרה להחריד ונטולת הדייטים להופעות שוות. וכתפיים חסונות. פויה הבחורה ברשימות. לא יפה להכאיב ככה. אתם כולכם פעוטות לפני צבא כאן. איזה כיף לכם. גם הכל בחינם באינטרנט בימינו. ובלי תור ורואים טוב גם ממטר וחצי. המלצות להופעות רשת חינם?

califia

New member
אני בעד רגש מזוקק ומאופק, ומיקרוטונאליות

פוליכרומטית אינצידנטלית אינטרפרטיבית כאן אני מנסה להיזכר במושגי אומנות. סליחה, הלכתי היום להמשיך לזרות לעצמי חומצה גופריתית מעורבת בחיקוי סופרקריל עם מסמר חלוד לקינוח. על הפצעים. דיקט עדיף. עוד ערב אבוד. משהו נעים כמו לישון.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo183.gif

30 דקות ללמידה מאולצת, והזמן מבוזבז כהלכה. שם: אופיר. גיל: לא תאמינו, אבל אוטוטו 17. מספר חשבון בנק: אין לי. אני לא מגניבה. שיר של רונה: 'עכשיו כשהלכת', 'אגם קפוא', ועוד איזה משהו ששמעתי אתמול בנסיעה, ואני לא זוכרת עכשיו. אלבום (לאו דווקא רונה): לא התמקדתי השבוע. תמונה: -

misheani

New member
אני, באיחור

התפקדות: מס' 500 ואחרון שם - רוני גיל - תפסיקי להזכיר לי, 24 מספר חשבון בנק- נסיון יפה, לא ילך לך שיר של רונה- כשתעשה משהו מעניין, אודיע לך אלבום (לאו דווקא רונה)- נדוש, אבל עזרה בדרך, אין מה לעשות תמונה

מתפקדת. ../images/Emo45.gif

התפקדות: שם: שי. גיל: 18 וחצי. מספר חשבון בנק:
. שיר של רונה: Wait, Tips, טיול בהיר. [בד"כ אין לי אחד..] אלבום (לאו דווקא רונה): אפרת גוש - הסליחה ואני. תמונה: התגעגעתי.
זוהר, לא לשכוח לעדכן בהופעות!

למעלה