סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo215.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo215.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

DropDeadAlice

New member
אעעע!! היתה רעידת אדמה עכשיו שוב!!!../images/Emo11.gif

השבוע שיר השבוע של HIM : circle of fear wicked game שיר השבוע כללי: rebel yell - children of bodom talk dirty to me - children of bodom להקת\אמן השבוע: children of bodom אלבום השבוע: משו שלהם ^^ אדם שעשה לכם את השבוע: סוד
משהו טוב שקרה השבוע: המחמאה הכי ענקית בעולם
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: -__- משהו חדש השבוע?: רר ציטוט שמאפיין את השבוע: "DUDE!" ציטוט שעשה לכם את השבוע:"DUDE!" לינק/אתר השבוע: איןןןןןןןןןןן סרט/סדרה/ספר השבוע:אי.טי ! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: אין!
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: בצפר משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר._. לקום בבוקר בשביל 3 שעות היסטוריה. נורא חכם.
משהו שאתם מקווים שיקרה: ? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: מה? חחלא. שיר שפתחתם איתו את השבוע: ._. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! אעה

CyanideSun

New member
../images/Emo13.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : venus doom sleepwalking past hope cyanide sun שיר השבוע כללי: The used- take it away להקת\אמן השבוע: HIM אלבום השבוע: לודעת... כנראה ונוס דום אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: רעידת אדמה.. והפסקת חשמל באמצע סידרה שאני אוהבת
מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: סוודר ו2 חולצות
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט: שרק2 סידרה: השרדות סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת לחברה טובה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר
משהו שאתם מקווים שיקרה: אממ... שחברה שלי תאהב ת'מתנה שקניתי להXP אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לודעת שיר שפתחתם איתו את השבוע: cyanide sun סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

linkintrance

New member
עונה:)

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :SWPH שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע:HIM אלבום השבוע:RR אדם שעשה לכם את השבוע:כולם,פשוט כולם. משהו טוב שקרה השבוע:אירה שוב באה אליי. משהו רע שקרה השבוע:מכונית התיזה עלי ועל אירה מיים. והיינו רטובות רצח. מאכל השבוע:שניצל תירס
משהו חדש השבוע?:נופ. ציטוט שמאפיין את השבוע:"חומה,חלון,כן?,ביי!" ציטוט שעשה לכם את השבוע:*סנאאאפ* לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:היה בן זונה! שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע:לפגוש את דיאנה שלי משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לאיודעת.. משהו שאתם מקווים שיקרה:אן לי שמץ. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:כולםםםםם שיר שפתחתם איתו את השבוע:פתחתי את השבוע בדממה. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: נקווה שגם הוא יהיה בן זונה!

FFTL

New member
אחלהבחלה.

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : מממ..אין. שיר השבוע כללי: vanilla sky - umbrella>< להקת\אמן השבוע: הימ בעיקר. אלבום השבוע: ונוס אדם שעשה לכם את השבוע: לאיודעת.. משהו טוב שקרה השבוע: אמ. ת"א משהו רע שקרה השבוע: סתם. מאכל השבוע:
משהו חדש השבוע?: מפרט..
ציטוט שמאפיין את השבוע: "הנה ריטה" :} באולפן הקלטות... ציטוט שעשה לכם את השבוע: מלאמלאמלא של סית'ר. :) לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: 300.
איזה סרטטטטט!%!%! סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת ל2 חברות :) וחזרות.
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
משהו שאתם מקווים שיקרה: שביתה וזיווג לערב אומשו#@$! >< אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע: של 30.. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) :

little WhiSper

New member
../images/Emo215.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: ג'קו- גרמת לי ללכת ZvooveInGroove - Sandrine Timbaland Feat. One republic-Apologize אייל גולן- בשבילך נוצרתי. לוחמת
מה אני אעשה...
להקת\אמן השבוע: כרגיל- היהודים
אלבום השבוע: אירוסמית'. אדם שעשה לכם את השבוע: שלום...
משהו טוב שקרה השבוע: רשמיות. ויום שישי כשהוא בא. משהו רע שקרה השבוע: סתם עצבים, צבא. מאכל השבוע: הקרמבו הראשון שלי החורף! משהו חדש השבוע?: הוא? ציטוט שמאפיין את השבוע: "אין דברים כאלה" ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע: כרגיל. סרט/סדרה/ספר השבוע: חברים, ורוניקה מארס. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: רעידת אדמה זה מפחיד. שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו שוב. ומוצש הבא הופעה של היהודים!
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: צבא. משהו שאתם מקווים שיקרה: שיהיה טוב. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שלום
שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא, אבל יפתח כרגיל עם גלגלצ. סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לראות כמה שיותר, ולהנות גם. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע) : אין.

למעלה