סופשבוע פרוע!

little WhiSper

New member
../images/Emo215.gifסופשבוע פרוע!../images/Emo215.gif

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : שיר השבוע כללי: להקת\אמן השבוע: אלבום השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מאכל השבוע: משהו חדש השבוע?: ציטוט שמאפיין את השבוע: ציטוט שעשה לכם את השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה: אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע!
(התמונה שעשתה לכם את השבוע):

Wrath Within

New member
OMFG, נינט, האיידול שלי, עשתה קרחת.../images/Emo11.gif

|חותכת ורידים|
שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : נראלי Wicked game, Lose you tonight שיר השבוע כללי: Knuckleduster - Children of bodom להקת\אמן השבוע: Children of bodom, Nightwish אלבום השבוע: Follow the reaper - Children of bodom אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: - משהו רע שקרה השבוע: כל המבחנים והמשימות המסריחות האלה מאכל השבוע: - משהו חדש השבוע?: קניתי שרשרת של הגרים ריפר יאייייייי
ציטוט שמאפיין את השבוע: - ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: - סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: שונאת ספרות, החומר כ"כ מטופש.
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: המבחנים והעבודות, לעבור את זה כבר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: המבחנים והעבודות. משהו שאתם מקווים שיקרה: שהכל ילך כמתוכנן פעם אחת בחיי. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: - שיר שפתחתם איתו את השבוע: - סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: -

inbal287

New member
את באה איתי לעשות קרחת גם?

כאילו שיוווו, אין מצב שאני לא עושה קרחת אחרי שנינטטטטט עשתה!!!11

FFTL

New member
עעעעעעע. איזה יופי:]

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : ממממ. The Sacrament.
שיר השבוע כללי: smile empty soul - to the ground.
להקת\אמן השבוע: פאראמור, היהודים, הימ.
אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: מממ...להקה, ספיר..ולאדעת.
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת ליובי.
ושיחה :] משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע: עוגות.
משהו חדש השבוע?: שומדבר. :) ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: עעעעעעעע1#$%^$^ עודמעט הופעה. :]
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעהההההה
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: |מבחן בלשון?
משהו שאתם מקווים שיקרה: הופעה תהייה אחלה:] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: לאמשנהלי. שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההוא למעלה..
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): אין לי יותר תמונות על המחשב.

FFTL

New member
../images/Emo207.gifטוב באלי לשתף אתכן בחוויותי מההופעה../images/Emo3.gif

היהההההההה כלכךךךךךך כככככככיייייייףףףףףףףף#!%!#^@&!@ מדהיממממממ!!!!111
הופעה ראשונה כלכך טובה.
לילט.

נמנמ../images/Emo14.gif

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM : Killing Loneliness שיר השבוע כללי: הרבה להקת\אמן השבוע: Atreyu, Alexisonfire, Seether, HIM, A7X, Hinder אלבום השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע: אח שלי, הוא, חברות, אמא. משהו טוב שקרה השבוע: הברזתי מהבצפר כדי לעשות שופינג עם אימא D: [והוצאתי 500 שקל ><] וזה שאני רואה אותו כמעט כל יום^^ משהו רע שקרה השבוע: הכל. פשוט הכל.. בצפר, מיגרנות, כאבים בצלעות, ועוד מלא דברים שהם לא לפה. מאכל השבוע: נגיד שסושי..[בפעם הראשונה בחיי
] ואבוקדו
משהו חדש השבוע?: סווצ'ר אפור עם כדורים פורחים, חולצה סגולה עם נקודות לבנות, גרביון עד הברך עם דוגמא של קורי עכביש, 2 מכנסיים והספר חוכמת הבייגלה. ציטוט שמאפיין את השבוע: Again the burden of losing rests upon my shoulders, and its weight seems unbearable ציטוט שעשה לכם את השבוע: יש שניים D: 1. "אחת נופלת במדרגות ומתנגשת בקיר, אחד דופק תראש בתיקרה וגם הוא נופל ואז ההוא בכלל הולך כמו פאקינג פייה וכולם במצב כפית!!!!! בצפר לדיסלקטים‏." חחחחחחחחחחחח יואו איזה יציאות יש לחברה שלי
היא תיארה בדיוק את מה שקרה השבוע בקומה שלנו XD 2. "איך לעזאזל הסינים מצליחים לאכול עם המקלות האלה?!" "אם היית סינית היית ממש רזה.." "כן, כי לא הייתי מצליחה לאכול משהו" o_O לינק/אתר השבוע: AVENGED SEVENFOLD MAKING SELF-TITLED ALBUM סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט- פייט קלאב, שבעה חטאים. ספר- עדיין הארי פוטר 7 סדרה- גיבורים!@# סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה:
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה יותר טוב מהשבוע? משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בצפר ;; משהו שאתם מקווים שיקרה: שהוא ישים עליי >< אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: חברות ואותו. שיר שפתחתם איתו את השבוע:
סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה:
ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

little WhiSper

New member
באלי קרמבו.

שבוע שעבר שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי: linkin park- shadows of the day. יציאת חירום- קחי לך זמן. אביתר בנאי- חתונה לבנה. להקת\אמן השבוע: לינקין פארק. אלבום השבוע: לינקין פארק, החדש אדם שעשה לכם את השבוע: חברה, בני דודים משהו טוב שקרה השבוע:דברים שעושים. (חינה, פיזיאותרפיה.) משהו רע שקרה השבוע:שיעמוםםםם... ועצבים, וזה שזה מטריד אותי. מאכל השבוע: אוריאו! משהו חדש השבוע?: שקט במשרד
ציטוט שמאפיין את השבוע:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: קחי לך זמן הכאב הזה יחלוף מהר אני מבטיח זה רק זמן ונשכח ואין עניין ואת הסתיו הזה בדמעות גדולות למרוח ותמיד מעונן. לינק/אתר השבוע: כרגיל (ישרא, מייס, תפוז) סרט/סדרה/ספר השבוע: אבודים, נולד לרקוד סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: הוא טס!
שבוע הבא משהו שאתם מחכים לו השבוע: שמירה? פחחח.. NOT! משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שמירה. לסיים עם 'זה' כבר?
משהו שאתם מקווים שיקרה: זה. ושיהיה כיף... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ההממ... שיר שפתחתם איתו את השבוע: עדיין לא סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: לאדעת. ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע):

inbal287

New member
עונה

שבוע שעבר
שיר השבוע של HIM : Please Don't Let It Go שיר השבוע כללי: אותו דבר כמו שבוע שעבר האמת
להקת\אמן השבוע: הימ, the cottars, דוטריי אלבום השבוע: דוטריי אדם שעשה לכם את השבוע: חברות ועוד כמה
משהו טוב שקרה השבוע: יום חמישי והיציאה ביום שישי
משהו רע שקרה השבוע: שומדבר ספציפי מאכל השבוע: תה עם דבש?
משהו חדש השבוע?: טישו?
סתם אממ, המצברוח המעולה
ציטוט שמאפיין את השבוע: "רגע אז מה את/ה עושה בצבא?"... נשבעת לכם שרוב הזמן הייתי בסביבה ירוקה ציטוט שעשה לכם את השבוע: הייתי מצטטת אבל זה לא לכאן
לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: -/"חברים"
/- סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע ואין עליו שאלה: היה דווקא שבוע מעולה
שבוע הבא
משהו שאתם מחכים לו השבוע: הסופ"ש
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: השעמום? משהו שאתם מקווים שיקרה: וול...
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: הממ הממ... אני מרגישה ממש סודית
שיר שפתחתם איתו את השבוע: HIM – Beautiful (Rock Version) סתם עוד משהו שבא לכם לספר על השבוע הבא ואין עליו שאלה: שומדבר ו...תמונת השבוע! (התמונה שעשתה לכם את השבוע): אין

The Fantasy

New member
עוד חודש את מתגייסת../images/Emo2.gif!!אמא!!!

רק לפני שלושה חודשים [!!] היית במסיבת גיוס שלי, ועכשיו גם הגיוס שלך מתקרב. הזמן עף פשוט
לא יודעת מה אני קשורה בכלל למה שרשמת אבל סתם זה בא לי פתאום חחח אוהבת אותך

למעלה