סיכום שבועייייי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבועייייי../images/Emo215.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: סתם עוד דבר להוסיף:

Robin Sparkles

New member
עונה

סרט השבוע:אחוות הג'ינס 2 תוכנית השבוע:מגרש ביתי ועקרות בית נואשות קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:the corrs-dreams (האלבום) Amy McDonald - This Is The Life דבר טוב שקרה השבוע:האוטו החדש הגיע!! מישהו שעובד בסוכנות והוא מכיר את אבא שלי מנע מאיתצנו לחכות לאוטו שבועיים
והוא סידר לנו אחלה מספר לאוטו חח המספר האמצעי זה 000
דבר לא טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע:muller פירות יער ספר השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע:בשיעור נהיגה נסעתי על 90 חח והמורה אמר לי "את נוהגת יופי! אבל פה צריך לנסוע על 80 מקסימום" ~~~ חברה-"עוד 5 שבועות יש לי יומהולדת!" אני-עוד 5 שבועות יש מבחן בתנ"ך...וגם יומהולדת חצי!" ~~~~ מורה לפסיכולוגיה סוציולוגיה-"מה ההבדל בין גבר לאישה?" תלמידה-"אישה זה מגיל 20" מורה-"וגבר זה מגיל 6???" ~~~~ תלמיד-"עודף שומן גורם להתקף לב" תלמידה-"תשבע" תלמידה אחרת-"וגם לחוסר חברים" ~~~ חברה-"אני רבה עם אמא במיילים!" חח ~~~ אתמול בשיעור נהיגה עצרתי לא טוב והמורה אמר:"סמאללה על העצירה"
תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:מבחן בסוציולוגיה
סתם עוד דבר להוסיף:

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:אחים ואחיות
זה בערך הדבר היחיד שראיתי השבוע.. קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:-- דבר טוב שקרה השבוע:אממ לא יודעת דבר לא טוב שקרה השבוע:ישלי מלא שעורים
מאכל השבוע:-- ספר השבוע:בני גורן
בילוי השבוע:באולינג עם חברים ציטוט השבוע:בתחילת שיעור מדעים המורה רושמת משו בפנקס שלה..אז ילד אחד "המורה היום השני לנובמבר" המורה "אה נכון, תודה. רגע למה אתה בכלל מסתכל לי בפנקס?!" "כדי לתקן אותך"
אוי ובשיעור חינוך היה למורה שלי כמה הודעות "כמו שאולי שמתם לב הספריה סגורה בשבוע האחרון. הספרנית עברה למקום טוב יותר" חברה שלי מזועזעת "מה היא מתה?!" המורה "לא מה פתאום היא עברה לבית ספר אחר"
תמונת השבוע:-- תכנונים לשבוע הבא:ממ אין סתם עוד דבר להוסיף:משעמם לי

just adiki

New member
היי היי!../images/Emo23.gif

סליהח שלקח לי כ"כ הרבה זמן להכנס מאז שהגעתי אתמול הביתה אבל הנה אני פה... יום חמישי היה לי את הטקס השבעה, היה ממש מרגש וגם ממש משמח כי אחרי שבועיים סיימתי טירונות
. ביום ראשון אני מתחילה את הקורס ואני כבר ממש מחכה לראות מה יהיה שם ואיך ילך... הבנות ממש חמודות, גם אלה שבצוות וגם הבנות בחדר. מדהימות, מדהימות
. אני ממשיכה איתן גם לקורס אז זה גם דבר שמאוד משמח אותי. בסה"כ אני מאוד נהנת שם ואפילו לסגור שבת היתה חוויה טובה
. סרט השבוע:היום אני אראה סרט בערב עם חברה אבל כמובן שבמהלך השבוע לא היה לי זמן... תוכנית השבוע:לא ראיתי... קליפ/סרטון השבוע:כנ"ל שיר השבוע:"חלק ממך" של שירי מימון. דבר טוב שקרה השבוע:טקס השבעה
דבר לא טוב שקרה השבוע:אני לא אוהבת את המ]קדת שלי! אני רוצה את הקודמת!! מאכל השבוע:וואי אמרתי לאמא מלא דברים שאני רוצה לשבת חח קשה לי לבחור בין כולם
. ספר השבוע:לא הספקתי לקרוא השבוע... בילוי השבוע:להרדם במיטה שלי. ציטוט השבוע:"מור, את כפכפ" תמונת השבוע:אין כרגע... אני לא במחשב שלי... תכנונים לשבוע הבא:מתחילה את הקורס. סתם עוד דבר להוסיף:שכחתי לציין שהייתי במטווחים עוד פעם ביום שני והיה מעולה!
ממש כיף.

linoy7

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

כתבתי לך בפורום שירי ואני אכתוב גם פה
: מזל טוב!!
ושיהיה המון המון המון בהצלחה!!!
אה, ואני מחכה לתמונות

linoy7

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע:-- תוכנית השבוע:האח הגדול, חברים קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:שירי מימון- חלק ממך/now that you're gone דבר טוב שקרה השבוע:החתונה
דבר לא טוב שקרה השבוע:-- מאכל השבוע:הדנונה החדש הזה
טעים
ספר השבוע:-- בילוי השבוע: ראשון- החתונה
שני- התנחלות אצל חברה
שלישי- עם חברה באולפן ערוץ הילדים
[דנה פרידר מדהימה!] ואח"כ בקניון איילון. רביעי- בבקו"ם
שישי- בשנקין עם אמא- היה יום לקוחות עם שלי גפני[היא מהממת!!] במדינה מילאנו[החברה הזו של האיפור
] ובערב אצל החברה שהתגייסה
מוצ"ש- סטנד-אפ של שחר חסון
ציטוט השבוע:כל הציטוטים באח הגדול
תמונת השבוע:תמונות מהחתונה
תכנונים לשבוע הבא:אין משו מיוחד.. סתם עוד דבר להוסיף:אני עייפה!

למעלה