סיכום שבועי שלכם

gal255

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבועי שלכם../images/Emo215.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע?
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע?
שיר השבוע: -בעברית: -באנגלית: -בשפה אחרת (אם יש):
הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו":
מסר לאומה.

עונה ../images/Emo9.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? קבעתי עם הבוס שלי לעבוד רק סופ"ש אה כע ואמא שלי קנתה מכונית
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? מממ... נפלתי עם סולם אחורה והגב שלי מלא סגולל מגעיל כזה שיר השבוע: -בעברית: לא שמעתי כל השבוע שירים אבל אני מרבה לשמוע את צליל מיתר (נדבקתי מהשיר שלנו) -באנגלית:Hurt-Cristina Aguilera -בשפה אחרת (אם יש): ממ.. יש ברומנית אני לא זוכרת איך קוראים לו.. חח סתם נו :p הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": יא שהוא הסתכל על תמרה נכנסת לבריכה שהיא מורידה את המדים מסר לאומה: ליפול עם סולם זה כואף

Meytar 888

New member
אני../images/Emo13.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? קיבלתי 81 במבחן בהבעה
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? במילה אחת-אהבה. שיר השבוע: -בעברית: "הלילה יעבור"/יפתי -באנגלית: לא שומעת לועזי -בשפה אחרת (אם יש): כנ''ל הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": פיייי היו כמה...אבל הכי הכי שרני וגו'ני היו בגינהום,הם היו ממש חמודים ומצחיקים שם
מסר לאומה. יהיה טוב,פשוט תאמינו. שבת שלום

gal255

New member
עונה

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? נשארתי בבית ביום חמישי סתם כי התחשק לי. מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? שהשאירו אותי ועוד כמה חברים בבית ספר בזמן שכל השכבה יצאה לסינימה סיטי. שיר השבוע: -בעברית: עדיף - דניאל סלומון. -באנגלית: bethany joy lenz - halo -בשפה אחרת (אם יש): אין.. הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": אהבתי את הסצנה שהוא הראה לתמרה את הקלטת של ההצעת נישואים. מסר לאומה: אל תבריזו הברזות כיתתיות - זה לא יעזור לכם בחיים!

מסכמת../images/Emo13.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? ישנתי אצל חברה שלי היום והיה ממש כיך
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? לא זכור לי משהו מיוחד.. שיר השבוע: -בעברית: 'הכי יפה בעולם' שאושרי כהן שר בשיר שלנו.. -באנגלית: אין -בשפה אחרת (אם יש): אין הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": שרני, יונתן ונינט עשו ערב לחיי תמקה מסר לאומה: קינדר בואנו זה טעים

Meytar 888

New member
זה לא היה השבוע../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif וקינדר

בואנו זה באמת טעים

יוב101

New member
עונה../images/Emo3.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע
אני בטוח טסה לאמסטרדם בפסח!! יששש
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע
לא זכור לי משהו...
שיר השבוע: *בעברית:נאמר כבר הכל- בביצוע של רן *באנגלית:star girl-mcfly
הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": רני ויונתן יושבים בבסיס: רני: "אתה יודע מה? זאת פעם ראשונה שאתה אומר משהו חכם...אני כבר חוזר" יונתן: "בסוף הם עוד יגלו שאני גאון אבל אז זה כבר יהיה מאוחר מידי כי אני כבר אשלוט בעולם...מואהאהאה..." קטע ענק
מסר לאומה:אני רוצה חופש

יוב101

New member
כנסו בבקשה לקומונה שלי../images/Emo9.gif

הקומונה היא כמובן על רן
אני מנסה להריץ את הקומונה אבל זה לא ממש הולך...
ואני מבקשת עזרה
דרך אגב הקומונה היא בלי קשר לפורום
אז בבקשה תיכנסו

Meytar 888

New member
מייקל לואיס מזכיר את רן בוואלה-

"על הבמה עשינו המון שטויות. נו, אתם יודעים, הופעה אחרונה, פשוט חייבים. למרות שסירבו בתוקף שאהיה הבובה הזו שיורדת מהאוויר בשיר של טל מוסרי, הקפדתי באדיקות לעשות מספיק שטויות אחרות. בסיום הערב קיבל כל אחד מהאומנים תקליט הוקרה של הפסטיגל, שמכר יותר מ 75,000 יחידות, ומזל טוב לרן דנקר שלנו, שזכה זו שנה שנייה ברציפות(!) כפרה עליו." http://zone.walla.co.il/?w=//1043884 איזה חמוד מייקל

עונההה../images/Emo127.gif

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? נישארתיי בבית כימעט כל השבועע
מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? אני וחברה שלי ניפרדנוו
שיר השבוע: -בעברית:שלח לי שקט-שתמרה שרההה שיר מעלףףף -באנגלית:smak thet -בשפה אחרת (אם יש):
הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו":הוא ותמרה היתנשקו בחדר חזרותת(בכיתי)
מסר לאומה. לאאאאאאאאאאא רוצההההההההה ביצפררררררררררררר

ortalav

New member
עונה

מהי החוויה שעשתה לכם את השבוע? אמממ...חברה שלי חזרה מחו"ל התגעגעתי אליה מלאאאאאאאא מהי החוויה שהרסה לכם את השבוע? המבחן בסטטיסטיקה שהורס לי את הבריאות שיר השבוע: לנצח אנגנך של רנוש ואניה פשוט מדהייייייים וגם רן ונינט בשיר "את מוכרת לי מפעם" מדהייייייייייים הסצנה של רן שהכי אהבתם השבוע ב"השיר שלנו": טוב אני רואה השיר שלנו 2 עוד בערוץ 2 אז הייתה שם סצנה בין רן לנינט שהוא אומר לה שנמאס לו להיות השפוט שלה ושעכשיו הוא מתמקד בעצמו ושהוא יגלה את האמת בשביל עצמו ולא בשבילה!חזקקקקקק! מסר לאומה:סטטיסטיקה זה חולירה חחחחחחח שבוע מעולה לכולם

למעלה