סיכום שבועי

../images/Emo215.gifסיכום שבועי../images/Emo215.gif

הפרק אהוב של חברה טובים:
פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח):
שיר אהוב עליכם:
יום אהוב עליכם:
קניתם משו שבוע:
יש משו מצחיק לספר שבוע:
משו מפחיד של שבוע:
תמונות שבוע
סכמו את שבוע ב4 מילים:

orianush

New member
../images/Emo26.gif.....

הפרק אהוב של חברה טובים: לא ראיתי השבוע פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח): לא שיר אהוב עליכם: השבוע? מביט בך בשתיקה- שלומי שבת ופבלו רוזנברג יום אהוב עליכם: קניתם משו שבוע: לא זוכרת יש משו מצחיק לספר שבוע: לא משו מפחיד של שבוע: תמונות שבוע סכמו את שבוע ב4 מילים: נחמד לא מי יודע מה

hili2006

New member
סיכום שבועי... ../images/Emo188.gif

הפרק אהוב של חברה טובים: בעיקרון אין לי כבלים... פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח)
לא.. שיר אהוב עליכם: טיטניק שלא שמעתי מלאאאאאא זמן יום אהוב עליכם: ראשון קניתם משו שבוע: הממ כרטיסיה נחשב? :D יש משו מצחיק לספר שבוע: חחחח כןןןןןןןן יש לנו עטלף בבצפר שמגיע באופן קבוע כל חורף.. נדבק בו הכינוי מנחם ואני זוכרת אותו עוד מהחטיבה.. כל המסדרון מתחיל להתחרפן.. צרחות צעקות צילומים בהיות ובעיקר ריצות... (כשהוא מתעופף..) משו מפחיד של שבוע: אממ עשיתי שיעורי בית בהיסטוריה בעשר בלילה, הייתי לבד וקראתי עדות של מישי שניצלה מקבר אחים.. זה היה ממש מפחיד.. תמונות שבוע-
מצחיק אבל עצוב\ עצוב אבל מצחיק סכמו את שבוע ב4 מילים: אחלה שבוע. שירבו כמותו

עונהה גמאנייי......../images/Emo26.gif

הפרק אהוב של חברה טובים:הכלל פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח):הלוואי לא:( שיר אהוב עליכם: אלייך של משה פרץ וגם של גיא ממשחק החיים יום אהוב עליכם:היום קניתם משו שבוע:נעליים חחח יש משו מצחיק לספר שבוע:הממ לא משו מפחיד של שבוע:לאא תמונות שבוע>> סכמו את שבוע ב4 מילים: יהיה טוב בעזרת ה'

חחח בצחוק נשמה שלי.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

כל הכבוד אני גאה בך.!! את במגמה להישתפר..

SAPIROS5

New member
מסכמת

הפרק אהוב של חברה טובים:לא ראיתי....אין לי זמן חח פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח):לאא:( שיר אהוב עליכם:לא יודעת..כל מיני יום אהוב עליכם:יום שישי כי יום אחריך אין בית ספר וגם יום שבת:) קניתם משו שבוע:אממ אל זוכרת יש משו מצחיק לספר :אממ לא יודעת משו מפחיד של שבוע:וואיי עקב אחרי אוטו ב 1 וחצי בלילה חח זה קרה אתמול תמונות שבוע:אין סכמו את שבוע ב4 מילים" בלה בלה בלה בלה

מסכמת.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

הפרק אהוב של חברה טובים: נאמממ חח לאדעת לא זוכרת פרקים.. פגשתם את גיא אם כן ספרו(למרות שמקרים קלושים חח): השבוע לא שיר אהוב עליכם: יש מלא יום אהוב עליכם: חמישי בלילה קניתם משו שבוע: כן היום.. הייתי בטירה קניתי הרבה דברים כמו: משקפי שמש, ארנק, בגדים וכו' וכו' יש משו מצחיק לספר שבוע: השביתה שהייתה לי השבוע.. במקום עונש הביאו לנו חופש..!
משו מפחיד של שבוע: נאמממ כלום תמונות שבוע: תסלחו לי כי אני בהוספת תגובה מהירה..
סכמו את שבוע ב4 מילים: בלה בלה בלה נחמד..

למעלה