סיכום שבועי

gal255

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבועי../images/Emo215.gif

השיר שעשה לכם את השבוע: תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: חוויה שעשתה לכם את השבוע: חוויה שהרסה לכם את השבוע: הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: התחפושת הכי מקורית שראיתם השבוע: מסר לאומה:

עונה../images/Emo9.gif

השיר שעשה לכם את השבוע: Evanescence - Call Me When Your're Sober תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: אין... חוויה שעשתה לכם את השבוע: פורים(?) חוויה שהרסה לכם את השבוע: אין.. הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: לא ראיתי השבוע השיר שלנו
אבל יש לי הכל על המחשב.. התחפושת הכי מקורית שראיתם השבוע: שני ידידים שלי התחפשו לבנני ובנוני שזה היה גאוני (הקישור למטה זה תמונה שלהם) ו-3 ידידים אחרים שלי התחפשו לסקס, סמים ורוקנרול כל אחד למשהו אחר. מסר לאומה: אין
http://img167.imageshack.us/img167/5260/dscn8220yz5.jpg - התמונה של בנני ובנוני

gal255

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

השיר שעשה לכם את השבוע: christina aguilera-save me from myself תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: מסודרים! חוויה שעשתה לכם את השבוע: קיבלתי הקלות במתמטיקה. חוויה שהרסה לכם את השבוע: פורים ובוק ריפורט באנגלית. הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: אהבתי את המכות של רני ויונתן בלוויה. זה היה עלוב ומצחיק בו זמנית. התחפושת הכי מקורית שראיתם השבוע: הברזתי מפורים. אבל שתי חברות שלי התחפשו ביחד לאליעזר והגזר. מסר לאומה: פורים זה חרא!

יוב101

New member
עונה../images/Emo13.gif

השיר שעשה לכם את השבוע: הלילה יעבור של IFTY
תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: היא עדיין לא התחילה אבל מחר היא מתחילה. "עקרות בית נואשות" סוף סוף חוזרת לעונה 3 איזה כיף
חוויה שעשתה לכם את השבוע: פורים במושב
חוויה שהרסה לכם את השבוע: פורים בבצפר...היה כל כך מעפן!!!
הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: שרני ויונתן הלכו מכות בשדה.
התחפושת הכי מקורית שראיתם השבוע:7 החטאים...זה כל כך מצחיק...
מסר לאומה: 99% שאני הולכת לפגוש את רן...אני לא יכולה לספר איפה אבל אחרי שאני אפגוש אותו (בעזרת השם
) אני אספר

עונה

השיר שעשה לכם את השבוע: צינגלה. תוכנית הטלוויזיה שעשתה לכם את השבוע: אין. חוויה שעשתה לכם את השבוע: לזרוק על חברה שלי ביצים לכבר היומהולדת שלה חחח
חוויה שהרסה לכם את השבוע: רבתי עם חברה שלי
הסצנה של רן מהשיר שלנו שעשתה לכם את השבוע: אני לא רואה אין לי יס התחפושת הכי מקורית שראיתם השבוע: אין מסר לאומה: תהנוו בפווריםם

למעלה