סיכום שבועי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo215.gifסיכום שבועי../images/Emo24.gif../images/Emo215.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)- שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם תשבוע- ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם- סכמו את השבוע ב-4 מילים- תמונה השבוע שלכם-
שתהיה לכולם שבת שלום,מהנה ורגועה...

ג ב ש ו ש

New member
מסכם../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)-לא שמעתי אותם השבוע =/ שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-נינט טייב-הכל יכול לקרות
דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-של דנה אינט'-הכל זה לטובה
אי אפשר להפסיק לשמוע את הדיסק הזה
משהו שעשה לכם את השבוע-שיחררו אותנו רבעו'ש הביתה:)
משהו שהרס לכם תשבוע-אממ את האמת..שומדבר
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?-"כל הכבוד על העבודה במטבח.בעקבות כל זה אתם משוחררים הביתה.."
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-האי
סכמו את השבוע ב-4 מילים-מלחיץ,מעייף,מוזר וכייף
תמונה השבוע שלכם-אין כזו

LOLO RBD

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo132.gif../images/Emo192.gif|עונה....כנסוווו

שיר השבוע שלכם (של RBD)- קבלו לינק למטה שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-רק RBD וMTV אבל אין ספציפי לא שומעת עיברית חחחחח ביכלל דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- אם כמו שאמרתי ..לא שומעת עיברית אבל ........הדיסק החדש של איראנה אוו גסטין טמברלייק אוו איך שלא קוראים לו משהו שעשה לכם את השבוע-היום הודיעו לנו שביום ראשון יש שביתה להזדהות עם המורים ששובתים כי אנחנו היסתדרות ולא שבטנו כול הזמן הזה למדו כרגיל משהו שהרס לכם תשבוע- איזה ילדה שחושבת שהיא מעל כולם וחושבת שכולם בובות שלה...........פלצנית ומעצבנת שונאת אנשים כאלה..... והתנהגות כזאת אבל חרא על כולם!!!!!יכולים לקפוץ לי
ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? אמ................. תאמת הפואמה של דול אים לי כוח לכתוב את כולה.......אני הדפסתי אותה והדבקתי אותה ביומן שלי אז ככה שכול מי שפותח לי את היומן............[כולם חחח] רואה את הפואמה כמובן מתורגמת לעיברית בהתחלה אני עובדת על כולם ואומרת שאני רשמתי את זה חחחחחחחחחחחחח ואז מגלה להם שזאת דול חחח כולם אוהבים את הפואמה והיא כול כך נכונה מי שלא קרא מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-הספר היחידי שקראתי אוו יותר נכון קראו לי היה כיפה אדומה
שההתי בת שלושש חחחחח לא קוראת ספרים סכמו את השבוע ב-4 מילים- מעייף...מעצבן....מייאש....ומרגש!!!!!!
תמונה השבוע שלכם- אין http://www.youtube.com/watch?v=iJSnhvObajw&feature=related לסיכום שתהיה לכם שבת שלום.....ותהנו מהשיר

didalf

Well-known member
עועועועועונה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)-
שיר השבוע בכללי (לא של RBD)-
לא שמעתי
כל השבוע הייתי חסרת שירים=\ דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו-
לאדעת משהו שעשה לכם את השבוע-
כלום משהו שהרס לכם תשבוע-
כלום ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע?
אעעע אני זוכרת
"the bad guys lie to get into your bad, the good ones lie to get into your heart" סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-
מי שמנחש מקבל סופגניה
סכמו את השבוע ב-4 מילים-
עוד שבוע רגיל ומשעמם תמונה השבוע שלכם-
כבר יומיים שתפוזבל לא נותן לי להעלות תמונות

0ooורדדoo0

New member
עונה:]../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

שיר השבוע שלכם (של RBD)- Extrana Sensacion שיר השבוע בכללי (לא של RBD)- Britney Spears-Showdown דיסק שאתם רוצים להמליץ עליו- In The Zone משהו שעשה לכם את השבוע-נפגשתי עם כל מיני חברים משהו שהרס לכם תשבוע-שלא ירד גשם:\ ציטוט/ סקופ/ משפט השבוע? "נראה לי בקצב שהילדה מכבה את הנרות הסבתא שיושבת מאחוריה תמות":p סרט/ ספר/ סדרת השבוע שלכם-האלכימאי ופאפי ריקי סכמו את השבוע ב-4 מילים-חכחכעכחכי תמונה השבוע שלכם-

למעלה