סיכומ"ש!!

../images/Emo215.gifסיכומ"ש!! ../images/Emo215.gif

אפתח בהתנצלות על היעדרותה של פינת תמונת השבוע.. השבוע. אבל השבוע
היא תחזור
בכל מקרה הנה תמונת השבוע של השבוע שעבר ששכחתי לשים בסיכום שבועי
ובחיים שלי לא השתמשתי במילה השבוע כל כך הרבה פעמים השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

HARMONY224

New member
NEW WEEK (;

שיר השבוע של 30: THE KILL שיר השבוע: Avenged Sevenfold - A Little Piece Of Heaven שיר אדיר! להקת השבוע: Avenged Sevenfold אלבום השבוע: avenged sevenfold- nightmare מאכל השבוע: ג'חנון D: משהו טוב שקרה השבוע: גאלה מטורפת משהו רע שקרה השבוע: תיכון- כי מי צריך חיים? אתר השבוע: פייסבוק, ישראבלוג ספר/סרט/סדרת השבוע: טרויה. בראד פיט חתיך
תמונת השבוע : השבוע שיבוא: יהיה עמוס משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: הארי פוטר!#@@$ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע: מבחן בביולוגיה ובלשון

Pooola

New member
מה זו השליליות הזאת כלפי בצק עלים?

ג'חנון זה יאמי.

simsital12

New member
סכמו"ש

השבוע שהיה: העיקר ננגמר!!! שיר השבוע של 30:שמעתי המון אתthe kill שיר השבוע:p!nk - Please Don't Leave Me להקת השבוע:-- אלבום השבוע:-- מאכל השבוע:במבה נוגט משהו טוב שקרה השבוע:לא היה לי תורנות מטבח ולא הייתי בבסיס:} משהו רע שקרה השבוע:ספתא שלי נפטרה ביום שלישי בערב:\ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"יש לי פיפי" "הכינרת מתייבשת"XDD אתר השבוע:פייסבווווק ספר/סרט/סדרת השבוע:גיליתי שהסרט "הילדים בסדר" לאמשהו>< תמונת השבוע : אהבתי את התמונהה השבוע שיבוא: יהיה יותר טוב:] משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לשומדבר משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : אמממממ

maya254

New member
Wake me up when the week ends ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: היה סבבה... שיר השבוע של 30: אממ CTTE... ממכר! שיר השבוע: Waiting for the end- Linkin Park להקת השבוע: Linkin Park... כי הם הרעידו את תל אביב השבוע!!
אלבום השבוע: A Thousand Suns- Linkin Park מאכל השבוע: קוסקוס של דודה שלי... טעים חחחח
משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בהופעה של לינקין פארק!!! היה ממש ממש כיף... (לא כמו שהיה לי בשלושים) אבל בכל זאת היה מדהים!!
משהו רע שקרה השבוע: שתי חברות טובות שלי התגייסו... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: today is the oldest you've ever been-and the youngest you'll ever be again אתר השבוע: פייסבוק, מאקו, טוויטר והפורום חחח ספר/סרט/סדרת השבוע: ראיתי שוב את בדרך לחתונה עוצרים בווגאס חחחח זה כל כך מצחיק! וסדרת השבוע היא מאסטר שף (גם הגרסה האמריקאית וגם הגרסה הישראלית) תמונת השבוע: ג'ארד... אין חדש תחת ה
חחח http://www.siz.co.il/my/yajv1izjjyn5.jpg השבוע שיבוא: נקווה שיהיה טוב! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה טוב! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע :

just me48

New member
ועכשיות תורי :)

השבוע שהיה: רגיל עד משעמם שיר השבוע של 30: TIW שיר השבוע: אין להקת השבוע: GREEN DAY אלבום השבוע: אין מאכל השבוע: מאפינס משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברותי היקרות אופק ואנני בת"א וכמובן שהייתי חייבת לערוך קצת קניות... משהו רע שקרה השבוע: תודה לאל, כלום! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין אתר השבוע: כרגיל, פייסבוק (נראה לי אני מכורה...) ספר/סרט/סדרת השבוע: אנשי הקש - ספר מדהים! תמונת השבוע : ראו מה אופק מצאה בצומת ספרים, חה חה. השבוע שיבוא: נו, נו הזמן לא זז... משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לונדון!!!!!! יום שלישי בבוקר אני כבר שם!!! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע : אופטימיות, אופטימיות, אופטימיות!

למעלה