סקר חדש!!!

ברודי

New member
../images/Emo215.gifסקר חדש!!!../images/Emo215.gif

בסקר הקודם- מי השופט הכי מעצבן ומיותר בתוכנית? הגיעו בתיקו למקום הראשון והלא מכובד- בטי רוקאווי ויעל רייך
.
עם 7 מצביעים כל אחת. מיד אחריהן עם 6 קולות- ספי שקד
מיקי בוגנים במקום השלישי עם 4 קולות ואחרונה [וכנראה שבאמת הכי חביבה] עם קול 1 בלבד, השופטת שכריסטין ממש לא זוכרת איך קוראים לה- אלימור זילברמן.!
ולסקר החדש שלנו: ניראל היא... מה דעתכם על אחת הדוגמניות הכי שנויה במחלוקת, ניראל. לכו להצביע!

doron7m

New member
לפי דעתי...

ניראל היא צומי...חושבת שכולם רוצים לתקוע לה סכין בגב ולהפיל אותה כאילו מה היא חושבת??? היא כל כך יפה??? לא!!! מישל יותר יפה,קריסטין,קרן,מימי,אליסיה וגם נטלי בקיצור כולן יותר יפות ממנה ומהפצעים שיש לה על הפנים..חחחחחחחחעעעעעעעעעעע עד לתכנית של אתמול אני רציתי רק שמישל תזכה וגם חיבבתי את נטלי... אבל אתמול הבנתי שיש מישהי שאני שונא: ניראל!!! חושבת שהכל מגיע לה!!! ואני עדיין אוהב את מישלו'ש.!!! ונטלי כפרעעע מזל טוב!!חחחח

מה-מ-מ-ת

בעיני היא מהממת ממש יפה וכולם נגדה בגלל שמקנאים בה כי היא הכי יפה והיא לא חברה של אף אחת ולא נח לה אם הבנות.

Mori 4 Ever

New member
ניראל..

היא סתומה ברמותתת היא חושבת שכולם נגדה בגלל העדה שלה..שקודם תהיה בן אדם... כל מה שקורה לה היא מאשימה את העדה שלה..וזה כזה לא נכון...
אולי היא יפה אבל היא צומי ברמות...

niva99

New member
דעתי הבילתי קובעת בעליל............

ניראל- גוף יפה . הפנים די נאות (עור הפנים מעט בעייתי). אך האופי...תוקפנית, עצבנית, לחוצה.

ניראל היא..

אני לא חושבת שאפשר למצוא עוד אישה כזאת בכל העולם. בכלל אני חושבת,האומץ הזה שלה להגיע לתוכנית וכמה שהיא עוברת. וכולנו יודעים שזאת העובדה שהיא ערבייה. הבנות לא מקבלות את זה.ובגלל זה כל הזמן מנפים אותה. היא בחורה מקסימה והבנות מתנהגות אלייה מגעיל. ממש לא יפה. והמימי הזאת כל כך צבועה "עוד סיבוב אחת והיא עפה" היחידות שאני באמת מחזיקה מהן הם- נטלי המקסימה. ניראל. ובלי שום ספק מישל. זהו.

ט ל ו ש1

New member
כל מילה סלע../images/Emo45.gif

אבל במשהו אחד את צריכה להסכים, לפעמים היא מעירה הערות לא במקום. "היא לא הייתה צריכה לבכות ככה שדברה על אמא שלי" ב-לאט זאת אמא שלה, והיא באמת לא אמורה להגיד לה כמה לבכות וכמה לא, נכון

כן..

לניראל יש את הקטעים האלה. אבל ממה שאני זוכרת.. מימי אומרת על ניראל דברים נוראיים.. ועושה מכל דבר קטן עניין גדול. כניראה ניראל רצתה להחזיר לה וזה לא יצא כל כך לטובתה. נו טוב,גם מימי לא יצאה טוב בתוכנית.

ZIV E

New member
אבל בכל זאת זה לא מצדיק את ההתנהגות

של מימי כלפיה (עם הליפסטיק).

ניראל היא

בחורה יפה, אמיצה מאוד, אבל לא מספיק משופשפת, לא מספיק סתגלנית, לכן היא מתקשה להשתלב בתוך הזרם. היא נמצאת עם חבורה של בחורות צעירות, שאין להן את הפרספקטיבה המאפשרת להבין את השוני שלה, להעריך את האומץ שבה. בחבורה כזו, המפתח הוא להיות כמו כולן. היא לא כמוהן וגם לא מנסה ומשלמת על זה. אדם כזה עם השנים או משתפשף ולומד להסתגל ולעגל פינות, או מגיע למקום כזה שהאחרים מתחילים להסתגל אליו. שיהיה לה בהצלחה מה שלא תבחר.

לא מתלהבת מהיופי שלה בכלל...

העור פנים שלה מזעזע!! והיא גם לא כזאתי יפה.. יש לה יופי, אבל לא משו.

למעלה