~פעם שלישית-קרמבו! אומשו 3>~

SaijinKun

New member
../images/Emo215.gif~פעם שלישית-קרמבו! אומשו 3>~

שוב ממשיכים D: למי שלא זוכר,קרמבו הוא מן סיפור בהמשכים,בו כותבים פיק הזוי. הגיע הזמן שמישהו יפתח עוד אשכול,ניא 3: למי שרוצה לדעת "מה לעזאזל?! איפה הנושאים האחרים?!?! למה בליצ' כל-כך סגיד?!?!?!?!11אחד" אז,היו אשכולות,אבל נדמה לי שהראשון כבר בארכיונים X: טוב,נו,כולם כבר יודעים איפה הפסקנו,אז,קדימה!! ולמקרה שאתם לר יודעים,הנה 3: : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=71097972

Mrs Puff

New member
מעו~ ממשיכה ^___^ ../images/Emo215.gif

למרות שלא ממש עקבתי.. ברע: שניצלחת ^________^ כולם: *נפילה* טלצ'אן (ממרומי המגדלהלבן): היי, יפה פה! בואו למעלה! רותמ: רעיון מצויין! אורטאיצ'ו: אבל איך נגיע למעלה? רותמ: הממ.. פרט שולי טלצ'אן: אולי תקפצו? ברע: צלחת ^____^ שני: *שולפתמקלירוק* אולי אני אעמיד אותו ואז אפשר יהיה לטפס עליו! כולם: Oo *שנימחליקה על המקל ומגיעה למעלה* רותמ: יאא!! גמאני רוצה! טוב, הייתי ממשיכה אבל אחקטן דורש את המחשב כי הוא נזכר בעבודה לבצפר Oo

SaijinKun

New member
אממ,אנחנו לא אמורים להיות...אה,נו..

.מפוצלים? OO; וזה שניצלחת *____________* (שימי לב לכוכביות) אבל,אנ,נו,אני אמור להיות כזה קוץ ב... אז אל תהיי מוטרדת,רותמצ'אנ 3:

Mrs Puff

New member
מעו~ ../images/Emo215.gif

לא עקבתי ממש אחרי העלילה ^^ בשרשור השני קראתי רק את הסוף
כי נוראנורא התחשק לי להמשיך ^____^

SaijinKun

New member
אהה D:

אז למה כתבתי "בינתיים" כל הזמן? ם.ם" טוב,לאנורא,נסי לשפר טיפה אחר-כך,טוב,רותמצ'א~ן? 3:

Mrs Puff

New member
נמ ^^ אני יודעת שכתבת "בינתיים"

וגם התכוונתי להוסיף, עד שאחקטן ביקש מחשב ולא הספקתי
אז אני אמשיך אח"כ אומשו ^^ כי אינלי כוח עכשיו XDD

BlackEyedSpirit

New member
אוו אוו אני זוכרת ^-^

אני זוכרת שלאחקטן של רותמצ'ע קוראים דקל ^_^ אני זוכרת ^_^ ואני גם זוכרת שיש לך טלסקופ מאגניב ^_^ והפעם האחרונה שהייתי שם הייתה בכיתה.. ג'. D= ובקשר לקרמבו - מגניב ^^

keep smiling

New member
יש לה בית מושלם]; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

עם..עם...מיני אולפן הקלטות, וכורסא מגניבה שכזאת ו..ו...אההה.
רותמ, הבטחת שאני ואפרתע נבוא לגור אצלך!

BlackEyedSpirit

New member
O:

מ-מ-מ-מ-מיני אולפן ה-ה-הקלטות ?? נאני ?!?!?! ר-רותמצ'אנ~ אני באה אלייך ~ ניא 3:

למעלה