שאלון היכרות אלטרנטיבי

../images/Emo215.gifשאלון היכרות אלטרנטיבי../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

לאור הנסיבות המיוחדות - השביתה שבאה עלינו לטובה (או לרעה, תלוי את מי שואלים) חשבתי ליזום שאלון אלטרנטיבי שכל קשר בינו לבין לימודים מקרי בהחלט. מקווה שתשתפו פעולה כי הדברים הקטנים האלה הכי מעניינים בעיניי כדרך להכיר אנשים אז נתחיל? איזה סרט הכי אהבתם? איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים? כמה? למה? אין לכם חיים? איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? גלו לי סוד אפל מעברכם ומההווה? איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? איזה ספר אתם הכי אוהבים? הוא מנוקד? אז עם ציורים לפחות? הוט/יס? איזה סדרה שבתה את לבכם? אולי בכ"ז ניפ טאק? שון/כריסטיאן? אולי בכל זאת שון? אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? זהו לבינתיים תודה שפניתם ובהצלחה!

עונה לי כי אני חמוטה../images/Emo9.gif

איזה סרט הכי אהבתם? שמש נצחית בראש צלול
איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים? משולש פראי
כמה? באורך מלא? ראיתי 27 פעמים למה? נב קמפבל עם שיער אדום אין לכם חיים? תלוי באיזה יום איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? MY SKIN של נטלי מרצ'נט איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? הכל זה לטובה, דן האינטרנשיונל
גלו לי סוד אפל מעברכם? הערצתי את ירדנה ארזי ומההווה? מעריצה את ירדנה ארזי איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? ספייס גירלז , הדיסק הראשון שלי EVER איזה ספר אתם הכי אוהבים? הנסיכה שהאמינה באגדות הוא מנוקד? לא אז עם ציורים לפחות?מה אני בת 3? הוט/יס? YES YES YES איזה סדרה שבתה את לבכם? ניפ טאק אולי בכ"ז ניפ טאק? זה מה שאמרתי יא כאפות
שון/כריסטיאן? שון אולי בכל זאת שון? אכן אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? אנג'י בייבי אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? ברוררררררר ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? ירדנה ארזי!!! זהו לבינתיים תודה שפניתם ובהצלחה! הו לא, תודה לך!

flutter girl

New member
יאללה!

אז נתחיל? יאללה. לטס. איזה סרט הכי אהבתם? פח. מי זוכר. איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים? יש הרבה כאלה. אני באמת לא זוכרת.
כמה? הרבה! המון! למה? אין לכם חיים? לא ממש. איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? את שואלת שאלות קשות. איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? פחות קשה, עדיין קשה אבל. גלו לי סוד אפל מעברכם אין לי כאלה. שאת לא יודעת עליהם. ומההווה? כנ"ל. איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? העלמתי אותם אבל הרבה דיסקים של פופ מכיתה ז'. איזה ספר אתם הכי אוהבים? בע נו. רוצה עוד יותר להקשות? הוא מנוקד? לא
אז עם ציורים לפחות? גם לא.. חרפה של ממש. הוט/יס? יס! איזה סדרה שבתה את לבכם? באפי. אולי בכ"ז ניפ טאק? לא. שון/כריסטיאן? כריסטיאן. אולי בכל זאת שון? לא! אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? סקארלט ג'והנסון. אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? לא! ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? שלמה ארצי. לילה טוב!

Lunar4D

New member
ירדנה ארזי? ../images/Emo6.gif

זה לא קטע כזה של פעם? של שנות ה 80?.. אבל יפה שיש אהבת אמת. על טעם ועל ריח.....

Lunar4D

New member
טוב לפחות בדבר אחד

אני יכול להזדהות... יש תמיד את הקרב הגדול עופרה חזה VS ירדנה ארזי.. אז בקרב כזה אני הייתי בצד שלך... :)

אין לי כוח לענות

אז אני אענה בצורה אלטרנטיבית. * סרטים שאהבתי- סרטי אימה לדורותיהם. "הצלצול", "הטינה", "החוש השישי"(!) וגם סרטי אימה מסוימים מהאייטיז. הכי ביזאריים- "שאקמה"[285345268586&q=FORTUNATE+SON&total=718&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=0 target=_blank>1], "התינוק"[2] ו"בועת ההרס"[3]. לא יודעת אם יש מקום ראשון, יש המון טובים. אני יכולה (בכיף) לראות סרטים שאני אוהבת כמה וכמה פעמים. * איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלי? עליי להודות שיש לי פלייליסט (דוגמא 285345268586&q=FORTUNATE+SON&total=718&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=0 target=_blank>1 ו-2) מכובד ועתיק ביותר באייפוד הקטן והבלתי שזוף שלי. אני יכולה (בכיף) לשמוע שירים שאני אוהבת (זה משתנה) כמה וכמה פעמים בזמן מסע רכבת אחד. * סוד אפל- אני אוהבת לאכול מטיאס. * ספרים שאהבתי- "בית כברות לחיות" (שגיאה במקור),"העמדה", "זה", "Salem's lot" של סטיבן קינג ובמידה פחותה גם שאר הספרים שלו. עוד אוהבת חלק מהספרים של קריצ'טון, וגם ספרים עיוניים בנושאים מסוימים. אני יכולה (בכיף) לקרוא ספרים שאני אוהבת כמה וכמה פעמים. * סדרה- לאחרונה אהבתי את השידורים החוזרים של "הפרקליטים" (וגם "מלרוז פלייס" יש להודות, אבל נגמלתי).רואה גם "יריחו", ראיתי את הסדרה הקצרצרה "בראש פתוח". * יגאל בשן שולתת. ---- [285345268586&q=FORTUNATE+SON&total=718&start=0&num=100&so=0&type=search&plindex=0 target=_blank>1] סרט על בבון רצחני. [2] סרט על תינוק רצחני. [3] סרט על בועה רצחנית.

tutiris

New member
יאללה...

איזה סרט הכי אהבתם? שרק! (הראשון) איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים? שרק (השני) כמה? עשרות פעמים... למה? כי זה שודר אינסוף פעמים בהוט ותמיד יצא לי להעביר כשהיה את השני... אין לכם חיים? כרגע לא איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? Mika- Relax איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? ירח משוגע- פבלו רוזנברג ושלומי שבת גלו לי סוד אפל מעברכם? בילדותי, הייתי "מזנקת" מהמיטה כדי לראות את "בולי איש השלג" ומההווה? אני "מגרדת" את עצמי מהמיטה מתי שצריך... איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? זרקתי הכל. ניסיתי לחשוב על משהו. באמת שניסיתי. איזה ספר אתם הכי אוהבים? אות קין של רם אורן (בדר"כ אני לא מתה על הזפרים שלו, אבל זה תפס אותי) הוא מנוקד? לא אז עם ציורים לפחות? אה, לא! הוט/יס? צלחת אירופאית בתשלום חד פעמי! (אבל כרגע הוט) איזה סדרה שבתה את לבכם? אבודים אולי בכ"ז ניפ טאק? לא! שון/כריסטיאן? מי? ומי? אולי בכל זאת שון? שיהיה... אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? ברור שאנג'לינה! אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? מדהימה! ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? ירדנה ארזי, אבל יחד עם דוביק אם אפשר

יאללה נענה

איזה סרט הכי אהבתם? הנסיכה הקסומה (כל כך קיטשי שאי אפשר להתעלם) איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים? גלדיאטור (כן יש ניגודיות קלה) כמה? לא סופרים דברם כאלה למה? אין לכם חיים? יתכן איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? dancing when the stars go blue איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? אני מאמין כנסיית השכל איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? ספיס גירלס איזה ספר אתם הכי אוהבים? המשחק של אנדר איזה סדרה שבתה את לבכם? כיום ג'קיל אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? שרליז אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? עדיף בראד ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? ירדה ארזי

עונה

אז נתחיל? יאללה איזה סרט הכי אהבתם? כל מיני, אבל נבחר ב-ליאון איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים?כל מיני, אבל כנראה הכי הרבה- Operciya bI I drugie priklu4eniya Shurika... כמה? הרבה.. למה? אין לכם חיים? חח איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? the Real slim Shady איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? Pink Floyd - Wish You Were Here וגם לא יצא. גלו לי סוד אפל מעברכם. ומההווה? ? איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? "פאטמה והנחשים".. סתם. לא יודע. אין לי כאלה... איזה ספר אתם הכי אוהבים? הרבה. נכון הארחון שקראתי? 'לנצח את היטלר' של בורג. כל מילה שלו חקוקה בסלע. הוא מנוקד?לא ככ... אז עם ציורים לפחות? הוט/יס? לא זה ולא זה. איזה סדרה שבתה את לבכם? סדרה סדרה? 'הנמלטים' היה מגניב בטירוף. אולי בכ"ז ניפ טאק?אממ.. שון/כריסטיאן? שו? אולי בכל זאת שון? אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? אנג'לינה. אבל שמעתי היא חולה מתה. מה נסגר עם זה? אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? ארז טל. זהו לבינתיים תודה שפניתם ובהצלחה!

אבל תקראו כי אחרת אני אעלב ../images/Emo196.gif

איזה סרט הכי אהבתם? קשה לי לבחור אחד איזה סרט ראיתם הכי הרבה פעמים?הכישוף עם נב קמפבל כמה? לפחות 8 למה? אין לכם חיים? זה פשוט סרט מעולה! איזה שיר לא יוצא מהפלייליסט שלכם? איזה שיר נכנס אליה לאחרונה? גלו לי סוד אפל מעברכם - פעם גנבתי ארטיק ממכולת ומההווה?החלקתי השבוע על מדרגות במקום מאוד ציבורי איזה דיסק ממש מפדח יש לכם אך לא תזרקו אותו לעולם? ג'יפסי קינגס..
פדיחות עולם איזה ספר אתם הכי אוהבים? שיר של אש וקרח!! הוא מנוקד? חח לא אז עם ציורים לפחות?על הכריכה נחשב? הוט/יס? איזה סדרה שבתה את לבכם? גיבורים שולתתתתת!!!11111 אולי בכ"ז ניפ טאק? שון/כריסטיאן? כריסטיאן אולי בכל זאת שון? כריסטיאן!!!! (הוא בעצם שד) אנג'לינה ג'ולי או שרליז ת'רון? שרליז אולי בכ"ז אנג'לינה ג'ולי? לא! ירדנה ארזי או ירדנה ארזי? מירי אלוני

למעלה