שאלון

shanibu

New member
../images/Emo215.gif שאלון ../images/Emo3.gif

תענו באמאשלכם. האם אי פעם... שיקרתם? גנבתם? הלכתם מכות? ירדתם על מישהו בכוונה? השתתפתם בחרם? עשו עליכם חרם? הרגשתם לבד? חשבתם על התאבדות? ניסיתם לשים קץ לחיים? איחלתם למישהו מוות? הייתם חולים יותר משבוע? אישפזו אותכם? הייתם אצל פסיכולוג? אצל פסיכיאטר? אצל רופא נשים? הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? התעלפתם? קנית בגד שלא לבשת מעולם? הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? פגעתם במישהו? שברתם למישהו את הלב? שברו לכם את הלב? שתיתם משקה אלכוהולי? השתכרתם? השתכרתם עד אובדן חושים? עישנתם סיגריה? לקחתם סמים? התחרטתם על משהו שעשיתם? הייתם ערים לילה שלם? דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? הייתם בחו"ל? הרגשתם שרודפים אחריכם? פתחתם חשבון בנק? התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? הגשמתם חלום? הסתגרתם בחדר יום שלם? הברזתם מבית ספר? ברחתם מהבית? אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? גנבתם כסף מההורים? נשארתם ערים לראות את הזריחה? הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? השתתפתם בהפגנה? הייתם בהופעה? ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? השתתפתם בטקס בבית ספר? הקמתם אוהל בגינה? תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? ישנתם יום שלם? הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? זכיתם בהגרלה? השתתפתם בתחרות? זכיתם? גרמו לכם להסמיק? גרמו לכם לבכות? דחפו אותכם בתור? עמדתם יותר משעתיים בתור? התביישתם במוצא שלכם? הייתם גאים בהיותכם ישראלים? השתתפתם בהצגה? התאהבתם במורה? התאהבתם במבוגר? הרגשתם מאושרים?

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo187.gif

שיקרתם?
גנבתם?
הלכתם מכות?
ירדתם על מישהו בכוונה?
השתתפתם בחרם?
עשו עליכם חרם?
הרגשתם לבד?
חשבתם על התאבדות?
ניסיתם לשים קץ לחיים?
איחלתם למישהו מוות?
הייתם חולים יותר משבוע?
אישפזו אותכם?
הייתם אצל פסיכולוג?
אצל פסיכיאטר?
אצל רופא נשים?
הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? אממ אפשר לומר שכמעט..
התעלפתם?
קנית בגד שלא לבשת מעולם?
הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?
פגעתם במישהו?
שברתם למישהו את הלב?
שברו לכם את הלב?
שתיתם משקה אלכוהולי?
השתכרתם?
השתכרתם עד אובדן חושים?
עישנתם סיגריה?
לקחתם סמים?
התחרטתם על משהו שעשיתם?
הייתם ערים לילה שלם?
דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?
ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?
הייתם בחו"ל?
הרגשתם שרודפים אחריכם?
פתחתם חשבון בנק?
התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?
התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?
הגשמתם חלום?
הסתגרתם בחדר יום שלם?
הברזתם מבית ספר?
ברחתם מהבית?
אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?
גנבתם כסף מההורים?
נשארתם ערים לראות את הזריחה?
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?
השתתפתם בהפגנה?
הייתם בהופעה?
ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?
השתתפתם בטקס בבית ספר?
הקמתם אוהל בגינה?
תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?
הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?
ישנתם יום שלם?
הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?
דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?
דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?
התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?
זכיתם בהגרלה?
השתתפתם בתחרות?
זכיתם?
גרמו לכם להסמיק?
גרמו לכם לבכות?
דחפו אותכם בתור?
עמדתם יותר משעתיים בתור?
התביישתם במוצא שלכם?
הייתם גאים בהיותכם ישראלים?
השתתפתם בהצגה?
התאהבתם במורה?
התאהבתם במבוגר?
הרגשתם מאושרים?

Rowdy Girl

New member
יאאא בידורר

שיקרתם? כן גנבתם? לא הלכתם מכות? כל היום כמעט ירדתם על מישהו בכוונה? כן השתתפתם בחרם? כן עשו עליכם חרם? לא הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? לא ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות? לא הייתם חולים יותר משבוע? כן אישפזו אותכם? אממ כשנולדתי נחשב? הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר? לא אצל רופא נשים? לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? כמעט דרסו אותי פעם אבל זהו התעלפתם? לא קנית בגד שלא לבשת מעולם? כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? כן פגעתם במישהו? כן שברתם למישהו את הלב? כן שברו לכם את הלב? לא שתיתם משקה אלכוהולי? כן השתכרתם? לא השתכרתם עד אובדן חושים? לא עישנתם סיגריה? לא לקחתם סמים? לא התחרטתם על משהו שעשיתם? כן הייתם ערים לילה שלם? כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? יכול להיות ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? כן הייתם בחו"ל? כן הרגשתם שרודפים אחריכם? לא פתחתם חשבון בנק? כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא הגשמתם חלום? כן... אחד מתוך הרבה [שייתגשמו בהמשך.. אני מקווה] הסתגרתם בחדר יום שלם? כן הברזתם מבית ספר? כן ברחתם מהבית? לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? לא גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? לא בשביל לראות את הזריחה אבל כן הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? לא השתתפתם בהפגנה? לא הייתם בהופעה? כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן השתתפתם בטקס בבית ספר? כן הקמתם אוהל בגינה? ממ אולי תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? כןXD התוכנית כמעט מושלמת... כמעט הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן ישנתם יום שלם? לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? כן זכיתם בהגרלה? כן השתתפתם בתחרות? כן זכיתם? כן גרמו לכם להסמיק? כן גרמו לכם לבכות? כן דחפו אותכם בתור? כן >< עמדתם יותר משעתיים בתור? כן... בבית הלבן בערך 4 שעות לעמוד בשלג זה התאבדות בעינויים התביישתם במוצא שלכם? חלילה הייתם גאים בהיותכם ישראלים? תמיד השתתפתם בהצגה? כן התאהבתם במורה? לא התאהבתם במבוגר? לא הרגשתם מאושרים? כן

LovE BuSTeD

New member
עונה..

שיקרתם?כן גנבתם?כןחח מסטיק.? הלכתם מכות?לא ירדתם על מישהו בכוונה?אממ כן השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?לא ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?כן חח הייתם חולים יותר משבוע?כן אישפזו אותכם?כן הייתם אצל פסיכולוג?של בביצפר בחטיבה אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?כן התעלפתם?כן מהתאונה דרכים קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?ממ אוליפעם אחת פגעתם במישהו?כן שברתם למישהו את הלב?כן שברו לכם את הלב?כן שתיתם משקה אלכוהולי?כן השתכרתם?כן השתכרתם עד אובדן חושים?פעם אחת.. עישנתם סיגריה?כן לקחתם סמים?חח לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?כן ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן במלחמה.. הייתם בחו"ל?לא הרגשתם שרודפים אחריכם?כן פתחתם חשבון בנק?כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?לא הגשמתם חלום?ממ לא הסתגרתם בחדר יום שלם?כן הברזתם מבית ספר?כן ברחתם מהבית?כן אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?כן חח נשארתם ערים לראות את הזריחה?כהה הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן השתתפתם בהפגנה?מממ לא הייתם בהופעה?של המורדים חח ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא אני חושבת על זה הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?לא ישנתם יום שלם?כן הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כןןןןןןןןןן אוחח כמה שאני שונאת אותההההה דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?חחח בראש... דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?כן חחח בערך לא בדיוק התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?לא השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?לא ..הייתי בשש טוס שהייתי בכיתה ו' ושיחקתי איזה משחק אבל הוא ניצח אותי ברמאות! גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כן דחפו אותכם בתור?כן עמדתם יותר משעתיים בתור?כן...במשחקים של ביתר זה קורה דרך כלל בעע התביישתם במוצא שלכם?לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים?כן השתתפתם בהצגה?כן התאהבתם במורה?לעע התאהבתם במבוגר?כן לא התאהבתי נדקלתי.. הרגשתם מאושרים?כה..

לושהה

New member
ווהו משעמם לי-_-"

האם אי פעם... שיקרתם? כן גנבתם? לא ממש הלכתם מכות? כן ירדתם על מישהו בכוונה? כן השתתפתם בחרם? כן עשו עליכם חרם? לא הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? כן ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות? כן הייתם חולים יותר משבוע? כן אישפזו אותכם? לא הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר? לא אצל רופא נשים? לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? לא התעלפתם? לא קנית בגד שלא לבשת מעולם? כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? כן פגעתם במישהו? כן שברתם למישהו את הלב? כן שברו לכם את הלב? לא שתיתם משקה אלכוהולי? כן השתכרתם? לא השתכרתם עד אובדן חושים? לא עישנתם סיגריה? לא לקחתם סמים? לא התחרטתם על משהו שעשיתם? כן הייתם ערים לילה שלם? כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? כן ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? לא הייתם בחו"ל? כן הרגשתם שרודפים אחריכם? כן פתחתם חשבון בנק? לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא הגשמתם חלום? כן הסתגרתם בחדר יום שלם? כן הברזתם מבית ספר? כן ברחתם מהבית? לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? לא גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? לא, נשארתי ערה סתם|: הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? כן השתתפתם בהפגנה? סוג שלD: הייתם בהופעה? כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן השתתפתם בטקס בבית ספר? כן הקמתם אוהל בגינה? לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? לא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן ישנתם יום שלם? לא הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? לא זכיתם בהגרלה? לא השתתפתם בתחרות? כן זכיתם? לאזוכרת כבר במה השתתפתיD: גרמו לכם להסמיק? כן, בטח. גרמו לכם לבכות? כן דחפו אותכם בתור? כן עמדתם יותר משעתיים בתור? כן התביישתם במוצא שלכם? לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים? לא השתתפתם בהצגה? כן התאהבתם במורה? לא התאהבתם במבוגר? לא הרגשתם מאושרים? כן שני כוסית.

O0NoNi0O

New member
אני~

שיקרתם?כן.. גנבתם?לא הלכתם מכות?כן ירדתם על מישהו בכוונה?כן השתתפתם בחרם?לא עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?לא ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?כן אני עדיין מאחלת הייתם חולים יותר משבוע?ניראה לי=\ אישפזו אותכם?לא יודעתO: הייתם אצל פסיכולוג?לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?ראיתי תאונת דרכים של מישו שאני מכירה אבל לא הייתי בה התעלפתם?כן קנית בגד שלא לבשת מעולם?חיחי ניראה לי שכן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?כן.. פגעתם במישהו?כם שברתם למישהו את הלב?לא שברו לכם את הלב?בערך שתיתם משקה אלכוהולי?חח יין של קידושP: השתכרתם?ברור חח סתם לאP: השתכרתם עד אובדן חושים?לא עישנתם סיגריה?לא לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?ניראה ליP= ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן הייתם בחו"ל?כן הרגשתם שרודפים אחריכם?כן פתחתם חשבון בנק?כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לאא חח רק משועממים עושים את זהXD התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?לא הגשמתם חלום?ניראה לי הסתגרתם בחדר יום שלם?לא הברזתם מבית ספר?לא=\ ברחתם מהבית?לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?ניסיתי בכיתה ג' אבל נרדמתי אחרי שעהXD; הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?בערך..אבל עם אני אצטרך אז אני אקריב השתתפתם בהפגנה?לא הייתם בהופעה?כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?ניראה לי השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?בערךXD הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?כן ישנתם יום שלם?הלוואי הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כןן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?בערך=\ XD; דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא זכיתם בהגרלה?לא השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?לא יודעת אולי באחת.. גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כןן דחפו אותכם בתור?כול יום בקיוסק המעפן של הבצפר שלי;; עמדתם יותר משעתיים בתור?כן התביישתם במוצא שלכם?לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים?לא יודעת...לא היה לי איפה השתתפתם בהצגה?כן התאהבתם במורה?לא התאהבתם במבוגר?לא הרגשתם מאושרים?כן=]

Decay Dance

New member
אני../images/Emo6.gif

האם אי פעם...
שיקרתם?כן
גנבתם?כן חחח אבל ממש בקטנה
הלכתם מכות?כן
ירדתם על מישהו בכוונה?כן
השתתפתם בחרם?לא
עשו עליכם חרם?כן
הרגשתם לבד?כן
חשבתם על התאבדות?כן
ניסיתם לשים קץ לחיים?לא
איחלתם למישהו מוות?כן
הייתם חולים יותר משבוע?לא
אישפזו אותכם?לא
הייתם אצל פסיכולוג?לא
אצל פסיכיאטר?לא
אצל רופא נשים?לא
הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?כמעט וגם כמעט דרסו אותי
התעלפתם?לא
קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן
הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?לא
פגעתם במישהו?כן
שברתם למישהו את הלב?לא
שברו לכם את הלב?כן
שתיתם משקה אלכוהולי?כן
השתכרתם?לא
השתכרתם עד אובדן חושים?לא
עישנתם סיגריה?לא
לקחתם סמים?לא
התחרטתם על משהו שעשיתם?כן
הייתם ערים לילה שלם?כן
דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?כן
ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן
הייתם בחו"ל?כן
הרגשתם שרודפים אחריכם?כן
פתחתם חשבון בנק?לא
התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?לא
התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?כן
הגשמתם חלום?לא
הסתגרתם בחדר יום שלם?כן
הברזתם מבית ספר?כן
ברחתם מהבית?לא
אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?לא
גנבתם כסף מההורים?לא
נשארתם ערים לראות את הזריחה?כן
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן
השתתפתם בהפגנה?לא
הייתם בהופעה?כן
ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן
השתתפתם בטקס בבית ספר?כן
הקמתם אוהל בגינה?לא
תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא חלמתי איך הוא יהיה אבל לתכנן חוץ מרצון בבריטניה לא
הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?כן
ישנתם יום שלם?כן
הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כן
דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?כן
דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?כן חחח
התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא
זכיתם בהגרלה?לא
השתתפתם בתחרות?כן
זכיתם?לא
גרמו לכם להסמיק?כן
גרמו לכם לבכות?כן
דחפו אותכם בתור?כן
עמדתם יותר משעתיים בתור?כן
התביישתם במוצא שלכם?לא
הייתם גאים בהיותכם ישראלים?כן
השתתפתם בהצגה?לא
התאהבתם במורה?לא
התאהבתם במבוגר?לא
הרגשתם מאושרים?כן

אניייייייי../images/Emo9.gif

האם אי פעם... שיקרתם?כן... גנבתם?חחח מסטיק מעולם הממתקים נחשב?
הלכתם מכות?ברוררר חחחח ונחשו מי ניצח... (רמז.. זה לא אני
) ירדתם על מישהו בכוונה?כן... השתתפתם בחרם?לא.. עשו עליכם חרם?כן.. הרגשתם לבד?הרבהההה פעמים.. חשבתם על התאבדות?כן... ניסיתם לשים קץ לחיים?לא.. איחלתם למישהו מוות?כן
הייתם חולים יותר משבוע?כן.. אישפזו אותכם?כן... הייתם אצל פסיכולוג?נופ.. אצל פסיכיאטר?לא... אצל רופא נשים?כן... (זה רק אני או שהן מפחידותתתת
) הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?לא.. *חס וחלילה טפו טפו טפו
* התעלפתם?לא שידוע לי...
קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן.. הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?כן...
פגעתם במישהו?כן...
שברתם למישהו את הלב?כן...
שברו לכם את הלב?נופ... שתיתם משקה אלכוהולי?יאפ
השתכרתם?אין לי את היכולת הזאת להשתכר
השתכרתם עד אובדן חושים? ^ עישנתם סיגריה? אמממ נמנמנמ אולי...
לקחתם סמים?לא
יש גבול...
התחרטתם על משהו שעשיתם?כל כךך הרבה פעמים.. הייתם ערים לילה שלם?כן...
דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?חחחחח כן... ויש לי בת דודה שערבה לזה...
ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן..
הייתם בחו"ל?כןןןןןן
הרגשתם שרודפים אחריכם?כן.. וזה מציקקקקק
פתחתם חשבון בנק?חחח החשבון שלי חוגג החודש שנה
התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?חחח מי לא?
התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?ממממ חלקית.. הגשמתם חלום?כן..
(עשיתי קעקוע
) הסתגרתם בחדר יום שלם?כן... הברזתם מבית ספר?ברורררררררר ברחתם מהבית?לשעה זה נחשב?
אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? חחח ברוררררר מי לא אימץ דג?!?!?
גנבתם כסף מההורים?מההה בכיתה ב' הייתי מכורה לממתקיםםםם *אל תשפטו אותי
* נשארתם ערים לראות את הזריחה?כן..
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן.... השתתפתם בהפגנה?לא... חחח יום אחד..
הייתם בהופעה?כןןןן
ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? בטחחחחח
השתתפתם בטקס בבית ספר?כן.. הקמתם אוהל בגינה?כןןןןן והיה כיףףףףףףף
תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?ממש לאאאאאא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?חחחח כן... ישנתם יום שלם?12 שעות נחשב?
הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?ועדיין קיימת...
דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?חחח כל הזמןןןן המורה לנהיגה לא אוהב את זה
דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?יום אחד...
לבנתיים.. לא.. התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא... זכיתם בהגרלה?כןןןןן
באלה של הפייס אני כל הזמן זוכה ב5 שקלללל
השתתפתם בתחרות? כןןןן
של אורנג'.. חחח וזכיתיייי
זכיתם?כןןןןןןןןןן
גרמו לכם להסמיק?כן... גרמו לכם לבכות?כן... דחפו אותכם בתור?חוצפהההה
כן...
עמדתם יותר משעתיים בתור?יאפ...
התביישתם במוצא שלכם?אפעם לא
אני עירקית גאה
הייתם גאים בהיותכם ישראלים?פעם שהייתי קטנה... השתתפתם בהצגה?של כיתה ו' נחשב?
התאהבתם במורה?לא.. איכככככסססססססס כל המורים אצלנו דומים לתחתתתתת התאהבתם במבוגר?לא...
הרגשתם מאושרים?כן...

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo42.gifשאלון../images/Emo99.gif

שיקרתם? אכן גנבתם? נואפ הלכתם מכות? חלילה ירדתם על מישהו בכוונה? בצחוק
השתתפתם בחרם? נואפ עשו עליכם חרם? נואפ הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? לא ניסיתם לשים קץ לחיים? חלילה איחלתם למישהו מוות? חלילה הייתם חולים יותר משבוע? לא אישפזו אותכם? כן הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר? לא [אגב, מה ההבדל ביינהם?] אצל רופא נשים? נואפ הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? נואפ התעלפתם? נואפ קנית בגד שלא לבשת מעולם? כע
הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? אמ.. נראלי פגעתם במישהו? כן שברתם למישהו את הלב? מקווה שלא שברו לכם את הלב? כן שתיתם משקה אלכוהולי? לא השתכרתם? לא השתכרתם עד אובדן חושים? לא עישנתם סיגריה? לא לקחתם סמים? לא התחרטתם על משהו שעשיתם? כמובן הייתם ערים לילה שלם? כע דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? כע ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? לא הייתם בחו"ל? לא הרגשתם שרודפים אחריכם? לא פתחתם חשבון בנק? לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? כע
הגשמתם חלום? אמ.. לא בדיוק הסתגרתם בחדר יום שלם? בערך הברזתם מבית ספר? כע ברחתם מהבית? לא אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? כע =] גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? כע
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? אמ.. לא כ"כ השתתפתם בהפגנה? כע הייתם בהופעה? כע ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כע =] השתתפתם בטקס בבית ספר? כע הקמתם אוהל בגינה? אנלי גינה =( תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? כע אבל בצחוק P= הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? נאמ.. לא ישנתם יום שלם? כע הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? לא עזה דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? חח לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? כע זכיתם בהגרלה? לא השתתפתם בתחרות? כע זכיתם? לעיתים גרמו לכם להסמיק? כע גרמו לכם לבכות? כע דחפו אותכם בתור? לא.. חברה טובה שלי אומרת שיש לי פרצוף תמים מדיי
עמדתם יותר משעתיים בתור? לא התביישתם במוצא שלכם? לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים? כע השתתפתם בהצגה? כע התאהבתם במורה? לא התאהבתם במבוגר? לא כ"כ מבוגר.. 18. הרגשתם מאושרים? אמ.. כע

Bleed for Me

New member
עונה

שיקרתם?כן גנבתם?כן הלכתם מכות?כן ירדתם על מישהו בכוונה?כן השתתפתם בחרם?כן עשו עליכם חרם?לא הרגשתם לבד?כן חשבתם על התאבדות?לא ניסיתם לשים קץ לחיים?לא איחלתם למישהו מוות?כן הייתם חולים יותר משבוע?לא אישפזו אותכם?לא הייתם אצל פסיכולוג?לא אצל פסיכיאטר?לא אצל רופא נשים?כן הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ?לא התעלפתם?לא קנית בגד שלא לבשת מעולם?כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"?כן פגעתם במישהו?כן שברתם למישהו את הלב?כן שברו לכם את הלב?לא שתיתם משקה אלכוהולי?כן השתכרתם?לא ממש..חח השתכרתם עד אובדן חושים?לא עישנתם סיגריה?לא לקחתם סמים?לא התחרטתם על משהו שעשיתם?כן הייתם ערים לילה שלם?כן דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות?כן ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע?כן הייתם בחו"ל?כן הרגשתם שרודפים אחריכם?חח כן פתחתם חשבון בנק?לא התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט?חחחח לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות?לא ממש הגשמתם חלום?כן הסתגרתם בחדר יום שלם?כן הברזתם מבית ספר?כן ברחתם מהבית?כן אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים?כן גנבתם כסף מההורים?לא נשארתם ערים לראות את הזריחה?כן הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר?כן השתתפתם בהפגנה?כן הייתם בהופעה?כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע?כן השתתפתם בטקס בבית ספר?כן הקמתם אוהל בגינה?לא בגינה
תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים?לא הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין?כן ישנתם יום שלם?כן הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם?כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות?חחח לא דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים?לא התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו?לא,שלחתי את אמא
זכיתם בהגרלה?לא השתתפתם בתחרות?כן זכיתם?כן גרמו לכם להסמיק?כן גרמו לכם לבכות?כן דחפו אותכם בתור?כן עמדתם יותר משעתיים בתור?כן התביישתם במוצא שלכם?לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים?כן השתתפתם בהצגה?כן התאהבתם במורה?לא התאהבתם במבוגר?לא הרגשתם מאושרים?כן

תשובות../images/Emo185.gif ../images/Emo3.gif

שיקרתם? שקרים לבנים.. זה נסלח?
גנבתם? לא הלכתם מכות? בצחוק.. ירדתם על מישהו בכוונה? בצחוק.. השתתפתם בחרם? לא עשו עליכם חרם? לא הרגשתם לבד? כן חשבתם על התאבדות? לא ניסיתם לשים קץ לחיים? לא איחלתם למישהו מוות? לא הייתם חולים יותר משבוע? נממ.. כן אישפזו אותכם? כן הייתם אצל פסיכולוג? לא אצל פסיכיאטר? לא אצל רופא נשים? לא הייתם מעורבים בתאונת דרכים *לא עלינו* ? לא התעלפתם? לא קנית בגד שלא לבשת מעולם? כן הרגשתם "טובים יותר מאחרים"? כן פגעתם במישהו? כן שברתם למישהו את הלב? לא יודעת, אולי שברו לכם את הלב? כן שתיתם משקה אלכוהולי? לא
השתכרתם?
השתכרתם עד אובדן חושים?
עישנתם סיגריה?
לקחתם סמים?
התחרטתם על משהו שעשיתם? כן הייתם ערים לילה שלם? כן, זה היה קשה
דיברתם בטלפון יותר משעתיים רצופות? לא, טלפון זה מכשיר נודניק, אני מתכתבת במחשב ישנתם מחוץ לבית יותר משבוע? כן הייתם בחו"ל? כן הרגשתם שרודפים אחריכם? כן פתחתם חשבון בנק? כן התחזתם לאדם אחר בצ'טים באינטרנט? לא התחזתם למישהו שאתם לא במציאות? לא הגשמתם חלום? אפשר להגיד.. כן הסתגרתם בחדר יום שלם? כן הברזתם מבית ספר? לא, מכמה שיעורים זה נחשב?
ברחתם מהבית? כן
אימצתם בעל חיים ללא ידיעת ההורים? לא גנבתם כסף מההורים? לא נשארתם ערים לראות את הזריחה? לא, אני מתכוונת לעשות את זה בקרוב
הקרבתם הקרבה אמיתית למען חבר? כן השתתפתם בהפגנה? לא הייתם בהופעה? כן ביצעתם מעשה ספונטני בהחלטה של רגע? כן השתתפתם בטקס בבית ספר? כן הקמתם אוהל בגינה? לא תכננתם כבר את העתיד בפרטי פרטים? לא, תכננתי באופן כללי הייתם שקועים במשהו לא ריאלי לחלוטין? כן ישנתם יום שלם? כן הרגשתם שנאה עזה כלפי אדם? כן דיברתם עם עצמכם שיחות שלמות? כן וזה בסוף הסתיים בוויכוח
דיברתם עם עצמכם בטלפון כדי שיחשבו שאתם עסוקים? כן התקשרתם לחברה והתלוננתם על מוצר כלשהו? לא זכיתם בהגרלה? לא זוכרת.. לא השתתפתם בתחרות? כן זכיתם? כן גרמו לכם להסמיק? כן גרמו לכם לבכות? לא דחפו אותכם בתור? כן עמדתם יותר משעתיים בתור? לא התביישתם במוצא שלכם? לא הייתם גאים בהיותכם ישראלים? ברור!
השתתפתם בהצגה? כן התאהבתם במורה? לא התאהבתם במבוגר? לא הרגשתם מאושרים? לכמה רגעים..

למעלה