שאלות,בקשות,הסברים

GaLGaLz 15

New member
היי אני צריכה עזרה-וסורי על ההודעה החדשה

היי.... אני צריכה עזרה בשיר בספרדית אולי מישהו או מישהי מכירה אותו זה התרגום בעברית "אני מת להכיר אותך, לדעת איך את מרגישה.." לזמר קוראים אלכס והוא שר את זה עם עוד מישהי ולשיר קוראים "אני מת"והבעיה שאני לא מוצאת אותו מישהו אולי מכיר את השיר ?

JOYE האחת

New member
צריכה את עזרתכם...

סורי שפתחתי הודעה חדשה לא ידעתי לאין לשרש... מישהו יכול לתת לי את הכתובת לפורומים בספרגית.נחמק לי=( ושנים שלא הייתי כאן בא לכם לעדכן אותי..מה קורה איתם??מה עם דולסה?

redsnowhite

New member
יש משהו שאני לא מבינה..../images/Emo152.gif../images/Emo41.gif

אנשים שפותחים שרשור חדש וכותבים "סורי על ההודעה החדשה" זה שתגידו סורי, זה משנה משהו
אומנם הפורום לא מסודר פה, אבל בתקופות שהוא כן היה מסודר, עדיין עשיתם את זה ואתם יודעים, זה לא השתרשר מעצמו
זה לא שאין לאיפה לשרשר פה, הפורום גם ככה לא מסודר אז עוד יותר
יש את כל ההודעות של תפוז אנשים ושאר שרשורים.. ואם כבר אתם פותחים הודעה חדשה אל תכתבו "סורי על ההודעה החדשה" זה לא באמת מכפר על משהו

LOLO RBD

New member
עידכון כנסי

אמRBD מוציאים דיסק חדש : "להתחיל מאפס" הם שחררו לרדיו את הסינגל הראשון מהדיסק שקוראים לא :בלתי מושג" ובקשר לדולסה אמ.לפני כמה ימים RBD הופיעו באירוע של 40 LOS משהוא כזה ודולסה לא היתה כי מצטלמת מחדש לקטלוג של חברת הנעליים

../images/Emo45.gifאת ממש צודקת.

פה למטה יש הודעה של תפוז, אפשר היה לשרשר לשם מלכתחילה במקום להתנצל, ושאח"כ המנהלים יעשו את העבודה.. אם אנשים היו דקה חושבים לאן משרשרים היה נחמד

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo215.gifשאלות,בקשות,הסברים../images/Emo215.gif../images/Emo88.gif

טענות וכל השאר...רק לפה

meitaly2

New member
עזרה דחוף!!

מישהו מכיר זמרת ארגנטינאית בשם נטלי שיש לה דיסק שהוציאה בשנה שעברה ונקרא Everything New אם כן ויש לכם את הדיסק אני חייבת אותו ליתר דיוק את אחד השירים בתוכו... הנה עמוד שיש בו תמונה מצד שמאל של הזמרת אולי זה יעזור אם אין לכם אתם מכירים אולי מקום שאפשר להוריד בחינם....???? בבקשה עזרה.. תודה מראש מיטל

meitaly2

New member
הנה התמונה...

הצלחתי לשמור אותה... אם אתם מכירים בבקשה תגידו איפה אפשר להוריד בחינם אותו אם יש לכם את הייתי רוצה שתשלחו לי לאייסי

למעלה