שרשור לבוש סוף שבוע

../images/Emo215.gifשרשור לבוש סוף שבוע../images/Emo215.gif

הי בנות, שבת שלוםהחלטתי לפתוח שרשור חדש ללבוש שלסוף שבוע. כך שמי ששרשרה לבוש סופש בשרשור הקודם, מוזמנת להעיבר לכאן אם היא רוצה... שבת שלום ונשיקות

ביום חמישי לעבודה

לבשתי מעיל טרנץ' של petit A שמלה שחורה מצמר מ"אדרת" - יד שניה מלפני איזה 4 שנים. חולצה בצבע אפור כהה מTNT גרביונם שחורים מH&M מגפונים בז' מחנות בקינג ג'ורג' וצעיף משוק בצלאל מפני הרבה שנים ושרשרת פפיון...

לפגוש חברים לקפה ביום שישי

היה בא לי על ורוד.. גרביונים ורודים מH&M מכנסיים משובצים מלפני כמה שנים, גולף שחור מזרה מגפונים שלא כל כך רואים אותם מקלה, מלפני שנתיים ושרשראות ורודות ואוהובות: הפפיון מH&M מברלין ושרשרת לב של הבנות המעצבות chick2chick משוק אקססוריז ווסט פרוותי אהוב עם ניטים. זה היה לבוש קצ תקיצוני אפילו בשבילי וכל האנישם ברחוב הסתכל ועליי, אבל היה לי כיף ועשה לי מצב רוח טוב ביום שישי.

קשכפית

New member
אתמול זה מה שלבשתי

שזה שונה מהשכבות שראיתן עד היום אני מנסה קצת ללבוש פחות שקים ויותר נשי אבל צריך גם לרדת קצת במשקל כדי שזה יראה ממש טוב. בכל אופן פירוט התילבושת: גרביים בורדו סוג של מכנס טייץ טריקו אפור צמוד שימלה בבורדו ואפור שקניתי בסטוק די בשבוע שעבר ברנואר אני מאוד אוהבת את השימלה. מתחת השימלה חולצת שוורל ארוך אפורה דקה עם אבני חן (עלק) בצווארון האמת זו חולצה עדינה ומאוד יפה, לא רואים את זה בתמונה. אקססוריז: צמידי פנינים על היד טבעת פנינה וגםטבעת חותם שחורה מלבנית הפנים טושטשו לא בגללכן אלא בגללי, לא פוטוגנית בכלל נראית רע וזה עושה לי רע אז עדיף בלי.

קשכפית

New member
זה התיק שאיתו אני הולכת בזמן האחרון

תיק גב קניתי במשביר לפני שלוש או ארבע שנים הגודל שלו והתכנון שלו מאוד נוחים לי. זה דמוי עור.

ואוו אני לא מאמינה!! השמלה של רנואר

הייתי עם חברה שלי והיא מדדה אותה וישב עליה ממש טוב ולא קנתה כי היא עלתה, אם אני זוכרת נכון, 250 שקל... היא מהממת!!! ואת לא צריכה לרדת, איך שאת זה נראה טוב מאד

קשכפית

New member
היי פטריה

תודה, אני ממש אוהבת את השמלה, איך היא יושבת והצבע והדוגמא שלה. באמת הצלחה. המחיר לא יקר במיוחד היא עלתה 209 לפני הנחה והיתה הנחה של 30% בסטוק דיי שהיה בשבוע שעבר (חמישיש, שישי שבת) אז יצא 146 ש"ח. סביר לגמרי לא? בקשר למשקל המממ. תודה על הפירגון. אבל אני עגלגלה עכשיו, אני בהחלט צריכה לרדת.. הייתי מאוד שמחה להשיל 7 קילו ממשקלי בכיף... אבל הקרמבו.. אוי הקרמבו והממתקים ...

גם אני אוהבת את השמלה והמחיר ממש סבבה.

לי יש איזה אנטי לא ברור לרנואר, לא מצליחה להיות אוביקטיבית לגביהם מסיבה לא ברורה. נכנסת לחנות ומיד בורחת החוצה.

לא הבנתי מה כל כך מהמם בשמלה הזאת

יש לה גזרה פשוטה, בד משעמם והיא אפילו לא יושבת כל כך טוב. היא לגמרי חסרת השראה. סורי, אבל זה כאילו קצת ממש מוזר להתלהב מפריט כל ךכ חסר ייחוד. :(

אוקיי, קודם כל היא מאד יפה

ותסלח לי קשכפית אבל... לפי דעתי היא נראית לך פחות יפה כי היא לבשה אותה מעל מכנסיים. אם היית רואה אותה עם גרביונים אפורים ומגף היית מבינה. היא מהממת!!!!!

קשכפית

New member
היי פטריה, רציתי לכתוב לך

שזה בסדר הביקורת שכתבת, את צודקת. השימלה לא נראית במיטבה על הטיץ האפור - מה שנכון נכון. וגם כמו שכתבתי עכשיו לשמיים צהובים, אני לא מספיק רזה ולכן זה לא נראה כל כך טוב עלי. וחוצמיזה אין מה לעשות, מזמן הבנתי שטעם זה דבר מאוד מוזר, מה שיפה בעיני האחד מכוער בעיני השני ולהיפך. עובדה שאני רואה בתמונות פפראצ'י דברים שאני יודעת שבודאי עולים המון כסף ושלובשות אותן שחקניות/דוגמניות והן מכוערות בעיני מאוד מאוד. איך זה יכול להיות? ככה זה. לטעמי כשלוקחים אישה יפה ורזה ומלבישים אותה בסרבל ג'ינס דהוי וטריקו לבן ובנדנה נניח... היא יכולה להראות מהממת יותר מאותה אחת עם איזו שימלה מפונפנת עם גיזרה מסובכת ומורכבת שדיגם אותה איב סאן לורן... לא תמיד היוקרה עושה את הלוק. לדעתי.

קשכפית

New member
היי שמיים צהובים.

אני מקבלת את הביקורת כי זה לגיטימי שכל אחת רואה את הדברים אחרת. אני רק חולקת על ההגדרה גזרה פשוטה, כי אני חושבת שאין דבר כזה גיזרה פשוטה, יש גיזרה שיושבת יפה על מישהיא או לא. אם לצורך העניין יש לך שימלה עם בד שאת אוהבת וגיזרה שמחמיאה לך, מה זאת אומרת גיזרה פשוטה? יש גזרות מטורפות בהשראה ונראות כמו בדיחה גם על הדוגמנית הכי שווה, (ראי שירשור פאפראצי נניח את השמלה שכתבת שהיא פרחית, בעיניי היא דוחה ממש), הבעיה היא לא השימלה אלא אני, שהשמנתי בשנים האחרונות ונכון, הבגדים לא יושבים עלי כמו שהיו פעם ו/או שהייתי רוצה, אבל זה מה יש כרגע. אני מנסה להתלבש יפה (לטעמי) ומודעת לכך שזה לא מונח סוף הדרך. הבד מצא חן בעיני, אולי בתמונה לא רואים, בורדו זה צבע יפה והדוגמא של הבד היא מעויינים דווקא די מעניין. בכל מקרה תודה על הביקורת.

אוקיי

אני מבינה את כל עניין הטעם והכל, אבל הבעיה היא בכלל לא בך. אני מנסה להגיד שיש בגדים שיכולים להראות עלייך הרבה יותר טוב ולקשט אותך, מה שאומר לתרום מהיופי שלהם לכך שתיראי טוב יותר. השמלה הזאת לא עושה את זה..... מגיעים לך בגדים יפים יותר ואת בכלל לא שמנה :) צריך להתאמץ ולבחור את הבגדים הנכונים באמת וזה באמת יכול להיות לא קל.

ממש נחמד (ויותר מחמיא מהקודם ../images/Emo13.gif)

השמלה מקסימה! בא לי למדוד גם

למעלה