שרשור מפגש סופי!

../images/Emo215.gifשרשור מפגש סופי!../images/Emo215.gif../images/Emo223.gif

אז כמו שהוחלט מחר! ה12.12 נפגשים ב12:30 ליד הטאוור רקורדס [עד שיעיפו אותנו משם....] מאוחר יותר גם נגיע לסנטר כדי שנכיר אחד את השני, תענו: שם: גיל: מיקום בארץ: באים/לא באים? סימן זיהוי במפגש: תמונה [שנזהה אתכם]:

../images/Emo223.gif

שם: ספיר גיל: עוד חודשיים ויום 18 :p מיקום בארץ: ב"ש באים/לא באים?
סימן זיהוי במפגש: זאת שמציקה לרוזי... אמ.. אולי אני אבוא עם חולצה של TBS / FINCH, ותיק אדום עם מלא סטיקרים של להקות תמונה [שנזהה אתכם]: אוף הכול ישן.. אני עוד מעט אעלה

HagarStar

New member
המ../images/Emo139.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר גיל: 15 מיקום בארץ: ת"א באים/לא באים? יאפ סימן זיהוי במפגש: אני אהיה עם נושי וגלי, אם תראו אותן אני צריכה להיות בסביבה תמונה [שנזהה אתכם]:

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo105.gif

שם:שגית גיל:15 מיקום בארץ:מבשרת באים/לא באים? לסנטר כן סימן זיהוי במפגש: אמממממממממ תמונה [שנזהה אתכם]: לאאאאאאאאא

../images/Emo216.gifהולכים כ"כ להעיף אותנו משם..

אחרי מה ששמעתי על מפגש טוקיו הוטל והבלאגן שהיה שם..
שם:מיכל גיל:אוטוטו 18 מיקום בארץ:ירושלים באים/לא באים?:באים, נראה אתכם, אבל אני אהיה עם מפגש מכ"ר. סימן זיהוי במפגש:... תמונה [שנזהה אתכם]:..חעחע

מה שאני יודעת,זה ש../images/Emo219.gif

הם עשו משהו עם זיקוקים/נפצים/וואטאבר,וצרחו כמו מחורפנים,וקשקשו על הרצפה ובשירותים. |:

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

הרבה יותר אמרו שהם באים

Rose131

New member
המ

שם:נועה גיל:16 מיקום בארץ:ירושלים\מבשרת באים/לא באים?
סימן זיהוי במפגש:אמ. הארטאגראם ועודף שלאקים על יד שמאל. אין לי מושג מה אני לובשת
והתיק האדום עם הדמוימחוך של HIM כזה

GaIi4697

New member
שאתם אומרים שיעיפו אותנו זה פשוט אחד המעצבנים

כל עוד אתם לא בקטע של ואנדליזם הם לא יעשו את זה הם לא באים ב'בואו נעיף כל גוש שחור שנראה' ולא זה שהם אומרים לקום זה לא נחשב כי זאת פשוט בקשה הגיונית

Rose131

New member
זה לא הגיוני, זה קטנוני.

מילא בטאוור אם יושבים 20 אנשים וזה חוסם את המעבר. אבל למה זה בלאדי מפריע להם אם יושבים בגג? בחוץ או מסביב בפנים? זה פשוט אידיוטי. וגם אם יושבים שלושה אנשים בטאוור, זה לא מזיק לבלאדי אף אחד! זה סתם קטנוניות, וזה באמת כי אנחנו שחורים. עובדה, כשבאתי עם חולצה ורודה העלו אותי לגג בלי בעיה. כשבאתי עם שחור לא. פשוט כך.

למעלה