תמונות מדברות

McflyRule

New member
../images/Emo215.gifתמונות מדברות../images/Emo215.gif

שלום לכםם
מנשמע? מקווה שהכל
אז הנה לכם תמונות מדברות
1. נכנסים לאתר תפוז
http://www.tapuz.co.il 2. נכנסים לקטגוריה: פורומים (זה למעלה...) 3. מחפשים את הפורום "מקפליי" (או, פשוט תחפשו: "הפורום הכי שולט") 4. לחצו על הלינק הלבן כתום שכתוב עליו "כניסה לפורום" 5.לאחר שנכנסתם לפורום הכי הכי מגניב בכל היקום, פותחים את הלינק: "
תמונות מדברות
" שנכתב ע"י McflyRule השולטת 6. קוראים את ההוראות. 7. מסתכלים על התמונה שמצד שמאל. 8. לא טיפשים! לא הפרסומת!!! התמונה של מקפליי! 9. מסתכלים על דאגי ו... אווווו איזה חתיךךך גררררר......!!!! טוב, איפה הייתי? אז מסתכלים על דאגי
דני
הארי
וטום
10. חושבים מה המהממים האלו חשבו באותה שניה שצילמו אותם (אל תשכחו לצנזר, כי כמו שאנחנו יודעות ויודע, הם קצת חרמנים
) 11. לוחצים על "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה". הייתי ממליצה על "הוספת תגובה מהירה" כיוון שזה יותר קצרצרצר=]] 12. כותבים מה לדעתכם דאגי, הארי, טום ודני חשבו באותה שניה שצילמו אותם (ע"ע סעיף 10) 13. שולחים את התגובה ( פשוט לחץ "שלח" ) תודה רבה לכם שהשתתפתם ב"
תמונות מדברות
". הפרסים יחולקו בעוד 70,000,000 שנה. תודה. =]] just kidding... תהנו
אוריאן

McflyRule

New member
פאק שכחתי תמונה...

ותודה על התמונה.. לא זוכרת מי נתנה לי.. נראה לי מיקי

m i c k e y 15

New member
כן,אני נתתי חח

הארי: מה זה שם למעלה? ציפור? מטוס? דאגי: מה שזה לא יהיה זה מכוערר! טום: באמת! דני: אמא..טום מה זה הפרצוף הזה! חח ניסיתי

simpsonit

New member
אני ../images/Emo13.gif

הארי: חבר'ה תעשו פוזות יפות תעשו כמוני שקסי שכמותי דאגי: איכסססס למה עוזר הצלם רץ עירום???!!!!!!! טום: דאגי אל תסתכל עליו ככה תנסה בזווית אחרת.. דני: אויש אבל עוד שנייה מחרבת עליו יונה מלעמעלה... טומוש.. אני לא רומזת שאתה הומו חחחח אין לי כוונות רעות באמת ... חח

אני ../images/Emo192.gif

דני: הא? מי זה שם? טום: לא יודע.. אבל תיראו! לא עשיתי שפם היום...
דאגי: איכססס!!! תראו איזה צלם מכוער! יש לו שיערות באף... בע.. הארי: יאללה... שיצלמו כבר ונלך... בע.. לא יצא לי כל-כך יפה.. :/

danirit1

New member
שליייייייייי

הארי: איי איי אייי איך שאני יצא מיליון דולר...כרגיל נו מה דאגי: אייוו איזה חזה נפול....איזה גועל טום: *מפליץ* אוי ואבוי..איזה ריח....נקווה שלא ישימו לב דני: יאא... איפה הכוסית הזאת נעלמה? יואו דמיט.... רציתי לקחת ממנה ת'מספר אחרי הצילומים..יואוווו מה אני עושה עכשיו..... (חחח איך זה מתאים לפרצוף שלו..נכון??!?)

Hip Hop star

New member
מנסה...../images/Emo12.gif

כל הקהל:"ברחו על נפשותיכם!!!!!!!!!!זה מיקי מאוס משוגעת שיצא משליטה!
" מקפליי:*במבט מפוחד*

McflyRule

New member
חחחחח לקח לי זמן להבין...

לא הבנתי בהתחלה מה קשור המיקי מאוס?!?! ואז הסתכלתי על הרקע

מנסה אולי הפעם יצליח..

דני:"מה זה מטוס?" טום:"לא זה ציפור דאגי:" לא זה משו ירוק ומגעיל..." הארי:"תנו לי שניה להיסתכל"

sap sapir

New member
מנסה

הארי: "האם זה מה שאני חושב שזה?" דאגי: "איכססס אני מקווה שלא" טום: "אממ אני חושב שכן" דני: "כן זה סופרמן בתחתונים" גרוע ביותרר

Hip Hop star

New member
חחחח../images/Emo6.gif

סופרמן בתחתונים,וכולם המומים! זה גם באמת מוזר גבר שהוא גיבור,ולובש את התחתונים שלו מעל המכנסיים

simpsonit

New member
טום וולינג

משחק מאוד טוב!!! ויצור יפה
וספיידרמן כל כך שולטטט איזה חליפה יפה!!!!!!!
חחח טוב .. נסחפתי קצת..

למעלה