תמונות מדברות

m i c k e y 15

New member
אוקי נראה..

טום: ''הנה המקום הכי מדליק בעולם ואני מציג אותו בפניכם!'' הארי: ''פיס אנד לאב'' דני: ''תראה תראה זה שמה..האוכל הוא שםםם'' דאגי: "קבל משו מצלצל.."

Rowdy Girl

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

קבלו שיחה ביני ובין אבא לפני כמה שבועות: אני: נו אבא מקפליי... אבא: דיגי.. אמממ אני: אין דיגי! אבא: אעע אז דאגי! דני.. טום ו.... אני: נוו.. אבא: מאט!! אני: לאאאאא$%#@$#@ אבא: אה מאט זה מבאסטד אני: -.- אבא: הארייייייייייייייייייייי אני: יפה! באסטד! אבא: מאט כבר יש לי אזזזזז.... אני: -.- אבא: ג'יימס!!! אני: *
* אבא: ואממ..?? ג'סי! אה לא זה לבד.. זה פועל זר! אני: *
* אבא: אממממ צ'ארליייייייייייי@#$@#%@ אני: יפה!111 עכשיו סאן אוף דורק! אבא: אממ לא יודע אבל אני יודע שג'יימס ודני שם! אז יש לי כבר 50 אחוז!! אני: לא אבא הם 5... אבא: מה נולד להם עוד אחד?!?!?! מזל''ט!!!!!!
טוב ככה זה נגמר כי זה היה בבוקר בדרך לבצפר אז.. אבל תראו איזה אבא מחונך D:

נונס

New member
../images/Emo6.gif צריך שכל ההורים יהיו מחונכים

ככה כל הכבוד לאבא שלך!!!

Rowdy Girl

New member
נו אבל זה מאתמול

ואפחת לא הגיבה
[נו כמעט.. מיכל צדיקה
] אבל עדיין אפשר להגיב
ואוריאן תסלח לי נכון?

m i c k e y 15

New member
חחחחח קרעת אותייייי

יפההה אבא שלי לא יודע כלוםםםם ובמיוחד אמא שלי.. רק אח שלי חחח ורק את מקפליי תמסרי לאבא שלך שאני גאה בו

0 דיש 0

New member
XD

קרעת אותי חחח כל הכבוד לאבא שלך חח ככה כל האבות צריכים להיות

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלוואי עליי
אימא שלי רק יודעת שבלו זה "הבלונדינים שיש לך על הדלת" >< אוו אבל לימדתי את אחותי הקטנה לומר מאט!!!111

Rowdy Girl

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif2

זה הפעם שרק התחלתי ללמד אותו בניו יורק... בגלל שהיינו רק שנינו והיו מלא נסיעות והליכות אז היה לי זמן... טוב זה אחרי שהוא אמר את דני, דאגי וטום! [ושמתן לב שיש לו בעיות עם לזכור את הארי?
] קורל:"נו אבא אז מי הרביעי?????" אבא:"לא יודע תני לי רמז!" קורל:"טוב... יש סרט על השם שלו" [הארי- הארי פוטר..] אבא:"מדגסקר!!!!!" טוב נו מה משעמם לי אז אני מתחילה לספר שטויות

Hip Hop star

New member
מנסה../images/Emo45.gif

דאגי+דני:"i want it that way" הארי:"תגיד צלם,יש לך סיגריה?או 2 ש"ח?" טום:"אני דובון איכפת לי!מי נותן לי חיבוק?
" תודה רבה אוריאן

Emo Kid

New member
|אבוקדו| אני ../images/Emo41.gif

אוקי.. אז עשיתי מי זה סיפור. דני- תיראו, זאת לא בריטני ספירס שם?! דאגי- בואי בריטני!!! תני לי יד!! טום- לא, בריטני! אני רוצה חיבוקק!!! הארי- את יודעת אם ככה עושים שתיים עם היד?? חחח יצא לי עלוב :\

למעלה