שרשור חיובי

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo111.gifשרשור חיובי../images/Emo111.gif

כתבו את כלהדברים הטובים שיקרו לכם השבוע
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- תהנו שקסיות

LovE BuSTeD

New member
שלי

ראשון-מחר קמה ב5 בבוקר נוסעת למגדל לשירות לאומי שלי=[..חוזרת לבית ונוסעת למשחק עם דודו וג'וי:D שני-בבוקר בשירות לאומי ערב נראה כבר.. שלישי-אולי אולי אולי נוסעת למשחק רביעי-שירות לאומי ונראה כבר מה עוד חמישי-כנ"ל שישי-חופששששש ורואה את ברטלוש שלי אחרי שבועיים שלא ראיתי אותה ואז נוסעת לתל אביב לישון אצל חברה שלי:D שבת-נוסעת למשחק :) זהו:)

ליטלושי

New member
=0

איזה פלוגהההה??!?!?@?@!? וואי מסכנה מה הולך שם עכשיו אני לא מרחמת עליה..יותר גרוע ממה שהיה לי =/

lollipop1

New member
ME

ראשון- עדיין בעונש שני- כנ"ל +שיעור גיטרה שלישי- כנ"ל+ מחויבות אישית רביעי- כנ"ל לגבי העונש חמישי- כנ"ל שישי- כנראה יתנו לי לצאת! שבת- משלימה שעות שינה :)

ליטלושי

New member
ממ אני

אין משהו מעניין.. ראשון - צבא שני - צבא שלישי - צבא רביעי - צבא חמישי - צבא ואח"כ בחולוןןןן שישי - חולון ובטח נצא בערב.. שבת - only god knows

mela1

New member
אני-

ראשון-ביצפר,עבודה. שני- ביצפר. שלישי- ביצפר- יום ארוך. רביעי- ביצפר-גבעה. חמישי- ביצפר- אולי שוב גבעה. שישי- גיטרה, חופש. שבת- יום זיכרון לזוהר שנספתה בצונאמי.[חברה שלנו]. ]':

אני פה..../images/Emo9.gif

ראשון- סתם יום כזה
שני- מבחן במתמטיקה
ונוסעת להכין דגם במדעים
שלישי- צופים
רביעי- מבחן בספרות
ושיעור גיטרה
חמישי- אולי נוסעת לדודה
שישי- צופים
שבת- ישנהההההההההה!!

HoFiT592

New member
../images/Emo187.gif

ראשון- סתם שעמום... שני- בוחן באנגלית... שלישי- אמממ...פעולה רביעי- סתם שעמום... חמישי- אזכרה לסבא שישי- אולי אני יוצאת שבת-

אניי

ראשון- מתכוננת למבחן בלשון+ג'אז שני- הופעה עד 9 (ג'אז) שלישי- מבחן מחורבש בלשון+ עושה עבודה בשל"ח (הבן זונה רוצה שנבנה לו תרסות) רביעי- נפגשת עם חברה שממזמן לא פגשתי ואז ג'אז חמישי- מבון בהבעה בעעע וג'אז שישי- שוק +יוצאת(בערב) שבת- משלימה שעות שינה

למעלה