שרשור חיובי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו
L LeeR4Ever New member 11/3/06 #1 ../images/Emo215.gif../images/Emo149.gifשרשור חיובי../images/Emo149.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו
../images/Emo215.gif../images/Emo149.gifשרשור חיובי../images/Emo149.gif ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- תהנו
D DesertRose7 New member 12/3/06 #2 ../images/Emo27.gif ראשון-פורים.. יהיה רע שני- חופשששש + הכנות לפורימון שלישי- הכנות לפורימון רביעי- פורימון!!!!! חמישי- יומולדת לקרן שישי- לא סגורה על עצמי שבת-מנוחה
../images/Emo27.gif ראשון-פורים.. יהיה רע שני- חופשששש + הכנות לפורימון שלישי- הכנות לפורימון רביעי- פורימון!!!!! חמישי- יומולדת לקרן שישי- לא סגורה על עצמי שבת-מנוחה
H HoFiT592 New member 12/3/06 #3 שלי... ראשון-פורים-שעמום שני-חופש-כיף שלישי-חופש-כיף רביעי-חופש-כיף חמישי-בצפר-שעמום שישי-לא בטוח עוד-אולי יהיה כיף שבת-מנוחה לא השבוע הכי חיובי בעולם אבל אני אתגבר...
שלי... ראשון-פורים-שעמום שני-חופש-כיף שלישי-חופש-כיף רביעי-חופש-כיף חמישי-בצפר-שעמום שישי-לא בטוח עוד-אולי יהיה כיף שבת-מנוחה לא השבוע הכי חיובי בעולם אבל אני אתגבר...
S Son Of Dork Girl New member 12/3/06 #4 אני ../images/Emo192.gif ראשון- פורים בבצפר. שני- בעזריאלי[מפגשים] ובערב אולי מסיבה. שלישי- הפנינג של המתנ"ס, פורימון. רביעי- משהו בעבודה של אמא. חמישי- בצפר :/ שישי- בצפר :/ אולי לשוק. שבת- אורזת לטיול שנתי!
אני ../images/Emo192.gif ראשון- פורים בבצפר. שני- בעזריאלי[מפגשים] ובערב אולי מסיבה. שלישי- הפנינג של המתנ"ס, פורימון. רביעי- משהו בעבודה של אמא. חמישי- בצפר :/ שישי- בצפר :/ אולי לשוק. שבת- אורזת לטיול שנתי!
M mela1 New member 12/3/06 #5 אני ראשון- פורים בביצפרר.. שני- חופשש..אולי ת"א, אולי גבעהה.. שלישי- כנ"ל. רביעי- כנ"ל. חמישי- ביצפרר\= שישי- חופש..שיעור גיטרה. שבת- חופש..יומולדת לבנדוד שליי..
אני ראשון- פורים בביצפרר.. שני- חופשש..אולי ת"א, אולי גבעהה.. שלישי- כנ"ל. רביעי- כנ"ל. חמישי- ביצפרר\= שישי- חופש..שיעור גיטרה. שבת- חופש..יומולדת לבנדוד שליי..
ל לושהה New member 12/3/06 #6 אני../images/Emo9.gif ראשון-פורים בבצפר..היה היום הכי טוב שהיה לי בחיים! שני-חופשש חברה באה אליי.. שלישי-חופשש כנראה בסינמה סיטי עם חברים.. רביעי-חופשש אולי בעזריאלי/רמת אביב עם ידיד.. חמישי-חוזרים לבצפר שישי-ממ..יום קצר ביותר שבת-שומדבר מיוחד
אני../images/Emo9.gif ראשון-פורים בבצפר..היה היום הכי טוב שהיה לי בחיים! שני-חופשש חברה באה אליי.. שלישי-חופשש כנראה בסינמה סיטי עם חברים.. רביעי-חופשש אולי בעזריאלי/רמת אביב עם ידיד.. חמישי-חוזרים לבצפר שישי-ממ..יום קצר ביותר שבת-שומדבר מיוחד
L LovE BuSTeD New member 12/3/06 #7 שלי ראשון-שירות לאומי שני-עושה גבות שלישי-יש מסיבה של פורים במעון שלי(בשירות לאומי)ובערב יוצרת לאנשהו לחגוג את פורים רביעי-מסיבת פורים של העובדים שלנו חמישי-חופשש.. שישי-יוצאת לאנשהו בטח לאפיקים שבת-ישנה
שלי ראשון-שירות לאומי שני-עושה גבות שלישי-יש מסיבה של פורים במעון שלי(בשירות לאומי)ובערב יוצרת לאנשהו לחגוג את פורים רביעי-מסיבת פורים של העובדים שלנו חמישי-חופשש.. שישי-יוצאת לאנשהו בטח לאפיקים שבת-ישנה
D d i s n e y girl New member 12/3/06 #8 שבוע נייס../images/Emo9.gif ראשון- פוריםםם!!תחפושותתת!! שני- חופשששש!! שלישי- פורימון רביעי- גיטרה[?] חמישי- בחרמוןןןן!! שישי- בחרמוןןןן!! שבת-בחרמוןןן!!
שבוע נייס../images/Emo9.gif ראשון- פוריםםם!!תחפושותתת!! שני- חופשששש!! שלישי- פורימון רביעי- גיטרה[?] חמישי- בחרמוןןןן!! שישי- בחרמוןןןן!! שבת-בחרמוןןן!!
B Bleed for Me New member 13/3/06 #9 שלי ראשון-פורימון שני-מפגש פורום שלישי-אירוע סיום של השמיניה רביעי-מפגש פורום קלי-רגע לפני ההופעה בארץ חמישי-צילומים שישי-צילומים שבת-צילומים
שלי ראשון-פורימון שני-מפגש פורום שלישי-אירוע סיום של השמיניה רביעי-מפגש פורום קלי-רגע לפני ההופעה בארץ חמישי-צילומים שישי-צילומים שבת-צילומים
ר רותי אוחנה New member 13/3/06 #10 ME ראשון- פורים שעמום שני- חופש סבבה! שלישי-פורים חופש סבבה!! רביעי-יומולדת לי סבבה! חמישי- מבחן בעעעע שישי- לוידעת שבת-מנוחה
ME ראשון- פורים שעמום שני- חופש סבבה! שלישי-פורים חופש סבבה!! רביעי-יומולדת לי סבבה! חמישי- מבחן בעעעע שישי- לוידעת שבת-מנוחה
J Just Me173 New member 13/3/06 #11 אניאניאני (אני מרגישה היפר אקטיבית) ראשון-מסיבה משעממת שני-כיף-מפגש פורום שלישי- חופש רביעי- חופש חמישי- חוזרים לבצפר שישי- יום הולדת!! שבת- כל היום על המחשב... ונהנת מהמתנות
אניאניאני (אני מרגישה היפר אקטיבית) ראשון-מסיבה משעממת שני-כיף-מפגש פורום שלישי- חופש רביעי- חופש חמישי- חוזרים לבצפר שישי- יום הולדת!! שבת- כל היום על המחשב... ונהנת מהמתנות