סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifסיכום שבועי../images/Emo183.gif../images/Emo215.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא: סתם עוד דבר להוסיף:

Robin Sparkles

New member
מסכמת

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:עקרות בית נואשות,איך פגשתי את אמא ושושלת טיודור קליפ/סרטון השבוע:אני חולה עליו!!!! http://www.youtube.com/watch?v=r29S1iRL-IU&feature=related שיר השבוע:Craig David-Insomnia The Corrs-Summer Sunshine The Corrs-Goodbye The Corrs-Long Night יש גם משהו ממש יפה אבל זה רק מנגינה בלי מילים
דבר טוב שקרה השבוע:עברתי תיאוריה דבר לא טוב שקרה השבוע:ההורים שיגעו אותי אתמול בערב מאכל השבוע:שורטברד
. וגם נסטי (נראה לי שהתמכרתי...) ספר השבוע:ספר התיאוריה שכבר עשה את שלו בילוי השבוע:לחכות יותר משעה לאוטובוס???כמעט התייבשתי..ואח"כ ללכת ברגל איזה חצי קילומטר לבצפר. ציטוט השבוע:-"מה לעשות?" -"אין מה לעשות! לשים לב זה מה שיש לעשות" חחח תמונת השבוע: תכנונים לשבוע הבא:להתחיל ללמוד נהיגה ואיזה טיול משעמם של יום שלם מהבצפר (הלוואי שיתבטל בגלל הגשם) סתם עוד דבר להוסיף:

linoy7

New member
שיהיה בהצלחה!../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לאן הטיול? תהני
[אם תצאו
]

linoy7

New member
איפה בצפון?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ולכבוד מה? ומה אכפת לך? כל טיול שיוצאים במסגרת הבי"ס צריך לשמוח, לא?
חוצמזה, בגלל שזו השנה האחרונה כדאי לך להנות מכל רגע.. גם כשהוא משעמם

Robin Sparkles

New member
אני לא מכירה את המקומות האלה בכלל חח

אבל זה משהו שקשור לצבא אז בטח יהיה קצת מעניין..

NITSAN6

New member
למה זה הכי כיף טיולים!../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אני כבר מזה מחכה לגיחה..

just adiki

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

איזה שנ"צ דפקתי. תענוג. סרט השבוע:- תוכנית השבוע:"חברים" קליפ/סרטון השבוע:- שיר השבוע:"The Voice Within" דבר טוב שקרה השבוע:התגייסתי. צריך להזכיר את זה ואני חושבת שעדיף לעשות את זה בחיובי ולא בשלילי. דבר לא טוב שקרה השבוע:גרר... מחליפים לי את המפקדת וממש אהבתי אותה. מאכל השבוע:שניצל ופוטטו! ישר שקבלתי רשות לאצת התקשרתי לאמא והיא אמרה לי שהיא מכינה לי שניצלים [אני פשוט חולה על השניצלים שלה] ומה אני רוצה תוספת חח. זה היה ממש כיף
. ספר השבוע:"גנבת הספרים". מקווה לסיים אותו שבוע הבא בבסיס, למרות שזה לא יקרה [אני נשארת שבת!] בילוי השבוע:סביר להניח יהיה היום. אני כבר לא זוכרת מה עשיתי השבוע. כל הזמן רק רץ לי בראש הגיוס. ציטוט השבוע:"כן המפקדת, 20 שניות!" תמונת השבוע:אני יודעת מה אתן רוצות לראות, לא העלתי למחשב בנתיים חח. תכנונים לשבוע הבא:להיות בצבא. וואי הסיכומי שבוע שלי בשנתיים הקרובות יהיו אותו דבר חח. סתם עוד דבר להוסיף:התגייסתי!
אההה!! חח...

linoy7

New member
תסיימי את הספר בשבת../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

במילא לא יהיה לך משהו יותר טוב לעשות.. חח במילא בשבת רק עושים שמירות[אם זה ככה בכל הבסיסים
] שיהיה אחלה שבוע
ושוב, בהצלחה ותהני

linoy7

New member
שבוע טוב!../images/Emo9.gif עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: -- תוכנית השבוע: חברים, האח הגדול קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:לב מואה טמהההההה
אחת המשימות הגאוניות באח הגדול
דבר טוב שקרה השבוע:אין משו מיוחד דבר לא טוב שקרה השבוע:כנ"ל מאכל השבוע: קרמבו
ספר השבוע: -- בילוי השבוע: שני- דודים באו אלינו
שלישי- בבית-כנסת של סבא
חמישי- התנחלות אצל חברה
ציטוט השבוע: היום בבוקר יצאתי להליכה עם ההורים. בדרך חזרה-2 דק' מהבית, אמא שלי מתחילה לרוץ ואבא שלי אומר: "אה, את רצה כדי להיות ראשונה באמבטיה?" אמא שלי: "מה זה משנה, גם ככה אני ראשונה" *מפסיקה לרוץ וממשיכה ללכת..* *אבא מתחיל לרוץ* ואומר: "אני ראשון באמבטיה!" אני: "אממ.. למה אתם רצים? המפתח אצלי.."
זה היה גדול!
תמונת השבוע: -- תכנונים לשבוע הבא: בעז"ה
לסדר גבות, ללכת לרופא עור, ללכת לפיזיותרפיה, לצאת עם חברות, מסיבת גיוס לחברה
סתם עוד דבר להוסיף: חם לי

Robin Sparkles

New member
איזה ציטוטים../images/Emo6.gif

חם לך??? ירד אתמול מבול ב-2 וחצי בלילה (או שזה רק אצלנו חח). כל רגע נבהלתי מהרעמים

linoy7

New member
איזה גשם? הגשם האחרון שירד בת"א היה לפני../images/Emo41.gif

שבוע וחצי.. משו כזה.. וכן, זה היה מלווה ברעמים שגרמו לי להתעורר ב-6 וחצי בבוקר
אבל זה כיף
עכשיו נהיה קצת קריר.. כמו בכל ערב
חח.. תזכירי לי איפה את גרה?..

NITSAN6

New member
כן גם אצלנו ירד..../images/Emo110.gif

האמת שירד די הרבה..חח גם פחדו שהכתובות אש יהרסו

linoy7

New member
חח וואי, איזה מבול ירד ב-3 בלילה../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

שוב התעוררתי מהרעמים
ועכשיו יש שמש חורפית כזאת.. נעים
.

NITSAN6

New member
כן הא?../images/Emo110.gif

לא התעוררתי אבל ראיתי שיש מלא שלוליות

Robin Sparkles

New member
גם היום בערב ירד גשם!!

השמש החורפית והנעימה הזאת (באמת היה נעים היום..) הרסה לי את הבריאות!

linoy7

New member
../images/Emo6.gif למה? שמש חורפית היא הכי כיפית../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

למעלה