שרשור חיובי!

LeeR4Ever

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo226.gifשרשור חיובי!../images/Emo226.gif

פינתי הישנה חוזרת אליי
כתבו את כל הדברים החיוביים שהולכים לקרות השבוע!
ראשון-
שני-
שלישי-
רביעי-
חמישי-
שישי-
שבת- שבוע טוב!

אני../images/Emo9.gif

ייאי! ההורים שלי השתגעו מזה שהם לא יכולים לתקשר איתי אחרי שאיבדתי את הפלאפון (השני השנה
) אז הם קנו לי אחד חדש! עם מספר ממש ממש מאגניב -שאני לא מתכוונת לפרסם פה
- ראשון- אצל דודה=> בלט
שני- מממ כלום
שלישי- צופים
רביעי- גיטרה=> בלט
חמישי- עושה חזרות עם חברה לתרגיל ספסל
שישי- צופים=> יומולדת לסבתא חחח! צריך לחייך לאנשים שאני בכלל לא מכירה
שונאת את זה שבת- מממ כלום?

Rowdy Girl

New member
[[[[[[[::

ראשון- בצפר והרבה נשיקות בשיעור פיזיקה. כי אנחנו תמיד מקדימים את המאוחר. שני- יום בסינמה סיטי עם השכבה [[= היה מאגניב ^^ שלישי- סתם בצפר משעמם כזה ^@^#@#% רביעי- פגישת עמיתים D= יאי יש אוכל D::::: חמישי- כנראה לבאולינג עם הכיתה והמורה
ולהעביר הרצאה שוב על סמים >< יאללה כבר נמאס. טוב נו רק עוד 8... שישי- או שמתנחלים אצל מישו והולכים לראות יוווורייי D:: ["מה אתה צוחק היא מדברת אלייך" חהחה איך חרשנו על זה] או שיוצאים לאנשהו בחמולה והולכים להפחיד אנשים תמימים ולהזיל ריר על מרטי ^^ שבת- המ. כנראה ש... לוידעת >< האפי ניו ייר D: [?!] לכן ולכל חבריי האמריקאים, יבורכו D= איימן

shanibu

New member
../images/Emo215.gif X____X

ראשון- כלום? שני- חורשת למתמטיקה שלישי- מבחן במתמטיקה
היה קקי. רביעי- בצפר + לנוח קצת. חמישי- כלום שישי- הולכת לשבעה + אולי נשארת שם עם סבתאסבא שבת- אולי נשארת בחיפה אצל סבאסבתא

מותק13

New member
קר לייי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo185.gif

ראשון- מבחן במתמטיקה, 'פפריקה'[מסעדה] עם חברים שני- מבחן בערבית,ישיבת מדריכים,ועודמשהולאחשוב
שלישי- מועדונית,עודמשהולאחשוב
רביעי- מבחן בלשון,יומולדת לבןבןדוד שלי D: ,ובטח אני אצלו
חמישי- הגשת עבודה בג"ג,הגשת עבודה בזה"ב שישי- מבחן בספרות X____X + פעולה שבת- הופעה של שחר חסון D: היום היחידי שחיובי לי הוא שבת ._.

LovE BuSTeD

New member
טוב עבר כבר כל שבוע אבל נרשום

ראשון-ממ ראיתי תמשחק של ביתר ויצאתי לפאפיה זה פאב שני-ממ לא היה משהו מיוחד עבדתי רק בערב שלישי-כנ"ל רביעי-כלום מיוחד רק ידידים שלי ממגדל בעמק באו וסתם הסתובבנו חמישי-היום מקווהלצאת לעין גב מסיבה... שישי-מחר מקווה לצאת ללונההההה שבת-נחהה..

למעלה