חדשות

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gifחדשות../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif

טוב יש עוד תמונה מהטוויטר
כמובן שדאגי צילם ובגלל זה התמונה מטושטשת קצת
חחח ומשו שטום כתב לדאגי לפני 40 דקות בערך שממש הצחיק אותי : stop trying to get the sympathy vote, you've been the most popular for 5 years. Move over poynter, tom the tweeter is here! חחח
ועוד משהו.... תראו :
McFly performed on the first episode of John Barrowman new show ‘Tonight’s The Night on BBC1. Catch the action again on BBC iPlayer here http://www.bbc.co.uk/iplayer/episode/b00k2m9t/Tonights_the_Night_Episode_10/ First up forward to 9mins 10secs for a performance of ‘5 Colours In Her Hair’ (plus check out My Kid Brother !!) then again at 41.45 into the show when the boys play ‘Falling In Love’ from their new DVD ‘Radio:Active Live At Wembley’. You can pre-order your copy of the DVD from Play.com here http://www.play.com/Music/MusicDVD/4-/9509972/McFly-Live-At-Wembley/Product.html
אז לפי מה שהבנתי מקפליי מופיעים היום ברדיו BBC [?!]
לא ממש הבנתי את הקטע הזה אז מישהו יכול להסביר...
יש עוד תמונה של טומי ודאגי בהמשך

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif

חחח טומי ודאגי על הבמה
אותי בתמונה ממש הצחיקה....... דאגי נראה טואוב
וטומי נהייה אנורקסי
טום העלה עוד תמונה של הרגליים שלו על הבמה אם זה מעניין מישהו תגידו ואני אעלה כי אותי אישית - זה לא מעניין XD אגב טום כתב את הטוויטר בהודעה הקודמת כי דאגי כתב לו את זה

How come tom is way more popular than me on twitter? It feels like school all over again, me and jason are the losers​
חחח שני מפגרים... ולפי מה שטום אומר דני אוכל הרבה D: tommcfly: About to go and check out the stage. Dannys eating enough for the four of us חחח שמין הארי סוף סוף נכנס לטוויטר - הגיע הזמן

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif איזה בס מהממת ../images/Emo99.gif

חחח דני השמיין :D:D דאגי באמת נראה טוב עכשיו ! למרות שאני מעדיפה אותו עם שיער ארוך ^_^ אני מדמיינת או שהשיער של טום התקצר לו פתאום :O

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזאת לא בס,זאת הגיטרה של טום

דאגי עם הגיטרה של טום, וטום עם הבס הורודה והמנצנצת של דאגי
בגלל זה דאגי אמר לטום בטוויטר: "you look stupid with a bass" וטום ענה: "yeah but I sound awesome."

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif האמת שרק אח"כ הבנתי את זה

ואז לא היה לי כוח לתקן
חחחחח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifLOL דני השמן.

אוי הגיטרה הצהובהD: מזמן לא ראיתי אותה!

yael0000

New member
אפשר קישור לטוויטר שלהם../images/Emo211.gif

או מה שזה לא יהיה תודה

m o r 1 0 2

New member
כן,הם מופיעיםD:../images/Emo168.gif

לפי מה ששמעתי וקראתי... בדיוק קראתי עכשיו בפייסבוק הם יופיעו ברדיו BB1 עם השירים: 5 Colours In Her Hair’ ו-Falling In Love כנראה והנה האתר של הרדיו: http://www.bbc.co.uk/iplayer/ אבל למישהו יש מושג לאן להיכנס?

loserontheloose

New member
הסבר

מקפליי היו ב-Tonight's The Night, תוכנית חדשה. הם הפתיעו להקה של ילדים שמעריצים אותם. הם הופיעו גירסה מקוצרת של Five Colours (עם האמא של הילדים מצטרפת, הילדים היו בהלם), ואת Falling In Love, הם גם עשו קולות רקע כשהילדים הופיעו שיר שלהם. למיטב ידיעתי, ה-BBC iPlayer עובד רק בתוך בריטניה, מצטערת לאכזב... הוידאו נמצא במלואו להורדה ב-McFlyMedia.net אבל צריך להיות חברים בפורום, ושיהיו לכם יותר מ-100 פוסטים שהם לא ספאם כדי להוריד את זה. כן, זה הפורום שלי, וכן אני חושבת שזה שווה את זה כי תמיד יש לנו את כל המדיה החדשה להורדה, גם כשזה לא מגיע ליוטוב...

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifכתבו ביוטיוב יא גאונות XD

כתבו - McFly in Tonight's The Night והבלונדיני שהפתיעו אותו ממש חמוד |שורק|

../images/Emo205.gif../images/Emo62.gif הו עכשיו ראיתי O:

איזה חמווווווווודים , השיר שלהם די טוב D: מקפליי שרו FIL מזה יפה
אבל דני מעצבן אותי עם השיער שלו @#$%+_()*&^%$

למעלה